Zoeken
 


Waarom is de wereld zo, deel 1

Laatste wijziging: zaterdag 6 december 2008 om 19:16, 1841 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 6 december 2008

 

Veel mensen vragen zich af waarom de wereld zo vol haat is. Het antwoord is eigenlijk best simpel... Het komt omdat de mensen verkeerde ideeën hebben over elkaar.

Daarbij hebben ze ook onjuiste ideeën over hoe het leven in elkaar zit. En ideeën worden overtuigingen waarin je gelooft. En waarin je gelooft, ervaar je!

We hebben allemaal een bepaalde kracht gekregen, de kracht om te creëren. Het is een kracht die je altijd hebt en werkt in jou op drie manieren: 1 in je gedachten, 2 in je woorden, 3 in je daden.

Een overtuiging is een gedachte en dus bezitten overtuigingen scheppingskracht. Je wordt en zult zijn hetgene je denkt, zegt en doet. En dat maakt de wereld zoals zij is.

Veel mensen zullen zeggen dat zij totaal niet geloven dat de wereld moet zijn zoals zij nu is. Maar het overheersende geloofssysteem die nu op aarde in controle is zorgt hiervoor.

Het leven kan anders zijn maar de meeste mensen geloven dat niet. Dat komt door veel misverstanden, verander je overtuigingen dan verandert de wereld mee.

Meer uitleg hierover in deel 2.

Eddy. ( redactie starpeople )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voeg toe aan: