Zoeken
 


Bewustzijnsverhogende nieuws van het jaar: 1 op 4 in de wereld is moslim

Laatste wijziging: donderdag 8 oktober 2009 om 23:38, 5285 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 8 oktober 2009


Mijn oren hoorden de woorden van mijn collega aan. Hij was mij aan het vertellen dat hij had gelezen dat 1 op de 4 in de wereld Moslim is. Even de online krantje bekijken en inderdaad. Vol verwondering zien we een artikel. 23 procent van de wereld is moslim. Prachtig dacht ik, en dan is de rest christen, hindoe, atheist of whatever.

Who cares waar de moslim, de christen, de groningers, de vriezen, de gabbers, de hippies, de hardrockers, de homo's, de hetero's, de duitsers, de chinezen wonen who cares! Do you care? i don't care nobody cares. Laat iederen lekker zijn eigen uitdrukking hebben in uiterlijke en innerlijke geloofsovertuigingen.

Ik raak wel vaker het padje kwijt in de gedachtengang van de dimensionale realiteit maar kan iemand me toch vertellen wat het meerwaarde is van bovenstaande nieuws gegeven? Je mag me bellen/faxen/mailen/smsen/krabbelen doe wat :-)

Waar zijn ze nou weer mee bezig. Willen ze de Moslims en de Christenen verder tegen elkaar opzetten? Willen ze op een sublieme manier propaganda weergeven? Mensen weer voer gegeven zodat ze hun oordelen en veroordelen kunnen uiten en hun afgunst kunnen laten weergeven?. 

Ik ben moslim, ik ben christen, ik ben groen, ik ben paars, ik ben een gabber, ik ben een hardrocker, ik ben boos, ik ben blij weet je, ik kan eigenlijk lekker alles zijn.

IK BEN.....

En wat daarna komt dat gun ik je, zo ben ik.

Sudden

 Voeg toe aan: