Zoeken
 


Hoe kan je een Wereld vol Zielen Kidnappen

Laatste wijziging: dinsdag 18 augustus 2009 om 20:11, 3584 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 18 augustus 2009

 

Vaak denk ik na over wat er toch met ons aan de hand zou kunnen zijn. Dan kijk ik om me heen en krijg ik het gevoel dat er niets van klopt. Helemaal niets. Ik zie het nieuws, kijk naar de artikelen in kranten en op websites, lees gechannelde boodschappen, praat met mensen om me heen. Dat gevoel dat er niets van klopt wil maar niet weg gaan. Soms is de beste methode om iets te begrijpen om alles gewoon eens om te draaien. Om alles eens op zijn kop te zetten en weer opnieuw te kijken of het dan misschien wel klopt. In dit artikel ga ik dat eens doen. In plaats van de mening dat alles in orde is en dat we allemaal naar een nieuwe dimensie gaan draai ik het verhaal om. Dan ga ik mezelf eens voorstellen hoe het mogelijk zou zijn om een hele wereld vol zielen te kidnappen. Wat zou je daarvoor moeten doen, hoe zou je dat moeten aanpakken. Wat is daar allemaal voor nodig. Onderstaande opsomming is zeker niet compleet, maar het geeft een idee en het helpt hopelijk om het grote geheel te zien. Ik probeer me te beperken tot de meest zichtbare en duidelijke zaken. Het volgende is een mogelijk plan:

De mens

Om te beginnen heb je wezens nodig die je volledig kan controleren. En een gevangenis waarin je ze kan opsluiten, een "lichaam". Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de "ziel" van die wezens goed vast zit aan dat lichaam zodat ze niet kunnen ontsnappen. Zorg ervoor dat ze niet doorkrijgen dat ze opgesloten zijn en ook niet te wijs worden. Dit kan op verschillende manieren. Zorg er allereerst voor dat ze niet te oud worden en teveel gaan zien en verbanden kunnen leggen. Programmeer de lichamen om imperfect te zijn en op een bepaald moment het zelfgenezend vermogen uit te zetten. En als het lichaam dan "versleten" is en afsterft en daardoor de ziel loskomt zorg er dan voor dat de ziel goed opgevangen wordt, bijvoorbeeld via een tunnel naar het "licht", en geen moment uit het oog verloren wordt. Voordat de ziel teruggaat naar een volgend "leven" moeten alle geheugenbanken schoongeveegd worden zodat alle opgedane kennis weer afgenomen is en de ziel steeds weer helemaal opnieuw moet beginnen. Door religie kun je ze voorbereiden om zich tussen de "levens" moeiteloos en vol vertrouwen opnieuw te laten hersenspoelen zodat ze makkelijk onderdrukt en gevuld met "vers" karma een nieuw "leven" ingestuurd kunnen worden. Om extra controle uit te kunnen voeren op de geest programmeer je een vaste "onderhoudstijd" (slaap) in het lichaam waarbij dagelijks het bewustzijn even "uitgezet" wordt en je de vrije hand hebt om wat bij te sturen via dromen.

Onderdrukking

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ziel nooit zijn volle potentieel te weten komt. Onderwijs is een belangrijke schakel om de ziel zo snel mogelijk in het stramien te krijgen. Kinderen moeten zo jong mogelijk bij de ouders weggehaald worden en "onderwezen" worden. Het onderwijs moet er op gericht zijn om al het zelfstandig denken te onderdrukken en slechts het gewenste "programma" in te programmeren. Religie kan hier erg behulpzaam bij zijn. Ook de media spelen hierbij een grote rol. Door het intelligentie niveau van de programma's voortdurend op kind niveau te houden voorkom je dat de ziel teveel leert. Ook is het belangrijk om de ziel bezig te houden zodat er nooit tijd overblijft om echt te leren. Dit kun je bereiken door alles af te nemen en te zorgen dat zelfs de meest essentiële levensbehoeften niet gratis te krijgen zijn. Door ze continu aan het werk te houden om voor geld te zorgen waarmee essentiële zaken als voeding en huisvesting gekocht moeten worden. Ook dit moet strikt in de gaten gehouden worden om te voorkomen dat ze teveel geld verdienen en weer tijd gaan overhouden voor zichzelf. Zorg dus voor verplichte winkelnering waarbij je alle controle over voeding, huisvesting, transport en andere goederen behoudt. Het beheersen van de geldstromen is cruciaal, en moet zorgvuldig bestuurd worden. Als het helemaal uit de hand loopt en grote bevolkingsgroepen teveel geld krijgen en daardoor de luxe van tijd om na te denken, kun je grote groepen tegelijk alles afnemen door oorlog en rampen te veroorzaken.

Voeding

Zorg dat je het monopolie op de verkoop van voedsel neemt. Onderdruk alle kleine bedrijvigheid en concurreer ze dood via de grote supermarkten. Die kunnen aanvankelijk goedkoop zijn, maar zodra de concurrentie van kleine bedrijven weg is kun je de prijs gaan verhogen. Zorg dat je ook het monopolie over de productie van voedsel krijgt. Ontneem de mensen het recht op een eigen groentetuin, zorg dat ze zo weinig grond kunnen kopen dat ze geen eigen voedsel kunnen verbouwen. Zorg dat er nergens in het openbaar voedsel te krijgen is, plant nooit fruitbomen of voedsel producerend gewas in een stad of in het wild, zorg dat voedsel uitsluitend in door jou gecontroleerde bedrijven groeit. Ontneem ze alle zaad. Zorg dat je patent op alle voedselzaad neemt en zorg ervoor dat alle planten die verkocht worden zelf geen zaad meer produceren. Zorg er ook voor dat alle producten die verkocht worden uitsluitend samengesteld mogen zijn door jouw gepatenteerde en gemanipuleerde voedselproducten en blokkeer daarmee de verkoop van "natuurlijk" voedsel.

Gezondheid

Onderdruk de gezondheid. Zorg dat mensen dusdanige levenspatronen leren waarmee ze hun eigen gezondheid verwoesten. De media kunnen hierbij behulpzaam zijn. Verdring goed voedsel en zorg dat alleen jouw gemanipuleerd voedsel te verkrijgen is. Onderdruk alle alternatieve genezers en echt werkende geneesmiddelen en methodes, en zorg dat de mensen zich uitsluitend door jouw dokters en ziekenhuizen laten verzorgen. Laat de doktoren zoveel mogelijk schadelijke medicijnen voorschrijven. Desnoods offer je hier geregeld een paar bekende mensen aan op om de alternatieve genezers extra te kunnen onderdrukken. Zorg voor voldoende besmettelijke ziektes of angst hiervoor zodat je in staat bent de bevolking regelmatig te kunnen inenten met nieuwe ziektes en controle middelen. Zorg voor een vies milieu door mensen inferieure technologie te geven en later kun je de mensen dan weer de schuld geven van dat slechte milieu. Zorg voor vuile lucht en vuil drinkwater zodat de gezondheid voortduren belaagd wordt, desnoods kun je ze besproeien vanuit de lucht.

Vrijheid

Geef ze de illusie van vrijheid. Laat ze altijd kiezen tussen de mogelijkheden die jij voor ze klaarzet. Geef ze de illusie dat ze meedenken en regeren over het land. Geef ze politieke partijen die verschillend lijken en toch altijd hetzelfde doen ongeacht hun programma. Maak de regering en de structuur van besluitvorming zo ingewikkeld dat mensen maar al te graag hun rechten afstaan aan de door jou klaargezette kandidaten. Geef ze de illusie van rijkdom door ze te overspoelen met loterijen waar ze rijk van hopen te worden. De media zijn hierbij een grote hulp. Zolang ze hoop hebben op rijkdom accepteren ze hun armoede. Geef ze de illusie van vrije meningsuiting door ze te overspoelen met televisiekanalen en grote hoeveelheden programma's en films waarmee je ze moeiteloos kunt programmeren om alles te doen wat je nodig acht.

Individualisatie en Polarisatie

In plaats van één grote groep te controleren is het makkelijker om met kleinere groepen te werken. Dus afscheiding en afsplitsing naar ras, huidskleur, geslacht, geloof, familie, stam, taal, noem maar op. Het beste is om in allerlei lagen zover te gaan dat je zoveel mogelijk afscheiding bereikt. Op die manier haal je de kracht uit de groep en heb je letterlijk een versplinterde groep eenlingen. Een extra voordeel van deze afscheidingen is dat de verschillende groepen ook nog tegen elkaar opgezet kunnen worden, waardoor je als controlerende partij helemaal uit het oog kan verdwijnen. De mogelijkheden zijn hier onbeperkt, je kunt religies tegen elkaar opzetten, landen, stammen, families noem maar op. De verschillende partijen zijn zo druk met het bevechten van elkaar dat ze helemaal vergeten waarom ze ooit begonnen zijn, en in het geheel nooit doorkrijgen dat ze tegen elkaar uitgespeeld worden. (Zo kan je bijvoorbeeld christenen vertellen dat ze alle ongelovigen moeten bekeren, en ook islamieten hetzelfde vertellen. Kan je communisten leren dat de rest van de wereld slecht is en ook tot het communisme gebracht moet worden. Kan je bijvoorbeeld de engelse kinderen op school al vertellen dat ze de wereld mogen gaan veroveren en koloniseren. Kan je het duitse volk vertellen dat het arische ras de wereld geërfd heeft enzovoorts.)

Geschiedvervalsing

Ontneem het volk zijn geschiedenis en je ontneemt het zijn ziel. Onder het mom van ontdekkingsreizen en vrije handel val je andere landen binnen en verwoest je alle cultuur, verbrandt je alle boeken, vermoord je alle priesters en wijzen. Desnoods herhaal je dit later nog eens een keer door een boekverbranding van alle verboden literatuur. Dan herschrijf je de geschiedenis op je eigen manier en met je eigen agenda, en begin je deze geschiedenis op de scholen te onderwijzen. De ouderen onderwijs je via de media, via films, boeken en televisie overspoel je ze met de "nieuwe" geschiedenis. Na een paar generaties is de "oude" geschiedenis verdwenen. Ook kun je duizenden jaren van tevoren boeken schrijven die later als absolute waarheid door grote bevolkingsgroepen geaccepteerd gaan worden, zoals bijvoorbeeld de bijbel en vele andere geschriften. Alleen al door hun ouderdom zullen die als authentiek verklaard worden en geloofwaardig zijn. Verder zorg je ervoor dat de "wetenschappers" zich absoluut niet bezighouden met belangrijke vraagstukken als "Waar komen opeens al die hoogbeschaafde culturen vandaan zoals in Egypte, India en Midden Amerika die allemaal vanaf hun eerste begin al op hun hoogtepunt waren?" En je verzwijgt zorgvuldig alle bewijs van verzonken continenten, vertelt de mensen dat we miljoenen jaren al geen grote aardeveranderingen gehad hebben. Op die manier voorkom je paniek en zorg je ervoor dat ze volkomen onvoorbereid naar een volgende aardeverandering gaan.

Contact

Ontneem de zielen alle mogelijkheid tot contact naar buiten. Scherm de wereld af met een netwerk in de astrale laag en onderschep alle communicatie naar buiten. Doe dit zodanig dat ze niets in de gaten hebben, geef ze de illusie in contact te zijn met de door jou zelf ingeprogrammeerde helpers zoals engelen, verlichtte meesters en een galactische "reddingsvloot". Communiceer uitsluitend via "channelingen" en vertel ze dat er geen betere methode is ondanks hun lichtjaren voorsprong in "technologie". Het is heel belangrijk om ze letterlijk "aan het lijntje" te houden zodat ze verder geen activiteit meer ondernemen en continu "in de wacht" blijven.

Uiteindelijk: Apocalyps

Ondanks alle genoemde methoden en maatregelen is het niet te voorkomen dat je toch een groep bewuste mensen gaat krijgen die wakker worden en gaan zien wat er met ze gebeurt. Ook zal de wetenschap uiteindelijk niet meer onder controle gehouden kunnen worden en zullen bijvoorbeeld gewone mensen buiten het wetenschappelijke circuit om belangrijke ontdekkingen gaan doen zoals vrije energie, antizwaartekracht, of goed werkende middelen tegen belangrijke ziekten zoals kanker. Ook zullen bewuste mensen gaan ontdekken dat ze onderdrukt en misbruikt worden en zelfs de controle doorzien. De eerste van die wakkere zielen kun je nog belachelijk maken. De volgende reeks kun je nog stiekem vermoorden en vroegtijdig uit de samenleving plukken. Maar uiteindelijk wordt de golf zo groot dat hij niet meer te beheersen is. Dan is er nog maar één methode mogelijk om de controle te houden: Opnieuw Starten. Uitwissen van alle beschaving en het grootste deel van de mensheid, en gewoon weer opnieuw beginnen. Een Apocalyps dus. Uitwissen van alle kennis, alle geschriften, alle techniek en zorgen dat de mensheid weer in het stenen tijdperk raakt. Dat ze het zo druk krijgen met overleven dat alles weer vervaagt en dat je als controlers weer opnieuw in de macht kan stappen. En vervolgens kun je weer opnieuw als goden neerdalen (opstaan) op aarde en de primitieve volkeren aan je onderwerpen. En dan begint er weer een volgende ronde in deze draaimolen van onderdrukking...Bron: goto2012.nl

Voeg toe aan: