Zoeken
 


Onverklaarbare UFO verschijnt boven logo Google

Laatste wijziging: zondag 6 september 2009 om 18:36, 5230 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 6 september 2009

Wie onlangs naar de zoekmachine Google surfte, zag er een UFO boven het logo zien staan. In tegenstelling tot wat we van Google gewend zijn, staat er geen uitleg bij over de reden waarom ze de UFO online plaatsten. Wie doorklikt, komt op een zoekpagina met de term 'onverklaarbare verschijning' terecht.

De enige verklaring die multimediasites kunnen geven is het Exeter UFO Festival dat vandaag begint. Op die plaats deed zich in 1965 een incident met een UFO voor. Een 18-jarige man verklaarde hoe hij een gloeiend licht zag aan een donkere hemel. Uiteindelijk kwam een object met een doorsnede van 30 centimeter tevoorschijn. Het is vandaag ook 22 jaar geleden dat de onbemande ruimtesonde Voyager 1 de ruimte in werd gelanceerd.

Misschien hebben buitenaardse krachten de controle over 'Google overgenomen. Of misschien wilden ze bij Google gewoon een intergalactisch grapje uithalen.



Bron: hln.be

Voeg toe aan: