Zoeken
 


Doel in ons leven

Laatste wijziging: zondag 27 september 2009 om 20:03, 3306 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 27 september 2009

De meeste onder ons begrijpen wel dat het DOEL van ons leven is, geestelijke rijkdom vergaren. Wij zijn al sinds Atlantis hiermee bezig, wij werden toen in Atlantis heel erg met onszelf geconfronteerd. Wij begrepen toen echt niet, dat wij zelf verantwoordelijk waren voor onszelf, dit is wel ieder zijn LEVENSDOEL om dit te begrijpen. Vrede krijgen wij als iedereen zich in zichzelf verdiept, zo dat we teruggaan naar onze eigen oorspronkelijke natuurlijke scheppende kracht.

Wij hebben een BLAUWDRUK in onze ziel

Diegene die zichzelf gereinigd en geheeld hebben kunnen misschien hierna anderen ermee helpen. Zodat wij dan ook allemaal in balans kunnen komen. De Aarde is de beste leerschool, alles wat wij hier op Aarde leren, nemen wij mee terug naar onze spirituele familie daarboven en alles wordt gedeeld.

''Er wordt beweerd dat in de mens op Atlantis chips en onzichtbare programma's zijn ingebracht''. Wat toen nog niet zichtbaar was voor ons, is nu heel duidelijk geworden, want het zijn onze eigen foutjes die in onze eigen agenda zitten in zit in onze blauwdruk in onze eigen ziel. Zo gauw wij begrijpen wat in onze agenda zit kunnen wij er iets aan doen. In onze agenda kunnen nog 1 t/m 5 levenslessen staan genoteerd die nog in onszelf aanwezig kunnen zijn en die wij zelf nog mogen leren begrijpen, dit is in de Atlantische tijd vastgelegd en ook bekend bij onze ZIEL.

Onze negatieve punten die wij zelf nog moeten leren zijn onze blokkades. Dus wij hebben geen ''geheime chips of programma's'' in ons, wij mogen nu zelf gaan ZIEN en WETEN waar onze ''blokkades'' zitten en onze ziel helpt ons daarmee. In onze 3 onderste chakras zitten onze levenslessen. Hebben wij die lessen begrepen dan laten die automatisch los uit onze agenda en chakras, daar gaat het om.

Het gaat er vooral om, dat wij onze EGO en dat is onze persoonlijkheid gaan begrijpen en in balans brengen. Onze Ziel wil dat wij onze eigen levenslessen gaan INZIEN en dit betekent dat wij WAKKER mogen en ook veel BEWUSTER mogen zijn over onszelf. Als wij bewuster leven valt de sluier van onwetendheid weg en komt de waarheid terug in onszelf, neem zelf het initiatief hiervoor, ons leven bestaat uit kiezen en keuzes maken die wij telkens kunnen veranderen.

Het zijn eigenlijk maar een paar min - punten in ons karakter/persoonlijkheid die iedere keer terugkomen, dit betekent toch dat wij dit niet zien anders zouden wij er toch iets aan veranderen, of iets loslaten, maar wij zijn er ons zelf niet bewust van. Foutjes zien wij terug in ons karakter. Wees toch blij als iemand 'n tip geeft over iets dat wijzelf nog niet konden zien in onszelf, dat zijn pas echte cadeautjes. Wij kunnen zelf heel moeilijk onze eigen karakterfouten zien, omdat wij te veel naar buiten zijn gericht en dus geen contact hebben met onze eigen innerlijke zelf. Het gaat om bewuster te zijn in onze innerlijke gewaarwording.

Iedereen moet terug naar de KERN, naar zijn BASIS van zijn natuurlijk bestaan. Wij mogen gaan LUISTEREN naar onze binnenste kern, want onze ZIEL kent onze foutjes / onevenheden, maar wijzelf kunnen dit vaak niet zien in ons zelf? Daarom hebben wij een AGENDA gekregen en dat betekent dat onze eigen ZIEL ons dit laat INZIEN dus dat onze ziel er ons BEWUST van gaat maken totdat wij die levensles(sen) begrepen hebben, dan kunnen wij iets veranderen of iets LOSLATEN. Onze ziel kent onze agenda en wil schoonmaken, als wij dit begrijpen kunnen wij nu ook beter naar onze ziel luisteren en dat is innerlijk weten.

Wij zijn alleen hier op Aarde omdat wij nog iets mogen begrijpen, en ook iets mogen veranderen in onszelf. Een agenda is alleen voor ons zelf bedoeld, dus wat onze ZIEL ons laat weten, is iets voor onszelf ZICHTBAAR te maken, waar wij zelf blind voor zijn. Dit zichtbaar maken is altijd en alleen voor ons zelf bedoeld.

Evolutie betekent vooruit gaan en niet stil blijven staan, stilstaan is al achteruit gaan. Wij gaan echt allemaal door deze evolutiegroei. Onze eigen ziel PRIKKELT ons steeds weer om die kleine foutjes te laten zien, want dit is die rode draad die in ons zit van jongs af aan, wij LUISTEREN niet. Als wij onze levenslessen begrepen hebben krijgen wij een voldaan gevoel en dan gaat die AGENDA uit onze blauwdruk en uit onze ziel en dan veranderd er iets heel positiefs in onszelf en wij hebben dan onze levens TAAK volbracht en is onze MISSIE volbracht!

LES 1 Als wij meer ZELF VERTROUWEN zouden hebben, dan zouden wij veel BEWUSTER en GELUKKIGER kunnen zijn. Bij de meeste mensen is deze les de belangrijkste LES en een rode draad in hun hele leven. Daarom hebben ook veel mensen moeite ermee om iets te veranderen en los te laten en blijven daarom in cirkels ronddraaien omdat ze niet vertrouwen en of geloven in hun zelf en in iets nieuws en daarom niet kunnen veranderen. Zonder vertrouwen en geloven kunnen wij niet leven, want dan functioneren wij helemaal niet goed. Dan kunnen wij niets veranderen in onszelf. Dit is de GROOTSTE FOUT of beter gezegd GEMIS in iemands leven. Zelfvertrouwen hebben wij nodig voor 'n gezond en gelukkig leven.

LES 2 Als wij gauw KWETSBAAR zijn, dit zijn dan of worden dan EMOTIES en dit is een belangrijke levensles en een heel ZEER punt, wij zijn dan BANG om gekwets te worden en dan staat de 3de chakra te open, dit is nu juist die rode draad in hen leven. Transformeer dit naar positieve energie en zo houden wij die positieve energie bij ons die wij zelf zo hard nodig hebben en Leef voluit, laat je niet leven door anderen. Wij zelf zijn eigen BAAS en wij kunnen iets veranderen.
Wij mogen MEE LEVEN, niet MEELIJDEN en emoties zijn onbegrepen gevoelens.

LES 3 Dit is een andere levensles ANGSTEN, die zijn er ook in alle vormen. Leer om te gaan met die angsten. Wordt BEWUSTER. Wij kunnen de tijd niet stil zetten, maar wij kunnen wel onze gevoelens hierover veranderen en loslaten, leer LOSLATEN. Angst ontstaat alleen als wij niet genoeg ZELF vertrouwen hebben.

Les 4 Als wij niet FLEXIBEL genoeg zijn kunnen wij ook niets veranderen in ons zelf, dan zitten wij in een vastgeroest patroon. Maar dan zijn wij ook heel boos als iemand ons iets laat zien, wat wij zelf nog niet hebben gezien, dan slaat de vlam in de pan? Dan zeggen wij dat wij heel kwetsbaar zijn, nee wij staan dan niet open voor wat iemand ons probeert te laten INZIEN. Wordt eens WAKKER en zie wat er met jezelf aan de hand is, BEWUST worden dit is voor ons allen zo.
LOSLATEN en steeds veranderen HOORT bij het leven, daar groeien wij door.
Weet dat materie helemaal niet belangrijk is, er wordt echt niet gekeken naar iemands rijkdom. Ons doel is dat wij innerlijke rijkdom vergaderen, innerlijke rijkdom kunnen wij mee naar boven nemen, materie moeten wij toch achterlaten.

LES 5 WAKKER worden is INZIEN. Weet of je EGO in balans is, want onze EGO moet in balans zijn want dit is onze persoonlijkheid. Wij mogen nog beter voor ons zelf OPKOMEN, zodat niemand ons meer kan DOMINEREN, wij zijn onze eigen baas en niemand kan MACHT over ons hebben. Macht is het tegenovergestelde van innerlijke kracht en zeer negatief. ( zie artikel EGO voor meer informaties hierover)

Laat het verleden LOS, dit was alleen bedoeld als een leerschool en nu moeten wij verder. Als wij onze levenslessen niet leren, moeten wij weer terug komen naar de Aarde met diezelfde lessen totdat wij die bepaalde les ook begrijpen. Onze Ziel weet alles van ons, dus wij kunnen onszelf niet voor de gek houden.
Denk nu niet die levenslessen horen bij mijn vorige leven. Als wij die lessen in een vorig leven nog niet begrepen hebben blijft deze les in onze agenda bestaan. Wij houden die levensles bij ons totdat wij die levensles(sen) begrepen hebben, zo simpel is dit. Daarom is het zo belangrijk om bewuster van onszelf te ZIJN. Een AGENDA is een persoonlijke agenda alleen voor onszelf en voor niemand anders.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: