Zoeken
 


Pechtold: noodklok paspoort komt te laat

Laatste wijziging: dinsdag 15 september 2009 om 18:27, 4584 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 15 september 2009

Vanaf 21 september 2009 worden uw vingerafdrukken afgenomen als u een nieuw paspoort wilt hebben, u bent derhalve vanaf die datum formeel verdachte voor alle misdrijven die in Nederland worden gepleegd. Het is namelijk de bedoeling dat al deze vingerafdrukken uiteindelijk in een centrale database worden opgeslagen.

Er zijn inmiddels eindelijk een aantal maatschappelijke organisaties de de noodklok gaan luiden, persoonlijk vind ik dit veel te laat, de inbreuk op de privacy is reeds begonnen bij de invoering van de draagplicht van uw ID-bewijs, dit zijn gewoon een aantal stapjes die verder genomen worden om de controle op de burger, te vergroten. Nu de vingerafdrukken, straks uw DNA materiaal, dat is immers net zo handig om criminelen te kunnen pakken en u bent allen crimineel totdat het tegendeel wordt bewezen, tenminste daar begint het nu wel langzamerhand op te lijken.



Bron: rfidnieuws

Voeg toe aan: