Zoeken
 


Het geheim van de vrijmetselaars

Laatste wijziging: vrijdag 25 september 2009 om 12:04, 28571 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 25 september 2009

Het geheim van de vrijmetselaars

Sinds een aantal jaar probeer ik mij met zo veel mogelijk informatie wijzer te maken en een begrip te krijgen van alles wat om mij heen gebeurd. Voorop gesteld, ik ben niet gelovig opgevoed en geloof persoonlijk niet in de reguliere religies. Maar omdat ik hiermee in de minderheid ben heb ik wel veel aandacht besteed aan o.a. het lezen en bestuderen van de bijbel, delen van de Koran, Kabbalistische teksten en Egyptische teksten.

Daarnaast heb ik een grote interesse in natuurkunde, wetenschap en "grenswetenschap". Zodoende zijn zoveel zaken op mijn pad gekomen, en heb ik zoveel kennis vergaart, dat er een samenhangend beeld is ontstaan die ik nooit verwacht zou hebben. Omdat dit beeld zo enorm breed verspreid is, is het eigenlijk wel logisch dat het niet zo snel op te pakken is. In dit artikel zal ik proberen een zo helder mogelijk verhaal neer te zetten waarin ik al mijn bevindingen aan elkaar zal knopen. Ook voor jou zal het een stuk duidelijker en minder eng worden. Ik pretendeer overigens niet "de waarheid" te verkondigen. Ik vind dat iedereen zijn eigen waarheid moet vinden door zelfstudie, en vooral vragen stellen aan mensen die "de norm" verkondigen.

Omdat een groot deel van het artikel zal bestaan uit het verbanden leggen van delen van mystieke teksten, moderne geheime genootschappen, natuurkunde en biologie zal ik eerst een aantal technische zaken kort moeten bespreken. Pas dan zul je de rest begrijpen. Als je een bepaald stuk niet begrijpt adviseer ik je er meer over op te zoeken. Je hebt alle puzzelstukjes nodig om het geheel te begrijpen.

De bouw van het universum

Van alle wetenschappelijke vragen die je kunt stellen zijn er eigenlijk maar 2 die je niet kunt beantwoorden met de huidige kennis.

  1. Waar is het begin en einde van het heelal;
  2. Wanneer was het begin, en wanneer houdt het op.

Vraag 1 is gerelateerd aan ruimte, vraag 2 aan tijd. Beide vragen hebben een antwoord die te maken heeft met "oneindig". En de mens is er niet op gebouwd om oneindig te begrijpen. In de wetenschap zijn er 2 oneindigen, te weten "infinity" ( oneindig groot, wel enigszins te bevatten ) en "nasty infinity ( oneindig klein, een niet te bevatten singulariteit ).  En dit is een probleem, omdat onze rekenmethodes niet overweg kunnen met een factor oneindig. Net zoals je niet kunt delen door 0. Het antwoord is dan namelijk: oneindig.

Veel natuurkundige formules maken gebruik van de Planck constante. Dit is als constante benoemd om onze formules werkbaar te krijgen, maar eigenlijk is dit fout. Het is een aanname, een enorm groot getal. Maar eigenlijk zou deze constante oneindig moeten zijn. Vele theorieën en formules maken gebruik van deze constante. En deze formules zijn dus fundamenteel fout.

Nassim Haramein heeft waarschijnlijk het probleem opgelost. Niet alleen verklaart hij hoe oneindigheid verwerkt moet worden ( met fractals ), hij verklaart ook waarom alle nieuwe "krachten" die verzonnen zijn om op atomair niveau zaken te verklaren onjuist zijn, overbodig zelfs. Volgens Haramein zijn de enige 2 krachten magnetisme en aantrekkingskracht. Dit gebeurt op atomair niveau ( bijv. elektronen om een nucleus ), maar ook in een vergroting zoals planeten om een ster, sterren om een zwart gat in een sterrenstelsel etc.

Daarnaast heeft hij verklaard waar al die "dark matter" dan zou moeten zitten. Nog steeds door reguliere wetenschap niet verklaard, maar hij kan het je vertellen. Actie/ reactie, dag/ nacht, onze realiteit/ een tegenrealiteit. Maar hoe kan dit? Geometrie. Door zijn briljante brein te gebruiken kwam hij erachter dat er een geometrische figuur bestaat die, wanneer geïnverteerd, dezelfde ruimte innam. Daarnaast is het een perfecte fractal, en is hierdoor oneindig te verkleinen en oneindig te vergroten. Dit figuur ziet er als volgt uit:

 

Het is belangrijk te onthouden dat alles één is en alles hierdoor alles bevat. Ieder deel bevat het geheel. Dit is de essentie van een fractal. Daarnaast is het belangrijk te onthouden dat de belangrijkste, en simpelste vorm binnen dit universele fractal een tetraëder is. De fractal is overigens volledig opgebouwd uit platonische vormen.

Tip: bekijk de documentaire van Nassim Haramein. Het duurt dan wel 8 uur maar zit bomvol onschatbare informatie

Deel 1: http://video.google.nl/videoplay?docid=6151699791256390335&ei=1ji6Ss1Ui6z4BrfA6XE&q=nassim+haramein&hl=nl

Deel 2: http://video.google.nl/videoplay?docid=-1895475242307393956&ei=1ji6Ss1Ui6z4BrfA6XE&q=nassim+haramein&hl=nl


Het derde oog

Hoewel veel mensen bij het derde oog direct aan spiritualiteit en zweverigheid denken ligt het iets genuanceerder. Als jij met de ogen dicht probeert aan te wijzen waar je gedachten zitten zul je zien dat je het derde oog aanwijst. Descartes noemde het derde oog de zetel van de ziel. Maar wat blijkt, onder de hersenen zit een klein kliertje precies op de plek waar je zojuist wees. Het is het enige orgaan naast de hersenen die achter de bloed/brein barrière zit. Dit zal dan wel een belangrijk orgaan zijn niet? Er is nog niet veel bekend van dit orgaan. Althans, zo wordt het gesteld. De klier heet pijnappelklier en is ongeveer 8mm groot. Het ziet eruit als een klein dennenappeltjes. Maar er is ook iets vreemd met de klier. Ten eerste bevat het cellen van hetzelfde type als het netvlies van je oog. Daarnaast bevat het vloeibaar water. Ten derde reguleert het een deel van je dromen, en bij geboorte en dood laat het een enorme hoeveelheid DMT vrij. DMT is een lichaamseigen hallucinogeen wat direct de bekende bijna dood ervaring verklaard. DMT komt bij veel zoogdieren voor en is in veel planten te vinden. Meest bekend voorbeeld is wellicht de acacia mimosa. Oude beschavingen zoals de Egyptenaren, maya's en Afrikaanse stammen gebruiken deze plant om Ayahuasa te maken. Door het drinken van deze drank krijgt de gebruiker de DMT binnen en wordt het mogelijk om te praten met voorouders en andere dimensies te bezoeken. De een noemt het hemel, de ander "de andere kant" en weer een ander "onze voorouders die in de sterren zijn". Sommige mensen gebruiken geen drank maar kunnen door middel van meditatie zelf de DMT vrijlaten.

Het is belangrijk om te onthouden dat het derde oog een fysiek orgaan is, en dat DMT en acacia staan voor het openen van jouw derde oog.

Phi-spiraal

 

De Phi spiraal is een representatie van de gulden snede. Zonder te diep op de gulden snede in te gaan, het is de gouden verhouding waarbinnen de natuur blijkt te werken. Een plaatje zegt meer dan woorden:

 Een slakkenhuis is volledig volgens de gulden snede opgebouwd.

Meer informatie over de gulden snede vind je hier:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Gulden_snede

De Tetraëder

Zoals je eerder las is de tetraëder de simpelste vorm in de allesomvattende geometrische fractal. Er is nog iets bijzonder met de tetraëder.

Als je een tetraëder neemt en er een phi-spiraal in plaatst heb je de essentie van de structuur van het universum met de essentie van de opbouw van leven. Dit is een wel heel bijzonder figuur. Maar het wordt nog veel bijzonderder.

Zodra je licht door de figuur laat schijnen vormt de phi-spiraal een schaduw. Door de tetraëder te draaien veranderd ook de schaduw. Het bijzonder is dat met deze schaduw alle letters van het hebreeuwse alfabet te vormen zijn... Daarnaast vormen de geluidsgolven die je vormt door de letters uit te spreken de vorm van de letter die je uitspreekt! Dit is aangetoond met behulp van cymatica, waarmee geluidsgolven een patroon in zand vormen. Dat is nogal een ontdekking. Hoe kon het hebreeuws zo ontzettend slim uitgedacht zijn? Was dit hulp van buitenaf? Of je het nu God noemt of buitenaardse intelligentie, dat er veel meer achter zit dan je denkt lijkt me duidelijk.

In Kabbalistische teksten

Als je de levensboom neemt zie een aantal lijnen tussen de knooppunten. Haramein realiseerde zich dat die vertices zijn van een 3D object. Door 8 van deze levensbomen te nemen en deze in elkaar te schuiven is het mogelijk de perfecte fractal te creëren zoals ik hierboven omschreef. Hij legt dit zeer goed uit in de eerder genoemde documentaire.

 

Saillant detail over de ultieme fractal is dat ook de Davidsster gevormd wordt door de vertices.

In de bijbel

Denk je in hoe de meest simpele tent eruit ziet. Je hebt minimaal 3 stokken nodig, en als je deze neerzet in de vorm van een tetraëder dan heb je een simpele tent.

In Exodus 40 wordt een verhaal verteld waarbij Mozes de opdracht krijgt om een tent op te zetten. Er wordt wierook verbrand en er wordt een kaars geplaatst. Pas dan krijgt hij de glorie van God te zien. Kreeg Mozes hier het Woord van God? Was het woord van god een geometrisch figuur die zowel leven als materie omschreef? In deze context bezien is dit verhaal meer dan bijzonder. Wellicht staan er meer aanwijzingen in de bijbel.

In de bijbel worden meerdere namen voor God gebruikt. Maar er is er een die alleen in de inleiding gebruikt wordt en hierna niet meer. Deze naam is nogal vreemd, maar het is de echte naam van God. Het later gebruikte Yahweh betekent eigenlijk "hij waarvan de naam niet gezegd mag worden". Maar wat is dan de echte naam van God?

Tetragrammaton

Deze griekse naam bestaat eigenlijk uit drie delen.

- Tetra betekent 4
- Gramma betekent taal of letter
- Ton ( skoton ) betekent duisternis

De algemeen geaccepteerde verklaring voor Tetragrammaton is dat het "woord van 4 letters" betekent. Dit zou dan JHWV ( Yahweh ) moeten zijn. Ik ben het hier niet mee eens, en als je bovenstaande gelezen hebt snap je waarom. Het is sowieso vreemd dat de naam van God een recursief acronym zou zijn. Ik denk dat het woord van God, de bijbel, een wiskundige waarheid bevat die alles wat er is omschrijft. En ik geloof dat ik daar niet de enige in ben. De Bijbel is dan slechts een van de vele oude verhalen die in essentie hetzelfde vertellen. Als je het OT leest en God vervangt door "andere beschaving", engelen door "afgezanten" en woord van God door "technische handleiding van de natuur" dan heb je ineens een heel samenhangend verhaal, waarin wonderen niet eens zo vreemd meer lijken.

De vrijmetselaars
Ik denk niet dat de vrijmetselaars nog enige uitleg behoeven. Maar wat niet iedereen weet is dat in principe iedereen vrijmetselaar kan worden. Je meldt je aan bij de plaatselijke loge, en na wat gesprekken ben je, indien toegelaten, een eerste graads vrijmetselaar. Iedere graad vereist studie, en pas als alle materie begrepen is kun je naar een volgende graad "opwaarderen".

Tracing Boards

Om deze studie te vergemakkelijken maakt een vrijmetselaar gebruik van een "tracing board". Dit is een afbeelding waarop alle noodzakelijk kennis middels symboliek omschreven is. Voor iedere graad is deze tekening anders en bevat deze andere, of uitgebreidere kennis. Deze tekeningen zijn officieel geheim, maar enkele zijn toch uitgelekt en tegenwoordig staan ze zelfs op vrijmetselaars websites ter inzage. Je kunt er best het een en ander aan afleiden, mits je een beetje weet hoe ze denken en welke symbolen wat voorstellen. Hieronder zal ik alle tekeningen tonen, zowel de oude als de nieuwe stijl.

   

 

   

 

Over de oude tekening van de eerste graad is al een hoop geschreven. Maar ik denk dat dit niet helemaal correct is. Er wordt veel aandacht gegeven aan het feit dat de Plejaden erop staan. Maar op de moderne versie staan deze er niet meer op. Wellicht zijn de plejaden slechts illustratief. De afbeeldingen zitten bomvol symboliek, en ik kan lang niet alles behandelen. Ik zal wat aanwijzingen geven zodat je zelf het logisch gevolg hopelijk zal kunnen trekken.

Oude stijl, eerste graad

De zon en de plejaden zitten achter de wolken, terwijl de schijnende ster bovenaan de trap voor de wolken zit. Dit is symbool voor je EIGEN VERLICHTING. De trap is het leerproces waarbij je jezelf verlicht. Op deze ladder naar verlichting moet je eerst je geloof laten varen. Hierna moet je al je wetenschappelijke kennis laten varen. Daarna moet je de verankering met deze realiteit laten varen. Pas dan sta je open voor de ultieme verlichting. Als laatste stap neem je een slok uit een kelk, en open je de poort, zonder verwachting en bias, en volgt de ultieme waarheid. Herinner je het Ayahuaca drankje nog?

Nieuwe stijl, eerste graad

De eerste zuil draagt de maan, de 2de zuil draagt de zon, en de derde zaal draagt de ULTIEME FRACTAL. Merk daarnaast op dat het licht uit deze fractal schijnt, net zoals het licht in de tent van Mozes.

Onderaan zie je de symbolen van alle gangbare religies, in grijs en onderaan. Ook zie je granieten blokken. Ten derde zie je meetkunde instrumenten. Deze 3 staan symbool voor geloof, kennis en verankering in het nu. Net als in de oude stijl moet je deze 3 zaken loslaten voordat je verlichting zult vinden bovenaan de trap.

Nieuwe stijl, tweede graad

Het eerste wat opvalt zijn de 3 platonische voorwerpen in elkaar in het linkeroog. Daarnaast zie je een hoop vlammen waaruit je kan opmaken dat wat is vernietigd wordt. Maar wat het belangrijkste is zijn de sterren op de achtergrond. Deze zijn radiaal geplaatst, in een rondje dus. En het centrum van die cirkel? Dat is de ultieme fractal, exact geplaatst op het hoofd daar waar je derde oog zit. Jouw ziel is het centrum van het universum.

Oude stijl, derde graad

Bovenop de doodskist, waar het hoofd zit, staat een acacia. Deze wordt door de vrijmetselaars graag gebruikt. Om van derde graad een meester te worden neem je onder andere deel aan een toneelstuk. Dit stuk gaat over de tempel van Solomon, en de begrafenis van de koning. Goed om te weten is dat de begrafenis vol met acacia stond. Toeval? De Egyptenaren gebruikten acacia al om bij de goden te komen. Het verhaal van Isis en Osiris, welke over oneindig leven gaat, gaat ook grotendeels over de Acacia. En waarom is die Ark des Verbonds gemaakt van acacia? En met wie is dat verbond eigenlijk? Ik denk persoonlijk dat de Ark des Verbonds niet IN de Acacia kist zat, maar dat de kist zelf de Ark des Verbonds is.

Nieuwe stijl, derde graad

Hoewel dit plaatje nogal hel en verdoemenis afbeeld staat er ook wel wat positief nieuws. Zoals je ziet staat de man BOVENOP DE KERK. Hij is dus groter dan religie. We zien water, een tunnel en boven de tunnel komt een verlichte ziel los. Naar het alziende oog. Het alziende oog, dat zit in jouw hoofd. En in mijn hoofd. Het is jouw verlossing. En waar naar toe? Ook dat zie je. Bovenin staat: . En wat betekent dat ook alweer? TETRAGRAMMATON. En als je goed naar het plaatje kijkt zie je wederom de ultieme fractal, met zijn naam in het midden.

Daarom zijn de vrijmetselaar geobsedeerd door meetkunde. Goddelijke meetkunde wel te verstaan, en daarom staat de G van God in hun meest gebruikte symbool.

Verlichting dus, en nu?

Nu je weet wat het doel is en hoe je dit doel kunt bereiken moet je je wel een aantal dingen realiseren. Ten eerste: de vrijmetselaars zijn een nobele groep mensen, maar bovenin het echelon is het foute boel. Zij zijn niet de mensen die onderaan zitten. Zij ondernemen acties om jouw verlichting tegen te gaan. Concrete acties. Ten eerste wordt deze informatie jou onthouden. Wist je dat op het Vaticaan een enorm grote dennenappel staat? Het staat op het pinecone square en is meters hoog. Waarom staat deze daar? Het Vaticaan weet allang dat jij jezelf kan verlichten, maar wil dit niet. Wie houdt dit tegen? Welke duistere krachten staan er daadwerkelijk aan het roer? Welk geheim namen de tempeliers mee? Als het de ark des verbonds was zoals gezegd wordt, en deze is inderdaad niets anders dan een acacia drankje, zijn zij dan niet allang verlicht? Waarom wordt de rest dan met drogredenen dom gehouden?

Vermijd fluoride
Hoewel allang aangetoond is dat fluoride niet helpt tegen gaatjes blijft men fluoride in tandpasta stoppen. In sommige landen zoals de VS wordt het kraanwater van fluoride voorzien. Waarom is dit erg? Omdat fluoride AANTOONBAAR jouw pijnappelklier verkalkt. En dus onbruikbaar maakt. Het is zelfs zo erg dat de medische wetenschap er vanuit gaan dat jouw klier verkalkt is. Zo kunnen ze makkelijk tumoren vinden op röntgenfoto's. Het is immers het absolute centrum van je hoofd. Dus als de klier ergens anders zit drukt er iets ( een tumor ) tegenaan. Ook het drinken van drank met prik zorgt voor verkalking van de klier.

Kijk eens op een willekeurige tube tandpasta. Er staat op dat als een kind het inslikt je naar de dokter moet. Fluoride is een gif, en het wordt je willens en wetens gevoerd.

http://www.fluoridealert.org/health/pineal
http://hubpages.com/hub/Aliens--Pineal-Glands--and-DMT

Verdiep je in lucide dromen
Bij een lucide droom ben je bewust in je droom. Door te trainen hoe je kan herkennen of je droomt of niet kun je wakker worden maar toch blijven slapen. Dit is niet zo heel moeilijk, je hoeft alleen consequent een droomdagboek bij te houden. Lucide dromen werken ook op DMT en je pijnappelklier is hier dus nauw bij betrokken. Probeer je oerinstinct weer vrij te maken.

http://www.youtube.com/watch?v=e3GJTkG60X4

Stel vragen
En dan vooral aan degene die jou altijd verteld hebben hoe het nu zit. Wees kritisch. Vraag om uitleg aan mensen over bijbelteksten, wetenschappers etc. Neem niet klakkeloos over wat je hoort, ziet, leest, opgedrongen krijg. Neem informatie tot je en informeer jezelf.

Verder lezen
Nieuwe vertalingen van piramide teksten: http://www.pyramidtexts.com/ ( omlaag scrollen tot de lijst met utterances )
Vrijmetselarij: http://www.freemasoninformation.com/ ( kijk eens onder education, zo geheimzinnig zijn ze niet... )
De tent met de vlam: http://www.meru.org/Posters/ColorLightinTent.html 

RicardoVoeg toe aan: