Zoeken
 


WHO memo’s (1972) spreken over 3-fase-vaccinatie-killers!

Laatste wijziging: vrijdag 10 juli 2009 om 15:58, 4660 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 10 juli 2009

 

Het enige dat nu nog nodig is, is een rechtszaak tegen de pharma-cowboys en de overheidsinstanties die met dit vaccinatie-programma aan de slag gaan..! Maar ook die rechtzaak loopt al.. Weliswaar nog niet voorzien van onderstaande informatie, maar het gaat er hier bij WantToKnow om of jij nog meer informatie nodig hebt om jezelf te overtuigen dat er een dubbele(dubbel-loops?) agenda is van de mensen-die-het-allemaal-zo-goed-met-je-bedoelen-en-je-daarom-deze-prik-willen-verkopen? Jongens jongens!

Waar het hier om gaat is werkelijk ongelooflijk. Door goed speurwerk van journalisten en wetenschappers zijn memo’s van de Wereld Gezondheidsorganisatie uit 1972 gevonden. Hieruit blijkt keihard, dat wanneer de Amerikaanse overheid het goedkeurt, dat 3 vaccinsrondes tegen de ‘varkensgriep’ genoeg zullen zijn, om een effectieve ‘killer’ te worden.. Let wel: om mensen uit te schakelen. Mensen te doden!

Ook al is je Engels dan niet zo goed wellicht, luister a.s. zaterdag naar de uitzending/opname van Dr. Rebecca Carley en Patrick Jordan. Zij bespreken de 2 interne memo’s van de WHO uit 1972, de wereld-gezondheidsraad, die door Patrick Jordan ontdekt zijn in de archieven. Hieruit blijkt keihard, dat het idee van de 3-fase-vaccinatie van mensen met opzet is gecreëerd door de WHO.

Lees meerBron: wanttoknow

Voeg toe aan: