Zoeken
 


Deze oeroude kennis zit in onze Holistische schatkamer

Laatste wijziging: woensdag 12 augustus 2009 om 19:16, 2950 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 12 augustus 2009

IQ kennis begrijpen wij met IQ aards verstand ‘beperkt’ met 5 aardse zintuigen. SQ Oerkennis kunnen we niet beredeneren/begrijpen met de 5 aardse zintuigen. Houd niet vast aan je beperkte ‘denken’ vertrouw op je eigen IQ + SQ verstand met 10 zuivere zintuigen. Deze SQ oerkennis + de oerwaarheid hebben wij nodig, wij gaan dit weer herinneren, het is geen nieuwe kennis wij waren dit vergeten. Oerkennis zit in onze SQ verstand samen met onze 10 lichtzintuigen kunnen wij deze oerkennis begrijpen. Iedereen is ook met energetische – geestelijke - spirituele oerkennis gecreëerd. Wij kunnen SQ oerkennis niet beredeneren. Is ons geweten zuiver, activeren wij ons holistische schatkamer zit ons oerweten in ons zielenhart dan is er EENHEID en zijn wij met de oerwaarheid aangesloten.

Sta open voor deze oerkennis. Onze eigen Geest kan alleen gevoed worden als wij vertrouwen + geloven in onszelf, is onze Geest gezond, zijn wij zelf ook gezond. Daarom accepteer deze SQ oerkennis dit is NIET kerkelijk of religieus. Komt uit ons eigen SQ Spiritual/Geestelijk oerweten, bevat levenswijsheid is een verrijking brengt ons terug naar ons eigen innerlijk geweten zit in ons zielenhart. Dus onze eigen Geest zit in ons zielenhart en is een klein deeltje van de Grote Geest/Spirit van de Alwetende Almacht die ALLES heeft gecreëerd en ons ook leven geeft. Slaapt onze eigen Geest, dan zijn wij aan het overleven, want als je Geestelijke ‘armoede’ hebt, slaapt je eigen geest, kunnen wij alleen ons IQ aards verstand met 5 beperkte zintuigen gebruiken. Dan treedt er een geestelijke storing in ons OP. Vertrouw + geloof in je Geest, een gezonde Geest beloont ons met gezond en gelukkig leven. SQ communicatie is nodig, want anders valt onze eigen Geest in slaap, daaruit komen ziektes, omdat onze geest niet goed werkt. EIS ook je eigen bestaansrecht OP. Met SQ spirituele ontwikkeling verlichten wij ons eigen zielenhart, dan activeren wij ons Multifunctionele bewustzijn met al onze 10 lichtzintuigen en met de oerwaarheid en oerkennis en Hoge Zelf mee.

Er is zoveel Mythe geschreven met ‘beperkte’ 5 zintuigen, herken het verschil wat geschreven is met de SQ waarheid en wat eigen fantasie verhalen zijn. Verzinsels berusten op iemands eigen ‘fantasiewereld. Dit gebeurd als iemands zijn intuïtief ‘inner oog’ dan is de 8ste chakra geblokkeerd, dan kunnen ze hun Hoge Zelf Intelligentie niet horen en daar zit wel de waarheid in. De echte oerwaarheid BESTAAT, wij bestaan, dit is de reële oerwaarheid. Als wij over DE oerwerkelijkheid schrijven, hebben wij IQ en SQ + 10 licht zintuigen nodig.

Intuïties geven ons de oerkennis, luister naar je innerlijke sensoren/antennes. Luister ook naar je eigen stem, dan wordt je bewust van je eigen geweten de ‘’waarheid’ zit in je eigen zielenhart, dan weet je direct of iets de waarheid is. Instinct laat ons de oerwaarheid voelen/weten. Dit brengt ons in contact met onze eigen gevoelens, veel mensen zijn van hun eigen instinct hartgevoelens af gesloten. Intuïtie en instinct zijn 2 van de 10 Lichtzintuigen en werken samen als wij vertrouwen en geloven in ons zelf, en dan pas herkennen wij de oerwaarheid.

Wordt bewust van de 10 lichtzintuigen in ons geeft ons een hogere intelligentie. Weet je bent al een Spiritual Licht Wezen, wij kunnen alles zelf verwezenlijken. Ieder Mens heeft eenzelfde bestaansrecht zoals de Grote Meesters. Onze Kundalini energie ‘’kanaal’’ moet zuiver zijn. Door Zuivere Reiki ‘inwijdingen’ wordt ons Kundalini energiekanaal weer gezuiverd. Dan ben je ook weer een genezer, zoals De Grote Meesters waren en dit zit ook al in iedereen. Daarom herken de sereniteit + zuiverheid IN jezelf, dan hebben wij ook zelfwaarde + zelfrespect.

Werken aan jezelf is niet zo moeilijk. Geloof en vertrouw weer in jezelf, want dit activeert alles in je. Je kunt geen liefde, vertrouwen, geloven en waarheid aan een ander ‘’door’’ geven, als dit niet in jezelf is geactiveerd en het zit al in ons. Luister naar je eigen zielenhart naar de waarheid BRON, kom je alles te weten. Je zielenhart en Hoge Zelfintelligentie horen alles van ons dus vraag om hulp en dan krijgen wij ook hulp uit onszelf. Weet de Mens is zoveel meer als dat wij met een beperkt denken herinneren. Blijf dicht bij jezelf, alles zit in je zielenhart ook herinneringen van je eigen spirituele zielenverwanten. Je herkent je zielen maatje als je in contact bent met je eigen zielenhart en alles zit in je zielenhart.

Heb respect voor iedereen, niet iedereen heeft de juiste ouders of juiste levens kansen gehad. Ieder Mens is een individu, je bent baas over jezelf, je hebt ook een vrije wil. Als je iets niet wilt, ZEG ik wil dit niet, kom OP voor je zelf. Iedereen kan alles transformeren, ontkrachten, of onthechten als je dit zelf wil. Iedereen kan zich ook voor iets vergeven en dan worden wij ook vergevensgezind naar anderen dit bewustzijn zit al in jezelf. Problemen zijn ons allen overkomen, het was niet voor de mensheid bedoeld. Al onze problemen hebben wel mee geholpen om de Wereld Ziel te zuiveren, nu wij dit weten verzacht dit misschien. Is de Wereld Ziel gezuiverd voor 2012 is de Mensheid ook gezuiverd. Daarom leef, voel, luister, zie, denk, weet, geloof, vertrouw met je eigen zielenhart zo kom je in balans. Je inner kind hoeft niet meer bang of zich schuldig te voelen, het heeft niet aan onszelf gelegen, je wordt dan weer van binnenuit beschermd. Niemand is met een negatieve EGO ontstaan, dit is aangeleerd of overgenomen je ’denkt’ te veel. Je EGO heeft Yin/Yang kant, moet bij man/vrouw gelijk zijn.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: