Zoeken
 


Kinderen in het Ziekenhuis door Griepvaccin

Laatste wijziging: dinsdag 21 juli 2009 om 18:41, 4563 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 juli 2009

Op de 105ste Internationale Conferentie van de Amerikaanse Thoracic Society in San Diego presenteerden onderzoekers een studie.

Deze studie toonde aan dat het griepvaccin dat wereldwijd wordt gezien als een "must" voor kinderen met chronische ziektes - niet efficiënt is in het verhinderen van griep - en gerelateerd is aan ziekenhuis opnames van kinderen, vooral kinderen met astma.

Hier is het bewijs dat het griepvaccin niet de nuttige en veilige vaccin is, dat ons wordt voorgehouden door Centers for Disease Control (CDC) en andere overheid agentschappen: de onderzoekers vonden ook dat kinderen die het griepvaccin krijgen meer risico lopen om te worden opgenomen in een ziekenhuis dan leeftijdgenoten die het vaccin niet krijgen.

Wetenschapper Avni Joshi M.D., van de Mayo Kliniek in Rochester, Minnesota, vertelde op de bijeenkomst dat, "de bezorgdheid dat vaccinaties geassocieerd worden met de verergering van astma weerlegd is met veelvoudige studies in het verleden, maar dat de doeltreffendheid van het vaccin nooit goed is vastgesteld.

Lees verderBron: endtimes

Voeg toe aan: