Zoeken
 


Inzichten

Laatste wijziging: maandag 21 september 2009 om 20:22, 3577 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 21 september 2009

Een wáre "Krachtstroom" van Energie gaat nú door ons eigen sterrenstelsel heen. Dit brengt energieën en informaties in hoge vibratie mee. Deze"Krachtstroom" is al dicht bij de Aarde en NU zijn de effecten er al van te merken. Wij krijgen meer inzichten en telepathische ervaringen en daardoor meer de behoeften ons levensdoel te bereiken. Door deze informaties krijgen wij een bredere visie op ons eigen leven en van de Universum. Kennis over Hogere Waarheden hebben altijd al bestaan en waren soms nog onbereikbaar voor ons. Nu zijn wij daar klaar voor, deze inzichten komen door gelóven en wéten, wát de werkelijke waarheid is.

We krijgen Inzichten en deze beelden worden dan steeds duidelijker. We kunnen pas begrijpen wát de werkelijkheid daarvan is, op dát moment als wij daar zélf klaar voor zijn. Wij krijgen informaties gedoceerd en zo kunnen wij steeds ons gelóven en wéten aanpassen. Wij moeten flexibel zijn en open blijven staan voor nieuwe informaties. Dan kunnen wij onze oude bedenkingen bijstellen, of loslaten.

Het leven wordt steeds aangenamer als wij leren begrijpen wat ons leven inhoud. De werkelijkheid leren wij kennen via onze innerlijke zelf. Door telepathische overdrachten en als wij meer gaan werken met onze Hoger Zelf ontdekken wij informaties, zonder dat wij het eigenlijk kúnnen wéten. Naarmate spiritualiteit groeit, zullen wij er beter mee leren omgaan en begrijpen waarom zomaar iets gebeurt en dan weten en voelen wij ook, dat voor alles een reden is.

Onze eigen groei eindigt nooit en er zijn steeds weer andere hogere niveaus. Sommige denken dat spirituele groei moeilijk is en dat je alles moet opgeven wat je dierbaar is. Hoe meer wij groeien, des te fijner wordt ons leven, wij worden evenwichtiger, rustiger en krijgen meer zelfvertrouwen, wij komen dus meer in balans. Wees niet te kritisch of te hard voor jezelf. Spirituele groei is eerst van jezelf leren houden en leg ook meer de nádruk op het goede in je, dan steeds de nadruk op je fouten te leggen. Leg jezelf geen beperkingen op, je levenslessen
( karma) komen heus wel, maar pas als jij daar zélf klaar voor bent. Dan pas leren we wat onze taak hier op aarde is. Iedereen heeft zijn eigen taak in dit leven. Als wij er open voor willen staan, herkennen en begrijpen we onze levens lessen. Dit is dan heel mooi, want dan zijn wij klaar om die te gaan onderzoeken en deze te leren. Deze lessen zijn niet zo moeilijk, wij begrijpen die levenslessen al, als wij heel kritisch naar onszelf durven te kijken. Dan weten wij welke onze eigen ''fouten'' zijn. Herkenning van fouten is het allerbelangrijkste, want dan kun je deze zelf gaan veranderen. Door "'transformatie"" en dit is iets negatiefs omzetten in iets positiefs.

Spirituele groei is wéten dat wij onze eigen werkelijkheid kunnen creëren, met positieve gedachten. Spiritualiteit is geestelijk mee groeien. Die "Krachtstroom" bestaat vooral uit Licht en brengt informaties mee. Dit kan ons helpen met helen en positief denken en voor gezonde gedachten. Deze "Krachtstroom" wordt iedere dag sterker en dit helpt met onze spirituele groei en dit Licht reageert op onze gedachten. Zodat we onze gedachten positief kunnen houden.

Wij zijn hier op aarde om het ware Licht te ontdekken en dus onze Geest naar hogere vibratie te brengen. Deze transformatie noemen wij dan spirituele groei. Door deze "Krachtstroom" van Licht zullen er steeds meer mensen begrijpen en inzien wat spiritualiteit werkelijkheid is. Door deze "Krachtstroom" wordt daar Nú al veranderingen in gebracht. Vele mensen hebben deze "Kracht" ontvangen, omdat zij daar klaar voor waren. Deze nieuwe informaties kunnen zij ontvangen, dus doorkrijgen via een droom of visie of van onze hogere zelf.

Diegene die vast blijven houden aan oude gedachtepatronen en niet mee willen veranderen of groeien, zullen ontdekken dat het steeds moeilijker voor hen wordt. Want het is dé bedoeling dat wij allemaal meegroeien, doen wij dit niet, lopen wij vast. Dus diegene die er niet open voor staan, zullen ontdekken, dat dóór hun twijfels zij ook niet verder komen, omdat zij zwart/wit blijven denken.

Deze "Krachtstroom" van Licht en Energie zal een grote invloed hebben op al die informaties waarvoor wij nog geen helderheid in hadden, zodat wij nú afstand kunnen nemen van oude eerdere beweringen. Deze hoge frequentie van energie trillingen zijn nog heel subtiel, alleen diegene die afgestemd zijn kunnen deze energieën ontvangen en ook begrijpen. Wanneer je spiritueel groeit, ben je een prachtige ontdekkingreis in jezelf aan het maken.

Wij gaan dan beter begrijpen over de mysteriën van de Universum. Spirituele groei is heel belangrijk en wij worden ons weer bewust van de evolutie van de mens. Als wij ons openen voor hogere dimensies in onszelf, begrijpen wij ook de kracht daarvan. Door deze groei krijgen wij steeds meer vertrouwen en inzicht.

Mensen die te veel in hun denken blijven zitten, kunnen niet open staan voor hun H.Z. Gids of Begeleider en dit is een heel groot gemis. Deze mensen denken dat zij zelf alles weten, maar zij vergeten dat achter ieder mens een Gids staat om te helpen. Mensen denken, door heel véél te mediteren dat zij een ontwikkelde geest krijgen, Of, zich druk moeten maken over hun vorig leven. Beidde kosten veel tijd, maar ga toch meer uit naar de praktische dingen vanuit het leven van 't NU te begrijpen. Ons vorig leven is niet belangrijk, richt je op nu op dit leven.

Waardeer ieder deel van je eigen proces in spirituele groei, alles gaat in groei cyclisch van weken, maanden of jaren dus in een bepaald tempo. We kunnen niets afdwingen. Er zijn ook perioden van stille activiteiten, integratie en emotionele groei. We hebben dan die tijd nodig om 't nieuwe weer te integreren in ons leven. Met innerlijke kracht, wordt ook het "Goddelijke" dé Bron van Liefde, Wijsheid, Kracht en Vreugde mee bedoeld. Om in dankbaarheid al deze goddelijke gaven in onszelf te laten ontluiken en deze gift is al aanwezig in onszelf, wij moeten daar nog vertrouwen in krijgen. Daarna kunnen wij Vrede en Liefde voelen in onszelf. Zoek daarom ook nooit buiten jezelf, want je hebt innerlijke kracht in jezelf.

Het geheim van Innerlijke kracht is, totale controle te hebben over je eigen geest en over onze gedachten en over ons denken. Innerlijke kracht is, als wij alleen het beste uit onszelf willen halen. Door te blijven werken aan onze eigen groei, want anders blijven wij stil staan. Innerlijke kracht is, werken aan onze eigen evolutie, dit is het allerbelangrijkste in ons leven. Werken aan een totale zuiverheid in onszelf, zo komen wij in balans en zo worden wij ook gelukkig en zijn dan heel tevreden met onszelf.Bron: www.spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: