Zoeken
 


De regels van het mens zijn!!

Laatste wijziging: zaterdag 26 september 2009 om 21:01, 3181 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 26 september 2009

Indien je strijd hebt met de lessen, worden ze zwaarder. Problemen van buitenaf zijn een nauwkeurige weerspiegeling van je innerlijke staat. Wanneer je de innerlijke belemmeringen uit de weg ruimt, dan verandert je uiterlijke wereld. Pijn is het middel waardoor je het universum je aandacht geeft.

Je zult een lichaam ontvangen, dat je prettig kunt vinden of kunt haten. Het enige waar je echter zeker van kunt zijn, is dat je dat lichaam voor de rest van je leven zult behouden.

Je zult lessen leren omdat je ingeschreven staat voor de informele volle-tijds-school van het 'Leven op de planeet Aarde'. Elke persoon of gebeurtenis is je Universele Leraar.

Er zijn geen fouten, enkel lessen. Groei is een proces van uitproberen. 'Mislukkingen' zijn even goed een deel van het proces als 'Succes' dat is.

Een les wordt herhaald totdat die geleerd is, en wordt je op verschillende manieren gebracht. Pas wanneer je de ene les geleerd hebt, kun je met de volgende verder gaan.

Indien je strijd hebt met de lessen, worden ze zwaarder. Problemen van buitenaf zijn een nauwkeurige weerspiegeling van je innerlijke staat. Wanneer je de innerlijke belemmeringen uit de weg ruimt, dan verandert je uiterlijke wereld. Pijn is het middel waardoor je het universum je aandacht geeft.

Je zult weten dat je een les geleerd hebt, wanneer je handelen verandert. Wijsheid ligt in het uitoefenen. Een weinig van iets is beter dan een heleboel niets.

'Daar' is niet beter dan 'hier'. Wanneer jouw 'daar' een 'hier' wordt, zul je eenvoudigweg een nieuw 'daar' krijgen, dat wederom beter lijkt dan het 'hier'.

Anderen zijn enkel weergaven van jou. Je kunt niet iets aan anderen liefhebben of haten, tenzij het iets weerspiegelt dat je in jezelf liefhebt of haat.

Je leven ligt in je eigen handen. Leven voorziet in het doek; jij schildert. Neem de leiding over je leven, of iemand anders zal dat doen.

Hetgeen dat je wilt, komt altijd op je af. Onbewust bepaal je welke krachten, ervaringen, en mensen, je aantrekt. Daarom is de enige volledig beproefde manier om te weten te komen wat je wilt, te kijken naar hetgeen je hebt. Er zijn geen SLACHTOFFERS, enkel STUDENTEN.

Er is geen juist of verkeerd, maar er zijn gevolgen. Moraliseren helpt niet. Oordelen houden enkel gedragspatronen in stand. Doe gewoon het best mogelijke.

Antwoorden voor je vragen liggen in jezelf. Kinderen moeten door anderen worden geleid; volwassen worden betekent echter: te leren vertrouwen op een hart, waar de Wetten van de Geest geschreven staan. Je weet méér dan dat je gehoord of gelezen hebt, of dan dat je verteld is. Alles wat je moet doen is kijken, luisteren, en vertrouwen hebben.

Je zult dit alles vergeten.

Je kunt het je weer herinneren, wanneer je dat ook maar wenst.

Auteur: 'Ik Ben'.

@ copyright tekst: universeleschool.hyves.nl



Bron: aquariusage.com

Voeg toe aan: