Zoeken
 


Alien-baby heeft geen DNA

Laatste wijziging: woensdag 2 september 2009 om 16:26, 2577 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 2 september 2009

 

Vier labaratoria hebben met de modernste technieken geprobeerd het DNA van de Mexicaanse alien-baby te achterhalen. Het resultaat is schokkend: het schepsel heeft namelijk géén DNA.

Voor UFO-onderzoeker Jaime Maussan is het de meest raadselachtige ontdekking in zijn leven. Volgens hem is er meer bewijs dat het wezen niet van de aarde komt.

Geen grap

Zo overleed de eigenaar op mysterieuze wijze, net nadat hij de 'alien' had gevonden. Maussan dacht eerst aan een slechte grap. Zo leek het op een gevilde aap, maar dat is niet het geval.

"We hebben monsters van weefsel, botten, haar en huid opgestuurd naar drie labaratoria in Mexico en één in Canada. Maar allen konden ze geen resultaat geven wegens het ontbreken van DNA."

Onaards lichaam

Het zou volgens Maussan zeker om een buitenaardse levensvorm gaan, gezien het vreemde lichaam. De huid is van een heel andere structuur, het lichaam is zeer klein in vergelijking met zijn hoofd, en de ogen, hersenen en het binnenoor zijn vele groter dan bij aardse levende wezens, zo meldt Bild.

Zie hier het vreemde wezenBron: spitsnieuws

Voeg toe aan: