Zoeken
 


25&26 juli 2009, Barcelona-Sitges (Spanje), EUROPEAN EXOPOLITICS SUMMIT 2009

Laatste wijziging: donderdag 30 juli 2009 om 14:18, 5532 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 30 juli 2009
Een nieuw paradigma voor een wereld in crisis

Op 25 & 26 juli, 2009, is er een evenement in Spanje dat een mijlpaal zal zijn en een precedent zal scheppen in Europa. Het wordt de gelegenheid waar de leiders en activisten van de bekendmaking van de buitenaardse aanwezigheid (door alle van de wereldregeringen), zowel Europees als de VS, zullen bijeenkomen in een historische top in Barcelona.

Op dit moment zijn we op een moment van diepe transformatie in het planetaire bewustzijn waarin grote veranderingen plaatsvinden, en er zal nog veel meer komen. Iedere verandering is belangrijk die een diepe crisis met zich meebrengt (moeilijk te vermijden), en deze crisis is zonder twijfel een ondermijning van de fundamenten van onze beschaving. Toch zijn we geconfronteerd met een mogelijkheid zonder precedent voor een nieuwe aanpak van ontwikkelingsparadigma. Wij, en alleen wij, de burgers van deze planeet, hebben de verantwoordelijkheid en de kans om de loop van de geschiedenis te veranderen.

 

 Bron: ExoPoliticsEurope

Voeg toe aan: