Zoeken
 


UFO was Amerikaans spionagevliegtuig

Laatste wijziging: maandag 17 augustus 2009 om 14:12, 3306 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 17 augustus 2009


Massale waarnemingen van UFO’s boven Engeland zijn waarschijnlijk geheime Amerikaanse vliegtuigen. Dat blijkt uit documenten die afgelopen zomer zijn vrijgegeven.

De ooggetuigen die op 31 maart 1993 de politie en het Britse ministerie van Defensie bellen, zeggen allemaal hetzelfde. Ze hebben een langwerpig voorwerp gezien dat op hoge snelheid vliegt, zonder veel geluid te maken. Alleen een zachte zoem geeft het vermoeden dat een motor zorgt voor de aandrijving. Verder hebben bijna alle getuigen, waaronder politiemensen en militairen, een rood schijnsel aan de achterkant gezien.

De UFO Desk van het Ministry of Defense (MoD) gaat op onderzoek uit. Het hoofd UFO-onderzoek vindt de meldingen zó opmerkelijk, dat hij zelfs een kattebelletje stuurt naar zijn hoogste baas, de Assistant Chief of the Air Staff. Die reageert kortaf, hij weet van niks en de UFO-onderzoekers moeten het onderzoek naar de meldingen staken. Voor de buitenwereld wordt een verhaal bedacht dat het om een Russische raket gaat die in de dampkring is verbrand.

De correspondentie tussen de defensiemedewerkers is afgelopen zomer beetje bij beetje vrijgegeven onder de Britse Wet Openbaarheid van Bestuur, samen met andere documenten. Daarin staat wat toen niemand mocht weten: de UFO meldingen betreffen een Amerikaans vliegtuig dat alleen bekend staat onder de naam Aurora.

Lees meer



Bron: faqt.nl

Voeg toe aan: