Zoeken
 


Bewustwording; Het afweten van het Negatieve & het creëren van het Positieve

Laatste wijziging: woensdag 7 oktober 2009 om 13:36, 2573 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 7 oktober 2009


Hoe vind ik de ballans hierin?

Er is veel gaande op energetisch niveau in deze werkelijkheid. Hierdoor zie je in je omgeving veel mensen veranderen. Men twijfelt aan de geschiedenis van de mens, veel mensen komen er achter dat de regeringsstelsels & geloofssystemen over de gehele wereld de mens jaren gevangen heeft gezet. Dit alles te voorkomen dat we niet weten waar we vandaan komen en we niet worden wie we werkelijk zijn. Wij als mens zijn wezens van Licht en Liefde die in staat zijn d.m.v. Creëren een werkelijkheid te manifesteren die wij zelf willen zien.

Wordt NU wie JIJ werkelijk bent. Creëer een werkelijkheid van licht in hoe de wereld er uit mag zien. Creatie naar manifestatie is de grootste kracht van de mensheid. Je mag dit herinneren, en leren toepassen in de praktijk.

Een wereld waar iedereen alle waarheid weet, maar dat begripvol behandeld.

Laat onszelf het Ego overstijgen. Het ego weet niet werkelijk wat goed voor Jou is.

Een liefdevolle benadering van alles zonder angsten.

Eerlijke volksvertegenwoordiging, geldsysteem, onderwijs, geschiedenis, gezondheidszorg & Milieu en mens / dier vriendelijke technologieën van & voor de mensen.

Dit alles, samen leven in ballans, harmonie met respect voor de natuur en alle wezens op moeder Aarde.

Dit probeer ik iedere dag te creëren, maar ik kan alles niet helemaal mijn ogen sluiten voor al die andere zaken die in de wereld plaats vinden. Het beste zou zijn om te weten wat er speelt, en dan creëren we de werkelijkheid die we willen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Alles is gemanipuleerd naar eigen agenda. En soms wil je wel geloven in je creatie vermogen, maar dat valt niet altijd mee als je de tegenberichten hoor. De meeste weten NU wel dat:

Wat je Oogst is wat je zaait. Creëer bewust je eigen werkelijkheid.

Dat zou betekenen dat wanneer je alleen maar met Jouw mooie, positieve creatie bezig zou houden dat die werkelijkheid ook zal manifesteren. Daar ben ik wel een beetje sceptisch in, omdat je dan fouten zou kunnen maken die heel slecht aflopen. Ik zou mij gewoon gedwongen kunnen laten vaccineren, en denken dat het wel allemaal goed komt. Niet erg realistisch denk ik zo. Er zijn ook mensen die zich alleen maar op het kwaad storten. Dit is ook niet realistisch omdat je dan ook daad werkelijk deze situaties creëert naar mijn inzicht. Ik zie de regeringen met eigen agenda al in hun handen wrijven; "zo die doen precies wat we willen". Weet dat deze regeringsstelsels ook kennis hebben van creatie tot manifestatie. Ze zijn als de dood dat wij dat ook ontdekken. In het principe van de honderdste aap heb je wereldwijd maar een Miljoen mensen nodig om een eenheid activatie te creëren. (een miljoen lijkt veel, maar dat is niets vergeleken met de wereldbevolking)

Wij kunnen ons allemaal verbinden met elkaar omdat we simpelweg allen een zijn. Het is alleen zo dat sommige verbindingen weer gemaakt moeten worden. Daarom zijn de wereldwijde meditaties met goede intentie voor deze werkelijkheid op planeet Aarde zo krachtig. Er zijn oneindig aan werkelijkheden voor de toekomst. Als we weten dat de toekomst niet vast staat omdat wij dit zelf bepalen, dan ga je wel zaken op een andere manier belichten.  Wel is het zo dat een grote groep mensen het niet wil zien, omdat men zich angstvallig vasthoud aan het bekende. Maar bang zijn voor het onbekende is zeker niet goed. Angst is een slechte raadgever.  >>>Think out of the box<<<

Tot Slot.

Zelf denk ik dat we wel moeten weten wat er aan de hand is in deze werkelijkheid, maar dit mag maar een derde van de tijd zijn die je besteed hieraan. Al het goede komt in drieën, dus dan zal het beste zijn om de andere twee derde te investeren in de werkelijkheid die we willen zien. Ik blijf de werkelijk op hyves plaatsen zoals hij is, hoe negatief ook. Ik denk alleen dat het belangrijk is hoe we hier mee omgaan. Geen angst creëren maar liefde dus. Wel ben ik door een hyve vriendin even wakker geschud, omdat ik inderdaad meer met mijn creatie bezig mag zijn, I.p.v. naar de negatieve kant neigen te gaan. Uiteindelijk is bewustwording toch het balanceren tussen het negatieve te weten & het Positieve te creëren.


Wat denken jullie hiervan?

 

Een warme lichtgroet,

Richard.



Voeg toe aan: