Zoeken
 


Defensie onderzoekt Schotse UFO-beelden

Laatste wijziging: dinsdag 2 juni 2009 om 09:23, 2592 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 2 juni 2009

Vorige week is er een UFO gefilmd boven het Schotse Edinburgh International Airport. De filmbeelden zijn zo bijzonder, dat de luchtverkeersleiding deze aan het Ministerie van Defensie heeft gegeven. Deze zal de beelden nu onderzoeken.

Het incident vond plaats rond half elf 's avonds op 21 mei. Een passagiersvliegtuig wil net de landing inzetten, als er ineens twee UFO's opduiken. Zij cirkelen over en rond het vliegtuig heen. Van het bijzondere incident is een videootje opgedoken, dat door Jackie Gillies, een buurtbewoner is gefilmd.

David Morley van de luchtverkeersleiding heeft de zaak en de beelden nu doorgestuurd naar het Britse Ministerie van Defensie. Hij gaat ervanuit dat UFO-expert Nick Pope het mysterie wel zal kunnen ontrafelen.

Volgens vele ufologen zien de beelden er hoopvol uit. Op het filmpje is namelijk te zien dat ze vredelievend zijn en niets kwaad in de zin hebben.


Dat dit kan, in Schotland!Bron: fok.nl

Voeg toe aan: