Zoeken
 


Nieuwe Aarde

Laatste wijziging: woensdag 26 augustus 2009 om 19:43, 2854 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 26 augustus 2009

Revolutionaire TIJDPERK wordt weer Evolutionaire TIJDPERK.

De erfenis van deze koude IJSTIJD = REVOLUTIE is gelukkig voorbij en daar om wordt de Aardbodem overal gelijkmatig warmer, omdat de Aarde ZELF weer in balans komt. De Aardbodem zelf VEERT terug omdat ze haar warmte ook weer gelijkmatig kan verdelen. Die stijging van de warmte van de Aarde heeft de Aarde nodig zodat die IJS massa makkelijker kan smelten en zich kan verplaasten. De Aarde IS een levend organisme en de hele Aarde is flexibel en de bedoeling is dat de Aarde teruggaat naar die TIJD vóór die ijstijd = revolutie. De Aarde heeft ondergrondse HOTSPOTS ook in IJSLAND waar de heetste waterbron aanwezig is, het water kan daar vlugger verdampen. Als de IJSLAAG weg is, zullen wij een grote verrassing krijgen van wat daar onder het IJS ligt. De bedoeling is ook dat de Aarde zich OPWARMT dan krijgen wij overal een gunstiger klimaat. De Mens kan dit natuurlijke evolutie proces niet tegenhouden, hier IS een hogere MACHT met de NATUUR bezig en dit mogen wij accepteren.

Wij hebben al zoveel DOEM verhalen gehoord dat de Aarde zou vergaan, voor de duidelijkheid Moeder Aarde vergaat NIET. De Aarde is wel door verschillende geologische processen gegaan, er zijn verschillende tijdperken geweest en daardoor zijn er ook verschillende diersoorten en plantsoorten geweest en er zijn ook verschillende temperatuurverschillen geweest en daarom moest de Aarde ook steeds weer mee veranderen en dat is ook evolutie. Dit kon de Mensheid NIET tegenhouden, want deze Revolutie was altijd nog beter dan stilstaan, want dan stagneert alles en ook iedereen, daarom waren deze veranderingen ook NODIG.

Die OERKNAL van de Aarde is toen ontstaan doordat de innerlijke KERN van Moeder Aarde door de 10 Aardse Chakras UIT balans raakten, omdat er OP Atlantis toen ook zwarte magie werd gebruikt. Atlantis Eiland is toen door een geheimzinnige VORTEX kracht door de 4de Aardse Chakra naar beneden gerukt en zo zonk het Atlantis eiland met de 4de Aardse Chakra naar de zeebodem. De 4de Chakra van de Aarde wordt nu hersteld, dit moest wel want de 10 Aardse Chakras zijn samen 1 systeem, als er 1 chakra niet in balans is raakt de Aarde uit balans. Wij hebben het hier over de 10 Aardse Chakras die toen uit balans raakten en daarom zijn toen ook de 10 Chakras van de Mensheid uit balans geraakt, want de Aarde en de Mensheid horen bij elkaar. De Aarde verloor toen zijn natuurlijke innerlijke kracht maar de mensheid ook. De 10 Aardse Chakras zijn bijna HERSTELD en draaien dan weer in de juiste frequentie. Het magnetische veld van de Aarde draait dan weer als een NIEUWE AARDE.

Na die Atlantische Tijdperk 50.000 jaar geleden kwam de Aarde en ook de Mensheid in een Revolutionaire TIJD terecht dat TEGEN de natuurlijke evolutie inging. Daar komt een einde aan rond 2012 en komt er weer VREDE op Aarde omdat deze Revolutie eindigt. De Aarde en de Mensheid gaan terug naar een hoger bewustzijn, vele mensen zijn al IN een hoger bewustzijn, omdat ze op tijd iets LOS durfden te laten en veranderingen TOE durfden te laten. Deze Revolutie was een drastische ingreep om stagnatie tegen te gaan en veranderingen waren nodig. Dit gaat vaak samen met ongeriefelijkheid voordat het beter kan worden.

Moeder Aarde is een groot levendig ORGANISME met een vast doel in zich. De Aarde kan zich zelf herstellen en terug balanceren als er problemen zijn. De 10 Aardse Chakras samen hebben ook een INNERLIJKE KRACHT in zich. EVOLUTIE betekent bewustzijn van de mogelijkheden die al aanwezig ZIJN en die dan weer opnieuw ACTIVEREN zo VERNIEUWEN de Aarde en Mensheid zich telkens weer.

De Aarde was vanaf het eerste begin ook in de 5de Dimensie en is speciaal voor de mensheid en dieren gecreëerd, met alles er OP en er AAN en de Aarde houdt de mensheid IN leven. De rijkdom van de Aarde mogen wij ook allemaal MET elkaar delen. Alles is gecreëerd door het Universeel Bewustzijn dat Superieur en Almachtig is. Waar de Mens, de Aarde, Zon, Maan, Sterrenstelsel een deel van uitmaken. Het Universele Bewustzijn heeft een super begaafdheid, een GAVE dat voor de mensheid mysterieus blijft en daarom blijven er ook mysteries bestaan.

De Aarde heeft krachten. De Mensheid heeft ook natuurlijke krachten, bewustzijnkrachten, gedachtekrachten, innerlijke krachten, activeer deze krachten dan krijgen wij ons IMMUNITEIT = GEBOORTERECHT weer terug en dit betekent dat wij alleen voor ons zelf verantwoordelijk zijn. Wij kunnen NIET verantwoordelijk zijn voor een ander en daarom zijn wij onschuldig voor deze REVOLUTIE want dit IS ontstaan door BOVENAARDSE krachten. Door dit te weten, kunnen wij schuldgevoelens en andere gevoelens LOSLATEN, ze zijn niet van ons, verander je gedachtekrachten dan krijgen we al INNERLIJKE krachten.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: