Zoeken
 


Anunnaki, Nephilim: goden en gentechnologie

Laatste wijziging: woensdag 12 augustus 2009 om 11:59, 4489 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 12 augustus 2009

 

Buitenaardse bezoekers of kosmische piraten.

Lang geleden zou een groep wezens van een andere planeet op de aarde zijn beland. Er zijn veel tegenstrijdige verhalen in omloop over hun oorsprong en bedoelingen, maar de meeste versies hebben een ding gemeen: deze groep wezens, die wij 'goden' zijn gaan noemen, zouden een geweldige invloed hebben uitgeoefend op de evolutie van de mens op deze planeet en de toestand van ons DNA.

De Nephilim staan in verschillende teksten en geschriften als volgt bekend: (bron: Michael Tsarion) Nephilim, Anakim, Anunnaki, Anannage, Rephaim, Reuzen, Djinn, Titanen, Gevallen Engelen, Watchers, de Ouden, Zonen van Zadok, Zonen van Seth, Uraniden, Cyclopen, Prometheanen, Olympianen, Asuras, Elect, Illies, Fomorianen, Dodenbezweerders, de Straallozen (Rayless Ones), Omgebogenen (Bent Ones), Dogons, Dagons, Amaraka, Nagas, Naddreds, Rakshasas, Nagayumas, Drakenkoningen, Urshu, Broederschap van de Slang, Slangenmensen.

Hieronder volgen een aantal perspectieven op deze gebeurtenis uit onze geschiedenis, beschreven vanuit diverse wonderbaarlijke en unieke bronnen (meer over deze bronnen in de * woordenlijst).

1. De *Spiritual School of Ascension leert dat de Annanuki afkomstig waren uit de Pleiaden. We kennen hen als de Griekse en Romeinse Goden. Onder hen bevond zich een gewetenloos gentechnoloog, Merduk, die zich hier met Zeus, Innana (Aphrodite) en een klein groepje anderen heeft uitgeleefd ten koste van de planeet en de mensen die er al woonden.

De zon in de Pleiaden heeft andere frequenties dan onze zon, en de Annanuki voelden zich hier niet thuis. Hun fysieke lichamen gedijden ook niet best in combinatie met het natuurlijk magnetisme van de aarde. Met behulp van wetenschappers uit Orion hebben ze de meridianen van deze planeet (beter bekend als de leylijnen) zo bewerkt, dat de natuurlijke energie van de aarde nu is 'aangepast' en vermengd met frequenties die hun biologie beter ondersteunden. Dat alle andere levensvormen op aarde - mensen, flora en fauna - hierdoor van slag raakten en steeds agressiever werden, hield hen niet bezig.

Lees verderBron: aquariusage

Voeg toe aan: