Zoeken
 


Gevoelige Nieuwetijdskinderen

Laatste wijziging: zondag 7 december 2008 om 09:25, 2058 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 7 december 2008

We kunnen nu boos zijn op iedereen en onze ouders, veranderen we dan iets aan die situatie van toen? Ouders wisten toen ook niet beter. Zij namen gewoonten en regels weer over van hun ouders en zo hebben wij ook dingen overgenomen van hen. Nu hebben we ook een vrije keus of we kinderen willen. Het waren toen andere tijden, ouders hadden toen nog geen hoger bewustzijn zoals de meeste van ons nu wel hebben. Ouders waren nog in hun 3de Dimensie van hen bewustzijn. Zij hadden toen niet die informaties die wij nu wel tot onze beschikking hebben.

Vanaf 1950 zijn de Nieuwe tijdskinderen massaal geboren, deze kinderen waren anders en werden daarom niet begrepen. Deze kinderen kwamen met een ander bewustzijn naar de Aarde, ze waren wijzer dan hun ouders, deze ouders wisten niet hoe ze met deze kinderen moesten omgaan of moesten communiceren. Ze vonden hen lastig en té direct en zij vonden hen moeilijk opvoedbare kinderen. Problemen stapelde zich op en de meeste kinderen zijn emotioneel beschadigd.

Deze Baby Bomers zijn nu zelf ouder en hebben vaak zelf een nieuwetijdskind. Worden deze kinderen wel de vrijheid gegeven die zij zelf toen ook wilde. Deze NTK worden geboren met een hoger bewustzijn, dit betekent dat deze kinderen meer weten en ook anders in elkaar zitten. Praat met deze NTK als volwassenen, leg ze uit waarom iets wel of iets niet mag, volgens uw inzicht, communiceer vooral met ze. Daag: deze kinderen vooral uit want ze kunnen alles, want zij hebben een hoger bewustzijn, maar leg hun NIETS op. Ook al begrijpen we hun niet, vertrouw hen en geef hun de ruimte om zichzelf te ontplooien en daar zullen ze u altijd dankbaar voor zijn. Kneed ze niet naar eigen normen en waarden, heb respect voor hen en dan ontvangt u ook respect terug van hen, zet ze in hun KRACHT, haal ze niet onderuit, want dan ontstaat er alleen tegenstand.

De Baby Bomers van toen zijn nu wel de ouders die zoeken naar wat er toen met hen zelf verkeerd is gegaan. Die gaan zelf door een verwerkingsproces om oude wonden te helen die hun innerlijk kind nog steeds voelt. Het is nooit te laat om gevoelens te herstellen voor jezelf en van je innerlijk kind. Houdt eerst van jezelf om wie je bent, ben trots op jezelf. Begrijp wat er toen gebeurd is, is verleden tijd vergeet, je ouders wisten toen niet beter. Jezelf accepteren zoals je bent, verander wat nodig is voor jezelf zodat je weer gelukkig kunt zijn met jezelf en met je leven, dit kun jezelf doen. Het is nooit te laat, houdt van jezelf, dan kun je ook van je innerlijk kind houden en dan kunnen we ook van anderen houden.

Die Nieuwetijdskinderen kwamen massaal naar de Aarde met 'n 5de Dimensionaal bewustzijn. Zij kwamen met een MISSIE om mensheid en Aarde te helpen om hen ook naar een hoger bewustzijn te brengen. Er worden nu ook weer heel anderen kinderen geboren en wel met een oude ziel en ook met een hoger bewustzijn. Dit betekent dat deze kinderen al heel jong heel wijs zijn. Luister naar hen zij komen met een boodschap en ouders kunnen nog veel leren van hen.

We zijn allemaal spiegels voor elkaar en ouders denk nu niet dat u alleen de wijsheid bezit. Luister naar uw kinderen en u zult verbaasd staan wat die jonge kinderen al begrijpen en vaak dingen herkennen en weten waar u nog niet bewust van bent. Dit betekent niet dat deze kinderen iets verzinnen, dit betekent dat deze kinderen een ANDER bewustzijn hebben, waar wij van kunnen leren. Onderzoek dit bij gelijkgestemde of zoek informatie op Internet over de NTK.

Doordat wij iemand vergeven, voelt ons innerlijke kind dit ook als een bevrijding. We kunnen ouders of anderen vergeven en dit vergeven doen we puur alleen voor ons zelf. Wij doen deze vergeving niet omdat wij iets verkeerd hebben gedaan, we doen dit om dan die emoties en energie los te laten. Als we problemen met iemand hebben, kunnen we er van onthechten en dit geeft een bevrijdend gevoel.

Laat je innerlijke kind weten: ik wil mijn levens lessen ook begrijpen en ik wil die emoties er van loslaten. Het innerlijk kind hoort dit en kan dan ook loslaten. Doe dit met gedachtekrachten en je innerlijk kind zal dit zeker horen. Zo komen we steeds beter in balans. Neem er de tijd voor. We willen er zeker van zijn dat ons innerlijke kind en onze ziel dit ook hoort. Dan kunnen we eindelijk afrekenen met alle onbegrepen gevoelens. Zeg innerlijk kind luister; ik wil al het negatieve ''transformeren'' naar positief en ik vergeef mijzelf ook voor alles. Ik ben naïef en onbewust geweest, dit wil ik nu veranderen. Vraag hulp aan je eigen HOGE ZELF bewustzijn, dit bewustzijn kun je vertrouwen want het komt uit je hart.Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: