Zoeken
 


Levensverwachtingen

Laatste wijziging: donderdag 1 oktober 2009 om 16:29, 3212 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 1 oktober 2009

Als ons vertrouwen beschadigd is geweest, komt dit uit de Lemurië + Atlantische Tijdperk. Toen werkten ZIJ al aan het 5de HART Chakra van liefde + inzichten. Via het Universum kwam er toen een doelgerichte Evolutie van Geestelijke ontwikkeling tot stand. Dit was omdat de mensheid zijn geboorterecht weer kon opeisen. IN dit leven hebben wij ook een doel, om met LIEFDE onze Hogere Zelf en het Christus bewustzijn te activeren en gaan accepteren, zodat wij beter gaan functioneren en direct innerlijk weten doorkrijgen via intuïties en instinct. Zo gauw als wij IN onze hartchakra in balans zijn, heeft de mensheid recht OP een onsterfelijk leven. Er zijn toen dingen gebeurd, die wij toen niet begrepen. Wij kunnen zien dat alles parallel loopt en betrekking heeft OP de mensheid. Daarom laat al de negativiteit LOS, het is NIET van ons geweest, het IS ons overkomen.

Dus bij onze hedendaagse evolutietheorie horen hartgevoelens. Dit alles IS nodig geweest voor de mensheid zelf, om te blijven voortbestaan. Het is geen religie dat wij nodig hebben, het is vooral vertrouwen en geloven IN onszelf om in balans te komen. Zodat wij onszelf kunnen overstijgen met ieder nieuw leven. Dit is een voorbereiding geweest voor onze eigen onsterfelijkheid, daarom wat je ook doet, doe het voor jezelf. Wij hebben levens nodig en in DIT leven was een spirituele/geestelijke evolutie groei NODIG, zodat er telkens nieuwe kansen zijn voor iedereen. Men kan het leven NIET ontlopen, want dan moeten wij toch alles weer overdoen. Daarom IS het zo belangrijk, dat wij blijven werken aan onze eigen evolutiegroei. Leven + dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij kunnen zelf onze hemel en onze eigen hel creëren, dit doen wij met onze eigen gedachtekrachten. Accepteer dit leven, het IS je gegeven, anders heb je echt voor niets geleefd? Doe een zelfonderzoek naar je eigen bestemming + doel?

Wij maken ons zó druk om kleinigheden, die nergens betrekking op hebben? Wij blijven ronddraaien in gedachten, die nergens betrekking op hebben? Wij mogen gaan begrijpen dat er ook nog een mooiere manier van LEVEN is? Zie dit LEVEN als een natuurlijke voorbereiding voor onze verdere toekomst.

Zie het leven ZELF als een mooi avontuur. Weet bijvoorbeeld dat Instinct gevoelens zijn van onze ZIEL, onze ziel laat ons dan iets voelen/weten. Intuïties is iets direct weten en deze komt van ons innerlijk OOG dat via antennes aan ons wordt door gegeven. Daarom is het zo belangrijk dat wij de geestelijke/spirituele leer kennen. Door meer zelfvertrouwen kunnen wij beter bij onze gevoelens en weten komen.

Vooral begaafde mensen hebben deze veranderingen heel erg gevoeld, maar konden er niets tegen doen, daarom zijn sommigen nog zo overgevoelig of kwetsbaar? Begrijp dat wij allemaal de dupe of het ''slachtoffer'' zijn geworden mede doordat dit via het Universum tot ons is doorgedrongen. Mijn gevoel zegt mij, dat het nooit HUN intenties zijn geweest om de mensheid hier onder te laten lijden. Wij ZIJN wel allemaal getest. Of wij wel stressbestendig waren? Of wij angstig waren? Hoe wij met emoties omgingen? Hoe wij met negatieve gedachten omgingen? Deze testen ZIJN toen al in de Atlantische Tijd begonnen. Deze testen zijn onze ouders/grootouders toen ook doorheen gegaan. LEVEN is een realiteit school, wij moesten vooral leren OP te komen voor onszelf, zodat wij ons veel sterker gaan voelen. Vecht niet tegen het leven en accepteer ook dat dit een evolutie groei is geweest zodat wij weer zelfstandig + gelukkig verder door kunnen blijven leven.

Er zijn al positieve ENERGIEN ontvangen vanuit het UNIVERSUM om de mens en de wereld te reinigen en te zuiveren. De mensheid, mag NU ook weten dat die negativiteit gesloten is via de Universum. Nu mogen wij onze eigen negativiteit loslaten, die wij nog IN ons hebben en dan kunnen wij doorleven in harmonie. Jammer dat onze ouders en overgrootouders dit niet meer hebben meegemaakt. Wij kunnen ons of anderen vergeven en ook onze gedachten positief bijstellen.

Doordat IN het Universum veranderingen zijn geweest, zullen wij daar allemaal nu ook de vruchten van gaan plukken. Dit EVOLUTIE proces is nodig geweest, anders zou er ook geen verdere toekomst voor ons zijn geweest. Daarom moest het Universum veranderingen aanbrengen. Zodat wij allen na de dood verder door kunnen leven en ook allemaal een eerlijke kans krijgen. Daar mogen wij zelf verantwoording voor nemen. Wij kunnen alles zelf verwezenlijken als wij dit ook zelf willen? Wil je gelukkig zijn, wees dat dan ook, wordt bewuster, je doet alles voor jezelf en jij bent de baas? Zie de betrekkelijkheid van de dingen waar je nu mee bezig bent? Leven betekent evolutie, betekent veranderingen, laat dit toe. Veranderingen ZIJN nodig voor een evolutie, dit IS een cyclus uit de Schepping geweest. Het menselijke bewustzijn mogen wij gaan begrijpen. Wat langgeleden begonnen is, is nu geëindigd, daardoor breekt er een nieuwe fase aan zodat wij geestelijke/ spirituele wijsheden en inzichten ook weer gaan herontdekken.

Verwacht niets want dan wordt je ook niet meer teleurgesteld!



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: