Zoeken
 


Evolutie is nodig

Laatste wijziging: zondag 2 augustus 2009 om 21:58, 3247 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 2 augustus 2009

Even voor de duidelijkheid: wij zijn allen verbonden aan een alles overtreffende EVOLUTIE cirkel, dat een levensgroei met zich mee moet brengen en nodig is voor ons eigen individuele BESTAANSRECHT. Wij hebben ons leven gekregen en alleen wijzelf kunnen ons bestaansrecht behouden. Als wij begrijpen dat zonder evolutiegroei wij afglijden naar niets en dit zou ons bestaan kunnen beëindigen. De 3de Dimensie van bewustzijn is het laagste bewustzijn van een bestaansrecht voor de mens. Daarom is een persoonlijke evolutiegroei zo noodzakelijk, want een Evolutie groei betekent geestelijke wijsheid, dit betekent vooruitgang en een geleidelijke ontwikkeling in onszelf, dit geeft ons een vast "bestaansrecht'' en deze groei gebeurt trapsgewijs in onszelf en dit beïnvloed ons bewustzijn. Hoe meer wij INZICHT krijgen en positief werken aan onszelf, te hoger de bepaalde waarde in ons eigen bewustzijn wordt. Alles wat wij doen, doen wij voor onszelf.

Een Evolutiegroei is nodig om een alom verkregen persoonlijke bestaansrecht te behouden. MITS wij onze TAAK serieus nemen en onze evolutie zelf VOEDEN om te kunnen VOORT bestaan en wij mogen er zelf verantwoording voor nemen. Wij mogen zelf werken aan ons eigen RECHT van bestaan. EVOLUTIE groei is iedereen zijn eigen individuele LEVENS TAAK. Wij mogen dingen veranderen door onze eigen individuele evolutie te aanvaarden en veranderen wat er te veranderen valt, dit is nodig om te blijven werken aan ons RECHT om te ZIJN.

Als wij geloven in onze evolutie groei dan begrijpen wij ook dat onze SCHEPPER/ GOD ons zelf het recht heeft gegeven om zelf verantwoordelijk te zijn voor ons zelf en zelf te werken aan ons eigen BESTAANSRECHT die wij allemaal hebben gekregen, wij zijn allemaal zuiver begonnen en het geeft ons ook de zekerheid te kunnen blijven bestaan als wij zuiver blijven, het enige wat wij zelf mogen doen is positief meegroeien en daar hebben wij zelf een eigen vrije wil in. Want Evolutie betekent meegroeien, het betekent de juiste beslissingen nemen, het betekent hetgeen dat niet meer werkt loslaten, het betekent steeds weer iets aangaan dat goed voor ons is, maar ook steeds weer iets LOSLATEN om door te kunnen groeien. Maak het leven niet zo moeilijk, want dit doen wij wel zelf en accepteer jezelf. Wees ook niet zo hard voor jezelf, want perfectie is helemaal niet goed.

Stilzitten is achteruitgaan en wij zijn al te lang geïsoleerd geweest van onze geest/spirit en daarom zijn wij achteruit gegaan in ons bewustzijn, omdat wij niet meer wisten wat wij zelf moesten doen. Dus onze evolutie TAAK heeft te lang stilgestaan en daarom zijn wij alle in ons bewustzijn ook achteruitgegaan.

Wij moesten beslissingen nemen, maar wij bleven in onze gedachten ronddraaien. Als wij in een negatieve cirkel terecht komen, gaat onze evolutiegroei achteruit. Dit betekent dat angsten, emoties en verdriet ons zwak maken en dat dit energie kost en daarom is het ook nodig om weer in een neutrale zone terug te komen en van daaruit de juiste beslissingen te nemen en daar hebben wij hulp voor nodig.

Evolutie is voor iedereen nodig ook voor de ALWETENDE, omdat alles energie is en beweegt en dat wij allemaal de juiste positieve energie nodig hebben. Soms hebben wij negatieviteit nodig, om daarna weer het LICHT te kunnen zien. Dit kan zijn met verlies van een dierbare, ook ziektes geven signalen van negatieve impulsen die LOS gelaten moeten worden. Begrijpen wij nu onze LEVENS TAAK, dan mogen wij nu zelf het LICHT in onszelf terugvinden en de duistere kant van onszelf LOSLATEN. Door iets los te laten, gaan wij weer vooruit en wij doen alles voor onszelf, want dit is onze eigen een persoonlijke EVOLUTIEGROEI.

EVALUATIES hebben plaatsgevonden: dit betekent dat de waarde van bepaalde handelingen van duistere polarisaties zijn werk hebben gedaan. De betreffende veranderingen die plaats moesten vinden zijn voltooid en het heeft een stempel achtergelaten om te begrijpen dat wij wakker moeten worden en onze eigen verantwoording weer mogen oppakken. Dit dringt nog niet tot iedereen door, vertrouw erop dat deze evolutiegroei voor ons allemaal nodig is. Om zelf nu in te ZIEN dat ons leven blijft continueren zolang wij meegaan en bewust bezig zijn met onze eigen persoonlijke evolutiegroei, dit is heel belangrijk om dit te weten.

Kijk en bemoei met je eigen zelf, daar gaat het om en kijk waar jezelf iets in kunt veranderen en als iedereen dit nu doet en iedereen ruimt en veegt zijn eigen straatje schoon dan zijn wij er. Want wij zijn zo geneigd naar andere te wijzen voor de schuldige, maar daar bereiken wij helemaal niets mee. Neem je eigen verantwoording op, want het gaat alleen om onze eigen evolutiegroei en iedereen moet dit voor zich zelf doen. Denk nu niet dat je de hele wereld mee moet veranderen, nee, want als iedereen aan zichzelf werkt komt alles goed en als wij zelf ook in balans zijn kunnen wij anderen helpen.

Vertrouwen is de eerste vereiste dat wij nodig hebben voor deze evolutiegroei, want met vertrouwen kunnen wij uitkijken naar een positieve groei in ons leven. Samen zijn wij sterk en samen versterken wij de ALGEHELE positieve ENERGIE.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: