Zoeken
 


Geheime Braziliaanse ufo documenten vrijgegeven

Laatste wijziging: zaterdag 6 juni 2009 om 16:13, 3243 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 6 juni 2009

 

Met ingang van 04 mei, Braziliaanse regering heeft bekendgemaakt meer dan 600 nieuwe pagina’s van voorheen geheime documenten over UFO en militaire onderzoeken van 1970 tot 1979, inclusief foto’s en films, voor de eerste keer.

De inhoud van dit materiaal is inmiddels onderzocht en bleek zeer interessante en revelatory van Braziliaanse officiële strategie ter dekking van UFO gevallen, vaak openlijk beschouwd als “van externe bronnen” in deze nieuwe documenten, zin van buiten de Aarde. De gevallen waarop en de methoden die worden gebruikt voor onderzoeken door het leger zijn ook zeer belangrijk.

Op mijn mening, de belangrijkste materialen die in deze nieuwe derubricering zijn 195 nieuwe pagina’s van documenten gevolg van de Operation Saucer, uitgevoerd in het Amazonegebied door de Braziliaanse luchtmacht van september tot december 1977, dat is zeker de grootste * bekende * officiële initiatief met militaire onderzoeken UFOs in de wereld.

Zoals ik ook gemeld, dat tot dusver meer dan 1400 pagina’s van de Braziliaanse eerder ingedeeld UFO documenten zijn vrijgegeven, dankzij de inspanningen van de Braziliaanse UFO Onderzoekers Comite (CBU), via de campagne UFOs: Vrijheid van Informatie Nu, begon in 2004 en geleed door de Braziliaanse UFO Magazine. Deze laatste is de grootste onthulling ooit in Brazilië.

De PDF-bestanden van 12 enveloppen of mappen nu vrijgegeven kan hier gedownload worden. Lees hieronder een samenvatting van de inhoud van de enveloppe of map en bijzondere aandacht te besteden aan deze vaststelling van de belastbare hier Folder 10 - 1978.

Lees alle documenten en bekijk alle foto’s zelf, klik hierBron: versvandepers.net

Voeg toe aan: