Zoeken
 


Vrede in 2012 op aarde?

Laatste wijziging: dinsdag 29 september 2009 om 15:48, 3540 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 29 september 2009

Voor eind 2012 zal er vrede zijn in ieder Mens en dan is er ook vrede op Aarde. Door de Heilige Geometrie Evolutie worden deze veranderingen bewerkstelligd. Mens en Aarde zijn door de ALMACHT AL ER IS geschapen niet door een Mens. Ieder Mens mag wel verantwoording nemen voor zichzelf en voor zijn eigen leven en daar gaat het om. De Mens zocht buiten zich, maar deze energetische veranderingen hebben met het innerlijke van de Mens te maken. De Mens is druk met anderen en de Aarde, geloof die doemverhalen niet, dit is omdat ze de oerwerkelijkheid niet kennen. De Aarde vergaat niet, de Mensheid vergaat niet, de Mens mag zijn eigen ‘boetekleed’ aantrekken voor een zelfonderzoek, om ook zichzelf te vergeven voor eigen negatieve gedachten.

Daarom wordt de Mensheid ook geestelijk wakker gemaakt, zodat iedereen weer bewuster gaat denken. Daarom accepteer je complete inner zelf, leef met je hart, weet dat de Almacht de Aarde niet laat vergaan, de Aarde is juist voor de Mensheid gecreëerd. De Mensheid en de Aarde hebben een unieke verbondenheid met elkaar. Wordt een gelover van je eigen innerlijke rijkdom dit zit in je eigen innerlijke zielenhart. Denk positief, daar helpen wij de Aarde en Wereld Ziel en onszelf mee. Ieder Mens mag vrede in zichzelf creëren, dan komt ons Aards paradijs weer terug. Alles is Holistische verbonden met AL ER IS de Mens moet dus ook in balans zijn.

Wij zagen het LICHT niet in onszelf, wel in een ander, is afgunst door ontstaan. Ieder Mens mag fouten maken, vergeef jezelf en neem ook verantwoording voor je eigen leven. Leef bewust in de werkelijke realiteit dan zijn wij beschermd en hebben onnatuurlijke ‘doemgedachten’ geen macht over ons, tenzij wij dit zelf toelaten. Als onze EGO onzuiver is, verblind dit onze eigen Geest, die ons dan geen levenskracht geeft. Als wij onbewust zijn, handelt onze ‘automatische piloot’ een saboteur dan zitten wij in een negatieve spiraal omdat wij geen verantwoording nemen voor onszelf en voor ons leven.

Een saboteur is negatieve energie die zuigt + trekt negativiteiten aan, zijn wij onbewust en dan hebben wij ook geestelijke armoede. De Mens creëert een hemel of hel met zijn eigen gedachten. Leef ook in de werkelijkheid, anders neemt onze automatische piloot over, want als wij positief denken, zijn wij weer baas over ons gehele inner zelf. Zijn wij weer terug bij ons eigen innerlijke serene zielenhart. Ben je bang voor de dood, dan ken je DE oerwaarheid niet, want de Mens blijft eeuwig voort bestaan en dit is belangrijk om te weten, daarom wordt ook Geestelijk wakker.

Ongeloof, jalousie, illusies, leugens, haat, doofde het LICHT in onze eigen Geest. Onze eigen Geest heeft SQ geestelijk/spiritueel voedsel nodig, dit VERLICHT ons Zielenhart. Ieder Mens heeft ‘n vrije wil, negativiteiten zijn ons overkomen, vecht er niet langer tegen, vergeef jezelf ervoor en transformeer negatief naar positief. EGO = IK heeft een YIN + YANG kant, hoort bij man + vrouw in balans te zijn dan worden wij weer verbonden met ons zielenhart. Dit activeert ons SQ geestelijk verstand en ook DE oerwaarheid + Hoge Zelfbewustzijn, om ook onze vastgeroeste negatieve overtuigingen uit ons onder-bewustzijn te zuiveren. Ons eigen onder-bewustzijn is er omdat de Mens niet meer in zichzelf geloofden.

Daardoor was de Mens niet in contact met zijn eigen waarheidsbewustzijn, niemand wist nog de juiste oerwaarheid. Zuiver jezelf door je zelf te vergeven voor ‘onbewuste’ leugens, want dit verlicht en zuivert ons onder-bewustzijn en dan zijn wij weer in contact met ons eigen zielenhart. Als onze YANG onze doen kant negatief naar buiten is gericht, zijn wij niet bewust van onze eigen YIN geestelijk kant. Dan is onze EGO/IK dit zijn wij zelf niet in balans en dan zijn wij geestelijk onbewust. Vertrouw + geloof weer in de sereniteit van je eigen zielenhart en dit activeer je YANG positieve kant die hebben wij hard nodig, dit is onze innerlijke Zelf en daar zit ons eigen 10delig 5deZielenhartbewustzijn in.

Onze ZIEL is onze inner vader YANG doen energie: is Zielenhart, IQ verstand, Kundalini energie, inner kind, vrije wil, levenskracht, *LICHT van onze Geest + 10 chakras + 10 lichtzintuigen + 10 Mastercellen + 10delig DNA systeem + herinneringen. YIN + Yang = EGO = IK mag bij man + vrouw ‘hetzelfde’ in balans zijn. Daarom leef, doe, denk, voel, weet, leer, vertrouw, geloof, zien, luister, communiceer en vergeef jezelf met je eigen zielenhart.

YIN YANG

Onze GEEST is onze inner moeder YIN energie: geestelijke Multifunctionele Bewustzijns. Zielenhart Bewustzijn - Hoge Zelfbewustzijn – ‘’ * Overzielen Bewustzijn’’ – OER waarheid Bewustzijn - Christus Bewustzijn – SQ Goddelijk/Geestelijk Bewustzijn - Eenheid Bewustzijn - Kristal Bewustzijn - Universeel Bewustzijn – Licht Dimensiebewustzijn. Geest zit in je Zielenhart.

Hersenen voeden wij zelf. Ons denken wordt door ons inner zelf die alles van ons weet opgevangen gaat naar onze hersenen toe, zijn wijzelf verantwoordelijk voor. Neem je leven serieus, dit wordt door je eigen inner sensoren opgevangen, dan ben je het WAARD om gelukkig te zijn. Ons denken gaat energetisch naar onze hersenen en dan naar alle functies van ons fysieke aardse lichaam. Accepteer jezelf en denk positief = LICHT kracht energie, en negatief denken = duisternis zijn pijnen. Daarom sta boven al je negatief denken, vraag ook hulp aan je eigen innerlijke Hoge Zelf is je Engel is je Gids, is je eigen inner IK BEN.

Originele bron: spiritualwisdom.nl



Bron: aquariusage

Voeg toe aan: