Zoeken
 


Russen: met gif sneeuw stoppen

Laatste wijziging: vrijdag 4 september 2009 om 00:42, 3341 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 4 september 2009


MOSKOU - De burgemeester van Moskou, Joeri Loezjkov, wil de Russische hoofdstad sneeuwvrij houden door wolken met chemicaliën te bewerken, zodat ze verdwijnen. Dat berichtten Russische kranten donderdag.

Een sneeuwvrij Moskou levert volgens Loezjkov vooral voordelen op voor de miljoenen inwoners, omdat het sneeuwvrij maken van straten drie keer zo duur is als het wolkenvrij maken van de lucht.

Op feestdagen laat hij de wolken al bewerken, zodat er gegarandeerd geen neerslag valt. Dat heeft tot gevolg dat het in de omgeving van Moskou dan juist meer sneeuwt. Experts waarschuwen, dat de gevolgen van Loezjkovs nieuwe weerinitiatief niet te overzien zijn.

Loezjkov kwam al eerder met initiatieven om het weer in Moskou te controleren. Zo stelde voor om de lokale weermannen te beboeten voor foute weersvoorspellingen.

Noot redactie:
De mensen c.q. wetenschappers hebben helemaal geen flauw benul waar ze mee bezig zijn. Het manipuleren van het weer, onder andere door chemtrails, heeft misschien op 1 plek een positieve uitpak terwijl het op andere plekken negatieve gevolgen zal hebben. Wederom kijkt de mensheid niet naar de natuur om ervan te leren maar proberen ze het op allerlei manieren te manipuleren c.q. te verbeteren. De natuur zal zich , zoals we nu al zien, tegen de mensheid keren en zal op deze manier alleen maar toenemen. En dan hebben we het nog niet eens over de chemicaliën die worden gebruikt die de gezondheid van mens en dier tevens zal beïnvloeden. Weet waar jullie mee bezig zijn mensen....als dit mag dan ook niet zeuren over klimaat verandering :-)Bron: ad.nl

Voeg toe aan: