Zoeken
 


Geen geheimen meer (Steve Rother)

Laatste wijziging: zaterdag 18 juli 2009 om 14:59, 3429 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 18 juli 2009

Epifyse Kristallen, gechanneld door Steve Rother ©

 

Groeten van Thuis,

Er is veel te bespreken. We geven vandaag een gemêleerd bericht door, omdat er nog al wat op Aarde gebeurt. Het is een magische tijd voor mensen. Jullie ontwaken niet alleen persoonlijk uit de droom, maar ook als een ras van geesten, dat pretendeert een fysiek/biologisch omhulsel te dragen.

Wat nu gebeurt, is dat mensen over de hele wereld hun frequenties opvoeren. Ja, jullie kijken om je heen en zien de lagere vibraties op de planeet, en het zijn vaak die lagere vibraties die de kranten halen. Wij hebben jullie verteld dat jullie menselijke vooruitgang beperkt wordt door de laagste vibratie op de planeet.

Desondanks zijn jullie doordoor niet beperkt. Want zodra jullie de collectieve vibratie binnen dat segment van de frequentieveld verhogen, trekken jullie als je een nieuw niveau bereikt, het laagste trillingsniveau automatisch omhoog. Verspil geen energie door naar buiten te gaan en de wereld te redden of met het veranderen van een enkeling.

Kijk naar je zelf en focus op je innerlijke wereld. Vind uit wat je kunt doen om het licht in je ogen te activeren. Doe je best om een doel in je hart te vinden waar jij je mee kunt verenigen, en waarmee je vooruit kunt. Het is NU meer dan ooit een kritieke tijd op deze planeet.

De meeste van jullie hebben tijdgebonden contracten, en jullie moesten hier op een zeer specifiek moment zijn, om het werk te doen dat je ziel en je geest werkelijk wilden uitvoeren. Het goede nieuws is dat jullie het hebben gered!

Vooruit, laten we om te beginnen erkennen wie jullie zijn. Vergun het ons jullie te helpen je energie te reflecteren, opdat jullie je kunnen herinneren wie je werkelijk bent. Het fysieke lichaam bevindt zich in een fase van verandering en het gebeurt nu op diverse manieren.

De fysieke Her-Bedrading op deze planeet is bij vele mensen al begonnen en jullie staan op het punt in voor jullie ondoorgrondelijke wijzen geactiveerd te worden. Er bestaan niveaus binnen jullie eigen dimensies die eonen lang afgescheiden zijn geweest.

Terwijl jullie ge-reset worden, verdwijnen al die afscheidingen en daarom zeggen wij jullie dat jullie allemaal bewust multidimensioneel worden. Jullie beginnen te beseffen dat jullie niet de enige zijn. Er zijn 11 verschillende dimensies van tijd en ruimte waarin jullie bestaan.

Die dimensies zijn zich heel rustig aan het integreren, aangezien de grenzen tussen die niveaus uiteen beginnen te vallen. Terwijl het re-setten door gaat zal jullie eigen fysieke lichaam dingen waarnemen via je eigen ogen, oren, neus en mond die je nog nooit hebt gekend.

 

Epifyse Kristallen.

Er gebeurt veel, nu het fysieke lichaam ge-reset wordt, en vooral in de hersens. Het fysieke lichaam evolueert, en een van de veranderingen vindt plaats in de epifyse of pijnappelklier, hoewel het niet tot die ene locatie is beperkt. Er vormen zich kristalen in de epifyse; kristallijnen structuren die jullie kennen als calciet, vormen zich nu in de hersens van alle mensen ter wereld.

Deze kristallen kunnen afgesteld worden om elektromagnetische frequenties op te vangen. Jullie hebben met elkaar gecommuniceerd via elektromagnetische frequenties (radio golven) die door je lichaam gaan.

Zonde jullie te storen gaan zelfs nu veel elektromagnetische frequenties door al jullie fysieke lichamen, toch zijn jullie je dat niet bewust. Dat gaat nu veranderen.

Aanvankelijk zullen jullie super bewust worden, wat ook lastig kan zijn. Het gaat er om dat jullie je er gemakkelijk bij voelen teneinde je zelf te activeren.

Het is geen wedstrijd lieverds. Gun je de tijd en neem af en toe wat gas terug, jullie fysieke lichaam heeft dat nodig. Toch zullen jullie slagen, en cum laude!

De kristallen die zich in jullie hersens hebben gevormd, zijn er al enige tijd geweest.

In feite hebben jullie een tweede golf van bekrachtiging/autonomie 60 jaar geleden op gang gebracht, en in die periode zijn de kristallen ontstaan. Deze kristallen hebben, in afwachting om geactiveerd te worden, in jullie lichaam liggen sluimeren. De medische wetenschap begin t ze te ontdekken, en jullie kunnen werkelijk op foto’s zien hoe die kristallen in de epifyse groeien.

Volgens de medische wetenschap zijn ze problematisch omdat ze moeilijkheden en uitdagingen veroorzaken in de menselijke fysieke structuur. Jullie geloven dat het verkeerd was om ze te ontwikkelen. Wij zeggen jullie dat het een natuurlijke evolutie is en ongelooflijk opwindend, omdat jullie nu kunnen kijken met ogen die kunnen zien!

Jullie hebben gesproken over interne communicatie en telepathie, jullie hebben het zelfs beoefend. Ondanks dat vele onder jullie wisten dat het echt was, is het altijd voor de meeste mensen onbereikbaar geweest, maar dat zal niet lang meer duren.

Hoe kunnen jullie de kristallen activeren, en ze voor je hoogste doel gebruiken? En wat belangrijker is, hoe stemmen jullie je telkens op één zender/station af? Dat is de uitdaging waar vele van jullie voor komen te staan als je met deze kristallen begint te werken. (Als je weet dat de eerste radio een kristalontvanger was, begrijp je beter wat hier bedoeld wordt – Vert.)

Kristallen leven; de Aarde leeft. Ze is een sensitief wezen, en erg bewust. Aangezien de kristallen in het minerale rijk de hoogste frequentie hebben, kunnen jullie stellen dat de kristallen de hersens zijn van de planeet Aarde. Eigenlijk zijn kristallen de epifyse van de Aarde.

De kristallen die jullie kennen hebben het hoogste frequentieniveau van het mineralen rijk. Het is de reden waarom vele van jullie met kristallen spreken, er boodschappen van krijgen of archieven bijhouden binnen de kristallen. (Denk hierbij aan kristallen schedels – Vert.) Jullie beschikken over het hoogste frequentie niveau binnen het dierenrijk, net als de kristallen binnen het mineralenrijk.

 

Mensen worden Kristallijn.

Jullie hebben al gehoord van de Kristal Kinderen en de Indigo Kinderen die op Aarde komen met een ingebouwd telepathisch communicatiesysteem. Ze weten er nog niet gebruik van te maken, maar ze hebben een innerlijke communicatie dat met een beetje oefening afgestemd en gebruikt kan worden. Jullie beschikken daar ook over!

We doelen op de vorming van die kristallen. De kristallen leren gebruiken en hoe jullie je er op kunnen aanpassen zal een interessant effect op de mensheid hebben.

Wij zeggen jullie dat we niet alleen over het mensenrijk spreken, want als jullie naar de cellulaire structuur van planten kijken, zullen jullie zien dat steeds meer planten kristallijn van aard worden. Jullie zullen zien dat planten en dieren kenmerken van kristallijnen energie oppakken, wat nog nimmer op deze planeet is voorgekomen. Dat is inherent aan jullie natuurlijke evolutie; jullie worden kristallijn.

Het is geen moeilijke verandering. Als jullie op een van je tijdstabellen zou kijken, zou je weten dat de huidige koolstof structuren en de silicium/kiezel structuren slechts enkele moleculen van elkaar verschillen. Met enkele handgrepen vind er een verschuiving plaats van de een naar de ander.

Dat gebeurt niet met de Aarde alleen, maar ook de rijken van planten, insecten en dieren pakken de kristallijnen structuren op. Het interessante is dat er een tijd zal zijn waarin jullie fysieke kristallen niet nodig hebben, en ze zullen verdwijnen.

Dit zijn tijdelijke situaties voor jullie, maar jullie bevinden je precies op het punt waar ze zich beginnen te vormen.

Er zijn calcium afzettingen geweest op de epifyse van de meeste mensen. Er zijn nogal wat redenen voor die afzettingen. Volgens de wetenschap heeft het te maken met fluoride in het water. Toen jullie mobiele telefoons gingen gebruiken, was er bewijs dat er zich tumoren vormden, er het gaf veel discussie.

Wij zeggen jullie dat was heel werkelijk, toch werd het nooit echt het grote probleem dat men verwachtte. Het was de epifyse die kwetsbaar was voor de nieuwe frequentie die te dichtbij gehouden werd, maar dat is al veranderd.

Door het massale gebruik van mobieltjes, paste het menselijke lichaam zich aan en leerde hoe het zich niets van die ongewone frequentie aan kon trekken. Jullie passen je op vele manieren aan. Die aanpassing was een manier van overleven en gebeurde onbewust.

Nu leren jullie je bewust aan te passen. Jullie zullen niet alleen in staat zijn met je zelf te communiceren, maar ook met de rest van de Aarde. Jullie zullen in staat zijn gesprekken te voeren via een kristal. Er zijn veel manieren waarop jullie dit tot stand zullen brengen, maar het fysieke bewijs begint zich op Aarde te tonen. Dit gebeurt met gans de mensheid, met oud en jong.

 

Perceptie en economie.

Laten we even bijkomen en een andere belangrijke situatie bespreken; de economie op jullie planeet. Jullie zijnde afgelopen maanden door belangrijke veranderingen gegaan met betrekking tot economie. Je hebt dit verwacht en je wist het al enige tijd.

Jullie hebben gesproken over nieuwe structuren, nieuwe vormen en nieuwe manieren waarop je met geld kon omgaan, nieuwe opwindende ideeën. Het gebeurt en nu komt de kans. Vanuit ons perspectief leek de economie op Aarde op gebakken lucht. Daardoor leek alles groter en mooier dan het was.

De ergste gebakken lucht vormde de economie van de Verenigde Staten, en wat er gebeurde was dat de gebakken lucht naar fraude stonk. J Dat was erg mooi, want wat je nu ziet is een mogelijkheid op meer stabiele grond te bouwen…

Zelfs nu het ergste achter de rug is, zit er nog een staartje aan het verhaal. Er gebeurt op korte termijn iets waarover we willen spreken omdat het impact heeft op jullie economie.

Wij zeggen jullie dat jullie economie slechts op perceptie berust. Er is heel weinig feitelijk in jullie economie. Daar is niets mis mee, want het was jullie keus om het Spel zo te spelen. Toen de Hoeder/Steve voor het eerst informatie van ons kreeg, zei hij: “Ik heb deze wezens op mijn schouder die alles kunnen zien. Ik ga ze iets vragen over aandelen.”

Wij lagen gelijk in een deuk! Wij vonden het te gek dat hij ons iets zou vragen over aandelen. De aandelenmarkt is een menselijk spel, dat gespeeld wordt binnen een ander spel dat binnen een ander spel gepeeld wordt. Het is gebaseerd op perceptie van perceptie van perceptie… en jullie willen raad van ons?

Dat vonden we erg grappig. Het is een Spel dat jullie hebben gecreëerd, en dat is hoe jullie het spelen. Het kan alleen voorspeld worden door de ontwerpers van het Spel, en daar zijn jullie niet erg goed in. Jullie kunnen dat Spel op energie niveau spelen, niemand anders kan dat. Laat ons daarom hierover praten, want het is iets belangrijks.

 

Geen geheimen meer.

Alle economie berust op waarneming, en jullie staan op het punt een deel van de Sluier opzij te duwen, en jullie zullen dingen zien die je nog nooit hebt gezien. Het zal op vele verschillende terreinen plaatsvinden. Jullie zullen dingen ontdekken over de gebeurtenis die jullie 911 noemen. Jullie zullen vele van de verborgen structuren op deze planeet ontdekken.

De Sluier wordt opzij geduwd en er zullen geen geheimen meer op Aarde zijn. Zo eenvoudig is het. Ondanks dat jullie leiders dat nog niet weten, zullen ze het erg snel ontdekken, want het is onmogelijk om absoluut niet integer te zijn tegenover telepathische wezens op Aarde.

Daar komen veel regeringen nu achter. Juist vandaag wordt het in Iran duidelijk.

Ze merken dat de hele wereld naar ze kijkt, en daarom moet er verandering komen, anders zullen ze verdwijnen. Zo simpel is het. Het kan tijd vergen, maar dit is het proces wat aan de gang is. Dit is het deel dat jullie hebben gecreëerd om met elkaar te kunnen communiceren via mobieltjes, televisie, Internet en al die andere zaken.

Jullie verbinden harten en nu zullen jullie ook in staat zijn dat te doen via de epifyse. Als dat sterker wordt heb je straks de techniek niet nodig. Met een beetje oefening (en discipline) zullen jullie i staat zijn de externe middelen los te laten en alles van binnen uit te doen.

Er gaat iets van enorme omvang op Aarde gebeuren. Alle waarheid komt nu uit, dus het zal een alles onthullend voorval zijn. Jullie zullen de waarheid zien en voelen, zelfs als niemand dat toegeeft. Overal ter wereld beginnen mensen de waarheid in zich zelf te ontdekken.

Als gevolg van vele leugens en misleiding van energie is er veel gebeurd dat het grote publiek ontging.  Dat zijn zaken die nu aan het licht komen. Jullie zullen het beginnen waar te nemen en binnen de kortste keren weet iedereen wat er gebeurde.  Hoe dat door de meerderheid in de wereld wordt ontvangen zal de onmiddellijke toekomst van de economie bepalen; aanvankelijk in de Verenigde Staten en dan razendsnel over de rest van de wereld.

Het is niet alleen zo dat jullie harten permanent aan elkaar zijn verbonden, omdat jullie in feite één persoon zijn, ook jullie economieën zijn aan elkaar verbonden en dat is erg goed.

 

Het einde van Afscheiding

Jullie gaan inzien dat niemand echt alleen is. Niemand kan zich zelf volkomen afzonderen, en deze illusies aangaande separatie hebben stilletjes de mensheid ondermijnd en gedood.

Het is hoog tijd op de Re-set knop te duwen. kijk nu eerder naar jullie onderlinge overeenkomsten dan naar de verschillen. Wanneer jullie anderen zien die dezelfde weg bewandelen, reik hen dan de hand en zeg: “Kom. Wij vonden een deur. Laten we er samen door gaan.” Dat is wat er nu op Aarde staat te gebeuren.

Volgens ons komt dat spoedig op gang, want een kritieke massa wordt thans bereikt als het op waarheid aan komt. Mensen eisen nu dat de waarheid wordt verteld. De uiteindelijke uitkomst zal er niet veel toe doen, het is de perceptie van dat voorval die de toekomst van jullie economie in de volgende tien jaar bepaalt.

Als je terugkijkt in je geschiedenis, zullen jullie belangrijke veranderingen opmerken in een ieder van jullie. Jullie zullen ook meer multidimensionaal worden zodra die kristallen ontwaken, omdat ze niet in slechts één dimensie bestaan. Ze zijn multi-dimensionaal van aard, gelijk alle kristallen. Wanneer jullie dit meer en meer gaan gebruiken, zullen jullie je er aan wennen en er krachtiger in worden.

Jullie zullen het bewust gaan gebruiken en dat zal jullie een gevoel van zekerheid geven, een gevoel dat je nooit alleen bent op Aarde. Dat zal jullie meer dan ooit het vertrouwen geven in een geest die op Aarde doet alsof ze mens is.

Jullie beginnen nu meer van je geest in je fysieke lichaam te dragen dan ooit voor mogelijk werd gehouden sinds jullie deze fysieke voertuigen ontwikkelden…

Het staat te gebeuren, jullie passen je aan. Dat is wat er plaats vindt, en het is een tijd van aanpassen, een tijd om met de stroom mee te gaan. Dit is een tijd om zelfs in het Duister nog Licht te vinden.

Het is tijd om uit te reiken naar het echte licht, de ware passie van binnen. Zelfs de kleinste stap in die richting zal jullie leven op slag veranderen.

Wij zien de worstelingen. Wij voelen je pijn, je eenzaamheid. Wij voelen soms je energie, als je geen complementaire frequentie kan vinden om je eigen frequentie te bevestigen. Wij weten dat jullie je erg eenzaam voelen, maar dat ben je niet ook zou je het willen.

We zullen omlaag komen en je kietelen, allen maar om je er aan te herinneren dat wij er zijn, gewoon omdat wij meer van jullie houden dan je ooit zult weten.

Jullie veranderen de loop van het Universum. Jullie evolueren god, en wij zijn er trots op de mensen op Aarde gade te slaan als ze gelijk god worden.

Jullie energievelden zullen veranderen. De meeste van jullie zijn op een of andere manier Healers of Leraren. Dus als je iets vind dat goed voor je is, draai je dan om en deel het met anderen.

Geef die energie door, want jullie openen deuren voor de rest van de mensheid.

Het is aan Jullie.

Raak alsjeblieft niet verwikkeld in de drama’s en angsten, want dat zullen er veel zijn. Veel bleef verborgen op Aarde. Veel van de complotten waarvan enkelen wisten dat ze echt waren, zouden wel eens waar kunnen zijn. De uitdaging is om de dingen (waar) te nemen zoals ze zijn in plaats van in het drama verzeild te raken.

Het zal moeilijk zijn om leiders, welke soort dan ook, onmiddellijk nadat het gebeurt nog te vertrouwen> Dat is juist goed, want wij zeggen jullie dat leiders er niet zijn om jullie leven te veranderen. Dat doen jullie. Jullie zijn de enige die er verantwoordelijkheid voor kan nemen, en dat is wat jullie zullen ontdekken.

Een ieder van jullie heeft de kans om je eigen lot te bepalen wanneer die energieën in beweging komen. Jullie kunnen overal zijn waar je wilt zijn, en je kunt het telkenmale weer veranderen als je wilt. Al wat je moet weten is dat jullie eigenlijk de keus hebben en kies dan bewust.

Geliefden, jullie energie is zo snel gegroeid. Jullie zijn zo ongelooflijk mooi. Jullie dragen dat Licht van binnen, en door het gewoon maar te laten stromen, plaatsen jullie een energie op het Licht van thuis, dat daarmee de mooiste menselijke uitstraling krijgt.

Het is magisch en wij loven jullie voortdurend. Wij vieren jullie Thuis, wanneer jullie besluiten Thuiswaarts te keren. Vele zullen daarvoor kiezen omdat de komende tijd erge stress zal geven. Sommige zullen eenvoudig zeggen: “Ik wil naar Thuis!”

Het is niet goed en niet slecht om naar Thuis te willen gaan. Het is met afstand de mooiste menselijke ervaring die je ooit zal meemaken. Terug Thuis zijn is de grootste vrede. Jullie allemaal kunnen dat nu doen zonder je fysieke lichaam te verlaten. Want dat ligt nu voor je. Geniet van de Reis en houd je vast want het wordt me een reisje wel…

Met de grootste eer vragen we jullie elkaar met respect te bejegenen. Voed elkaar bij elke gelegenheid, en besef dat het een Spel is. Speel daarom goed samen.

Espavo

De groep.

 



Bron: maandelijkse berichten

Voeg toe aan: