Zoeken
 


Apocalyps in 2012 ‘te vroeg’

Laatste wijziging: maandag 10 augustus 2009 om 20:45, 4886 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 10 augustus 2009

Nu steeds meer factoren wijzen op een einde van de wereld in 2012 maakt een groeiend aantal ietsisten zich zorgen. Er is te weinig tijd om te funshoppen naar dé ware religie. Daardoor bestaat de reële angst dat het merendeel van de ietsisten niet op tijd bepaalt welke religie hem beschut tegen hel en verdoemenis in het hiernamaals. Ietsisten maken zich zorgen en hebben de makers van de apocalyptische film 2012 gevraagd het thema van de film te verplaatsen tot ‘ten minste 2039’.

Door Aster Willems

Lees verder op despeld.nl 


Noot redactie:

Hoewel op internet en in de vele films die zijn uitgekomen of nog moeten uitkomen wordt ingespeeld op het einde van de wereld ofwel de vernietiging hiervan (angst) door middel van absurde vloedgolven, grote aardbevingen of meteoriet inslagen zal dit naar ons inzien allemaal wel mee vallen. 2012 is een einde der tijd zoals we die nu kennen en zal er een nieuwe tijd komen waarin bewustzijn en spiritualiteit een grotere rol zal geen spelen in het leven van de mensheid en zullen ze inzien en beseffen dat niets is wat het momenteel lijkt. Harmonie, vrede en liefde zal zijn plaats krijgen ipv verdeeldheid, oorlog en angst. Vrij, onafhankelijk als 1 zullen we zijn verbonden.



Bron: speld.nl

Voeg toe aan: