Zoeken
 


Komen de vier ruiters van de Apocalyps deze herfst voor een bezoekje?

Laatste wijziging: woensdag 26 augustus 2009 om 19:48, 7919 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 26 augustus 2009

Er is een aantal zorgwekkende gebeurtenissen die de mogelijkheid hebben deze herfst en winter samen te vallen, die voor een hoop chaos wereldwijd kunnen zorgen en dan met name op het noordelijk halfrond. Dit is slechts een mening, maar wel gebaseerd op feiten. Of je nou gelovig of spiritueel bent (en de bijbel niet letterlijk neemt), het is in ieder geval haast ironisch dat de gebeurtenissen die naderen overeenkomsten vertonen met ¨de 4 ruiters van de Apocalyps¨ … ziekte, oorlog, hongersnood en dood.

Ten eerste rijst een mogelijke tweede golf van economische instorting aan de horizon, ook wel genoemd de ¨the $1.5 quadrillion derivates bubble¨. En hoewel de banken ´slimme´ accounting technieken hebben gebruikt om hun ´toxic assets´ te maskeren, weerhoudt dat niet de uiteindelijke val. Zoals het er nu naar uitziet, wordt dit duidelijker eind september, danwel begin oktober 2009.

Vervolgens hebben we het Israël en Iran dilemma. Israël heeft al menig oefening met marine en luchtmacht achter de rug, ter voorbereiding op een aanval op Iran. Buurlanden zoals Saoedi Arabië hebben hun toestemming voor gebruik van het luchtruim al gegeven. Zonder twijfel zal de markt op zulk een aanval heftig reageren, waardoor de olieprijzen omhoog zullen schieten. En aangezien alles tegenwoordig ´gebaseerd is op´ olie (brandstof, kunstmest, pesticiden, herbiciden, kunststof, medicijnen enz.), zal buiten benzine ook de prijs van eten en medicijnen schrikbarend stijgen. Zoals het er nu naar uit ziet zal een aanval op Iran's nucleaire faciliteiten in oktober of november plaatsvinden.

En vergeet zeker niet de ´swine flu´. Als het zelf niet dodelijk is, dan is het wel de vaccinatie die op korte danwel lange termijn z'n slachtoffers zal eisen. Of je nou gelooft in de horrorverhalen die de ronde doen op het internet en van mond tot mond (maar niet in de media), of niet … doe jezelf een plezier en zit in ieder geval de eerste ronde van vaccinaties af, om te zien of er neveneffecten zijn. Er is geen reden een proefkonijn te zijn, daar hebben we al genoeg hypochonders voor.

De gevolgen van dat deze gebeurtenissen samenvallen? Totale wereldwijde chaos, doordat globalisatie ons zo verbonden met elkaar heeft gemaakt. Bijvoorbeeld het snel opraken van de voedselvoorraden die niet aangevuld kunnen worden, doordat de prijzen (te) hoog zijn, transportkosten te duur worden en door de tegenvallende voedselproductie a.g.v. genmanipulatie, aparte weersomstandigheden over de hele wereld en excessieve zonnestraling (grootste solarflares ooit gemeten).

Zowel oorlog, ziekte als hongersnood hebben 1 ding tot gevolg … dood!

Evenwel, zowel voor de gelovigen als de spirituelen onder ons, weten we dat er na die ´regen´ zonneschijn zal komen ... voor de Maya-aanhangers: ¨2012 ... here we come¨ :)

-----

Dit is een verkorte vertaling van: ¨Are the 4 horsemen coming for a visit this fall?¨

 Bron: Millennium Ark

Voeg toe aan: