Zoeken
 


~ Waarheid, transparantie en Actie ~ Shala's kosmische hartslag

Laatste wijziging: woensdag 17 juni 2009 om 02:30, 1987 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 17 juni 2009

 



Afbeelding en copyright van Bruce Harman
http://harmanvisions.com


Hebben jullie ook het gevoel dat je weer op adem moet komen? Mei was in vele opzichten een snelkookpan met een opbouw van energie die al onze knoppen indrukte en ons dwong om naar de “waarheid” van onszelf te kijken. Soms hadden we het gevoel alsof alles gesmeerd liep en er niets gebeurde – toch deden we alles om het zo maar eens te zeggen: “juist”.

Mei gaf ons de gelegenheid om onze “innerlijke optimist” te activeren en om elke nog aanwezige angst die zich in de schaduw verstopte transparant te maken. Opnieuw werd ons een grote kans geboden om met een nieuwe fundering verder te gaan, mits we ons zelf niet belemmerden met oude patronen. Als je nog wat oude rommel moest onderzoeken was dat een prachtig vertrekpunt voor juni!

Gedurende de maand mei was ik in de gelegenheid om workshops te presenteren in Londen en België. Het was heel leuk om gezichten te kunnen geven aan namen, en om zielsfamilie te ontmoeten en er contact mee te hebben. Waar we ook zijn op onze geliefde planeet – we zijn verbonden en maken soortgelijke dingen mee. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die deelnam en me verwelkomde met zulke liefdevolle, oprechte harten.

Mei voelde aan als een ritje in een achtbaan en juni zal zich torenhoog verheffen en grote golven opwerpen. Juni zal het gevoel brengen alsof dingen opengaan en losbreken – op voorwaarde dat we onze diepste waarheid communiceren in onze intenties en interacties met anderen.
Communicatie ligt ten grondslag aan al onze relaties waarvan die met onszelf de eerste en belangrijkste is. Angst dringt in veel van onze communicaties door en creëert illusies met onze eigen innerlijke dialoog. Hoe we met onszelf communiceren is het uitgangspunt voor hoe we communiceren met alle anderen.

Bestaat er een echte en diepe waarheid in je innerlijke dialoog met en over je ware gevoelens en verlangens? Komen de woorden die je spreekt en deelt met jezelf en anderen overeen met de energie achter de woorden? Hoe vaak heb je gezien dat een schijnbaar onschuldig commentaar van iemand een sterke reactie teweegbracht in een ander? De woorden waren niet noodzakelijkerwijs scherp bedoeld – maar de energie die achter deze woorden school wel.

Transparantheid in onze communicatie betekent dat onze woorden moeten passen bij de energie. Wij zitten op het punt van onze spirituele evolutie waarop echte onberispelijkheid in onze communicatie niet alleen essentieel is maar ook een onmisbaar deel van ons meesterschap. Dit soort communicatie vraagt en eist een volledig onderzoek naar onze oude manieren en patronen. De eerste vijf maanden van 2009 hebben hier de energetische fundering voor gelegd.

Elke relatie zal een basis van eerlijke, transparante communicatie nodig hebben zodat een hogere frequentie en vibratie een ingangspunt hebben. De dagen van energiespelletjes en je verbergen achter lege waarheden zijn voorbij.

We denken niet vaak na over dit aspect van communicatie, toch kunnen we alleen vanuit een eerlijke, transparante communicatie met onszelf de actie ondernemen die nodig is om bestaande relaties te helen en nieuwe tot stand te brengen. Als we op alle niveaus eerlijk met onszelf communiceren, kunnen we de communicatie die anderen met ons delen begrijpen en voelen. We zullen het zonder enige twijfel weten als woorden het een zeggen en de energie iets anders. Beslissingen en overeenkomsten met anderen zullen veel gemakkelijker tot stand komen.

De energie van juni zal vele lagen van communicatie blootleggen die wellicht belast waren met oude patronen. Als we daarbij ontnuchterende dingen van onszelf tegenkomen, kan dit natuurlijk moeilijk zijn – toch is dit een brug naar hogerdimensionale communicatie.

Buiten de 3de dimensie is communicatie telepathisch, eerlijk en vanuit het hart. We krijgen het gereedschap om de noodzakelijke stappen te zetten om deze aspecten van onszelf te ontwikkelen. Een ieder van ons bestaat gelijktijdig in alle dimensies, en ons hogerdimensionale zelf heeft hier en nu eerlijke, transparante communicatie nodig om toegang te krijgen tot de grotere wijsheid die we allemaal bezitten.

Het aspect van lineaire tijd hier in de 3de dimensie was een diepgaand studieterrein om onze communicatie te verbeteren. Het tijdsverloop tussen de gedachte en de manifestatie ervan was lang genoeg om ons de vaardigheid te leren bewust te zijn wat we aan het creëren zijn. De volgende stap ligt nu in de transparantheid van onze communicaties en manifestaties.

Elke cel in ons lichaam ontvangt en interpreteert onze gedachten en de energie achter de woorden. Velen van ons zijn geschoold in het gebruik van affirmaties wat een prachtige manier is om aan de verandering van negatieve patronen te beginnen. Opdat affirmaties nu een effectief gereedschap zijn, moeten je woorden overeenstemmen met je innerlijke waarheid en energie.

Juni zal bij sommigen veel onzekerheden prikkelen en bij anderen een nieuwe impuls aan veel mogelijkheden geven. Als je het gevoel hebt dat je door de modder de heuvel opploetert, dan zal juni je energie en inzicht geven in wat de waarheid achter dat geploeter kan zijn. Het is belangrijk dat we niet oordelen maar dankbaar zijn voor de kans om een oplossing te vinden.

De energiegolven van juni zullen vol actieve energie zijn – voor sommigen zal dit een welkome opluchting zijn, voor anderen kan dit een gevoel van overweldiging geven. Op zichzelf is dit een polariteit, de waarheid is echter dat eenieder van ons een ander niveau van emotionele volwassenheid en welzijn bezit. Voor sommigen zal deze energie een ontnuchterende kijk zijn op oude gedrag- en communicatiepatronen.


Afbeelding door Jean Luc Bozzoli http://www.eyewithin.com



Relaties die vastzitten in oude patronen zullen veranderen, zich ontwikkelen of wellicht eindigen. Niets nieuws hier – dit gebeurt al maanden. Er zullen nieuwe kansen komen voor iedereen die bereid is om angst los te laten en vanuit het hart te communiceren. Dit is “werk in ontwikkeling” en dat zal de rest van 2009 doorgaan. We stemmen ons steeds verder af op de diepste delen van onszelf waarbij we onze perceptie en waarheid veranderen. We nemen steeds grotere stappen in ons vibratie-meesterschap. Dit is een opwindende maar tegelijk angstaanjagende tijd.

Fysiek kunnen de komende weken problematisch zijn. Ons zenuwstelsel zal in deze energie versterkt worden. De meesten van ons hebben om te beginnen al een geactiveerd stelsel en deze extra energie kan de oorzaak zijn voor gevoelens van angst, moeheid, hoofdpijn, lichaamspijn, depressie, slaapstoornissen om er maar een paar te noemen. Iedereen is anders en je afstemmen op je lichaam is altijd het best. Maar zorg dat je voldoende mineralen krijgt, je voedsel goed verteert, zo veel mogelijk lichaamsbeweging neemt en je immuunsysteem sterk houdt. Die dingen dragen bij om je in evenwicht en harmonie te voelen.

Hemelse aspecten

Volle Maan – 7 juni: Deze verhelderende maan zal zich concentreren op communicatie en hoe die invloed heeft op alle aspecten van ons leven. Deze maan zal licht werpen op de overtuigingen die we hebben verwerkt in onze communicatiepatronen.

Zonnewende – 21 juni: Op het Noordelijk Halfrond is dit de zomerwende – op het Zuidelijk Halfrond de winterwende. Het is een middelpunt-transformatie die favoriet is bij vele lichtwerkers en sterrenzaden. Zonnewende betekent “stilstand van de zon”. Gedurende drie dagen komt de zon op en gaat onder op dezelfde plaats: staat dus schijnbaar stil. Het driedaagse zonnewendevenster is sterk en altijd persoonlijk. Samen met de andere planetaire aspecten zal deze Zonnewende ons in nieuwe energieën en richtingen brengen. Wees voorbereid op verandering en sta ervoor open.

Nieuwe Maan – 22 juni: Deze nieuwe maan zal emotioneel intens zijn en zal veel verborgen gaven en talenten doen ontvlammen.

Terwijl we door de energie van juni gaan, is het belangrijk om in gedachten te houden dat wij als collectief, verspreid over onze geliefde Moeder Aarde, middenin een ongekende bewustzijnsverandering zitten. Onze vibratie versnelt met de snelheid van het licht wat effect heeft op elke levende cel in ons lichaam en elk levend wezen op onze planeet.

De energieveranderingen zijn voor iedereen voelbaar en de meeste mensen ondervinden stressniveaus als nooit tevoren. Velen verlaten de planeet nu door ziekte of veranderingen van de aarde. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit allemaal deel uitmaakt van onze persoonlijke en planetaire ascensieprocessen en dat we geboren worden in het nieuwe.

Geniet van de komende weken en voel dat je hart met gemak en gratie begint aan nieuwe transparantie in communicatie.

Ga door met je schitterende licht te laten schijnen.



Bron: lichtwerker.com

Voeg toe aan: