Zoeken
 


Alien-baby heeft nog een broertje

Laatste wijziging: maandag 31 augustus 2009 om 20:32, 2757 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 31 augustus 2009

 

Volgens boeren uit het Mexicaanse Metepec heeft de alien-baby die de laatste tijd in het nieuws is, nog een broertje. Enig verschil: dit wezen is niet dood.

Lees ook:
'Alien-baby heeft geen DNA'

"Ik heb zo'n tweede beest gezien, levend!" zegt de 36-jarige Francisco Garcia. "Het was een mannetjes, ongeveer zeventig centimeter groot. Ik zag hoe hij onder de deur van de ranch doorkroop en snel wegrende."

Menselijke kenmerken

"Ik heb veel dieren, maar zo'n schepsel heb ik nog nooit gezien. Het had de tanden van een vleeseter en had een zeer grote schedel". Dat laatste wijst volgens onderzoekers op een hoge intelligentie. Verder had het beest kenmerken van een hagedis, zoals de tanden, maar ook menselijke uiterlijkheden. De gewrichten en het oor lijken erg op dat van een modern mens, zo meldt Bild.

Het beest is nog niet gevangen. Zijn overleden 'broertje' wel. Wetenschappers concludeerden na lang onderzoek dat het beest geen DNA heeft.

B. Rutten

 


Bron: spitsnieuws

Voeg toe aan: