Zoeken
 


Illuminati kaartspel uit '95 (vervolg): grieppandemie lijkt volgende 'spelfase' in te luiden

Laatste wijziging: vrijdag 21 augustus 2009 om 20:48, 3803 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 21 augustus 2009


Op 14 maart besteedden we uitgebreid aandacht aan het bizarre Illuminati/ Nieuwe Wereld Orde kaartspel uit 1995, waarop onder andere exact de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon, die zes jaar later plaatsvonden, werden afgebeeld. Het hele kaartspel lijkt een blauwdruk te zijn voor de plannen van de machtselite achter de schermen om te komen tot een totaal gecontroleerde Nieuwe Wereld Orde.

Inmiddels lijkt de volgende 'spelfase' te zijn aangebroken en in volle gang te zijn gezet. De kaarten 'Center for Disease Control' en 'Epidemic' lijken sterk te wijzen op de huidige Mexicaanse grieppandemie en de aanstaande massale vaccinaties, die over de hele wereld zullen plaatsvinden. Het huiveringwekkende doel hiervan maakt het kaartspel eveneens duidelijk met de kaart 'Population Reduction': het reduceren van de wereldbevolking, dus de doelbewuste genocide op honderden miljoenen mensen, mogelijk zelfs véél meer.

Lees het artikel verder (afbeeldingen)Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: