Zoeken
 


Bekocht door een gewoon griepje..!

Laatste wijziging: woensdag 19 augustus 2009 om 15:21, 4204 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 19 augustus 2009


We kunnen onze ogen bijna niet geloven. Dit verhaal is van TROUW van vandaag en geeft duidelijk weer waar het bij de varkensgriep over gaat. Het verhaal over de griep is aangedikt, de WHO heeft puur op formele gronden een ‘pandemie’ uitgeroepen en daardoor meegeholpen aan het verspreiden van angst. Juist, het verspreiden van angst.

Het is te mooi om waar te zijn, zo lijkt het. Want laten we vooral wachten op de officiële reacties van de WHO, die nog onlangs met bedekte termen verklaarde dat verplichte vaccinaties eigenlijk onontkoombaar zijn. Het invallen van de herfst en het tevoorschijn komen van daarmee gepaard gaande griepverschijnselen, zou opnieuw aanleiding kunnen geven voor veel media om de angst weer aan te wakkeren en de Osterhauzen en Coutinho’s van deze wereld weer tevoorschijn te halen.

De strekking van het artikel hieronder is duidelijk, maar laten we vooral alert blijven. Alert op nieuwe ontwikkelingen. Naar ons idee is verplichte vaccinatie een ESSENTIEEL onderdeel van een ‘greep naar de macht’, om het zo maar even te noemen. En wanneer mensen hun gezonde verstand gebruiken, laten ze zich niet vaccineren, dát staat in ieder geval als een paal boven water. Nu de berichten steeds meer versterkt worden dat ook deze griep weer geen vat krijgt op ons, zal het ‘middel’ ZEKER veel heftiger zijn als de kwaal!

Wij van WantToKnow vragen ons alleen af waarom de WHO een maand geleden is gestopt met het officieel bijhouden van sterfgevallen van de H1N1-griep. Dát is en blijft vreemd. Een officiële instantie hoort NOOIT te stoppen om cijfers bij te houden en zéker niet daar waar het gaat om een hoogste alarmfase, een ‘pandemie’. Tenminste dat is in onze ogen in ieder geval zo, wanneer je je geloofwaardigheid niet wilt verliezen. Of wist de WHO toen al dat wij nu weten…?

Lees verderBron: wanttoknow

Voeg toe aan: