Zoeken
 


Wetenschapper: Franse leger is verteld om klaar te staan voor gedwongen vaccinaties (video)

Laatste wijziging: woensdag 23 september 2009 om 23:33, 4392 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 23 september 2009


Franse wetenschapper: Franse leger is verteld om klaar te staan voor gedwongen vaccinaties.

Parijs: Een Franse wetenschapper heeft op zijn website gemeld dat hij informatie heeft ontvangen van de Franse overzeese departementen en gebieden (DOM-TOM), dat het Franse leger is verteld om voorbereidingen te treffen voor gedwongen vaccinaties en arrestaties van demonstranten.

Jean-Pierre Petit adviseert ouders om hun kinderen thuis te houden om mobiele "pandemie vaccinatie teams" te mijden, die scholen zullen bezoeken om kinderen te vaccineren buiten de controle van huisartsen.

Hij schrijft: "Ik heb informatie van DOM-TOM ontvangen, waar het Franse leger zegt orders te hebben ontvangen zonder enige dubbelzinnigheid: gedwongen vaccinatie, en demonstranten achter slot en grendel."

Dit alles zal in de komende maanden of zelfs weken plaatsvinden. U hebt de richtlijnen van het duo Bachelot-Hortefeux gezien.Wanneer de vaccinatie campagne start, zullen mobiele teams, bevrijd van alle medische adviezen van huisartsen, scholen bezoeken om rechtstreeks te bedienen.

Dit komt erop neer dat wanneer de ouders twijfels hebben over de aard van deze campagne en zij hun kinderen aan het vaccin willen laten ontsnappen, zij hun kinderen veilig thuis moeten houden.

jp-petit.org/nouv_f

H1N1 SwineFlu Mass Vaccination Leaked French Documents

Dr. Rauni Kilde over de varkensgriep samenzwering

Dr. Rauni Kilde, een gepensioneerde medische ambtenaar in Finland veroordeelt de varkensgriep en onderzoekt andere verwante kwesties.

Noot redactie:
Laat je vooral niet bang maken of in de angst schieten door dergelijke berichten. Neem het ter kennisgeving, laat het weer los en laat het negatieve emoties,verhalen of andere berichtgeving je welzijn niet beinvloeden.

 Bron: endtimes

Voeg toe aan: