Zoeken
 


Vijfde Dimensie

Laatste wijziging: donderdag 13 augustus 2009 om 21:33, 3677 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 13 augustus 2009


In de ontwikkeling naar de Vijfde Dimensie, komen we via de Derde en Vierde Dimensies. Dimensies zijn geen tastbare dingen, maar eerder een globale bewustzijnsstaat.

Terwijl we onszelf allemaal in meer of mindere mate en in een hoger of lager tempo ontwikkelen door de vier stappen van bewustzijn heen, gebeurt hetzelfde met de maatschappij. Een maatschappij in de Vierde Dimensie is weer anders dan een samenleving in de Derde Dimensie. Hoe meer bewust we onszelf worden van ons eigen proces, hoe sneller we door ons eigen proces heen gaan en hoe meer mensen dit gaan doen, hoe dichter we als geheel bij de Vierde Dimensie komen en vervolgens bij de Vijfde Dimensie.

Je kunt er vanuit gaan dat een groot deel van de Wereld momenteel in de Derde Dimensie de realiteit van alledag beleeft.

Vijfde Dimensie
Volgens de Maya kalender zijn we eind 2012 aangekomen bij een definitieve transitie naar de Vijfde Dimensie.

In de Vijfde Dimensie zijn we vrij van ons verleden en de patronen en oud zeer die ons tegenhielden in onze bewustzijnsontwikkeling om helemaal te worden wie we kunnen zijn. We respecteren ons zelf, maar ook onze medemens. Het besef dat we echt allemaal heel erg uniek zijn en dat we mogen vieren dat iedereen zijn of haar eigen pad heeft, is volledig doorgedrongen.

Volgens de Maya’s worden de jaren 2012 (na 21 december) tot 2017 overgangsjaren, waarin de gehele samenleving zich verder kan ontwikkelen tot het volledig omarmen en doorleven van de energie die hoort bij de Vijfde Dimensie.

We zullen dan een Wereld kennen waarin er veel respect is voor Moeder Aarde en elkaar en waarin ieder puzzelstukje van de samenleving door ieder uniek individu wordt ingevuld vanuit kracht en liefde voor zijn of haar eigen Zijn. Het Hoge Zelf heeft het overgenomen van het Ego, die geen rol van betekenis meer mag vervullen.

De Vijfde Dimensie wordt geregeerd door liefde, in tegenstelling tot angst, die de Derde Dimensie domineerde. Zo zal er een samenleving ontstaan waarin allen elkaar helpen en inzien dat iedereen op een eigen levensmissie is. Een levensmissie waar iedereen er dan ook echt voor elkaar is en elkaar helpt en ondersteunt. In de Vijfde Dimensie worden dromen werkelijkheid in overeenstemming met ieders Hoogste waarheid.



Bron: vijfdedimensie.nl

Voeg toe aan: