Zoeken
 


BREAKING NEWS: PAUL PANTONE IS VRIJ!

Laatste wijziging: vrijdag 29 mei 2009 om 22:18, 1948 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 29 mei 2009

 

Eindelijk! Na 3,5 jaar onschuldig in het Utah State Hospital te hebben vast gezeten, is Paul Pantone op 12 mei 2009 vrij gekomen. Dankzij diverse donaties uit binnen- en buitenland zijn we in staat geweest om 7500 dollar in te zamelen en een advocaat in te huren die de zaak Pantone op zich heeft genomen. Binnen enkele weken had de advocaat Paul vrij. Paul is na zijn vrijlating op 12 mei direct uit Utah vertrokken naar een goede vriend waar hij momenteel verblijft.

De afgelopen twee weken heeft Paul gebruikt om op krachten te komen. En dat was te merken. Gisteravond 27 mei was ik in de gelegenheid om enige tijd met Paul en David te praten. Paul klonk goed en zit vol energie. Wat een verschil met de gesprekken die vanuit het USH gevoerd werden. Die waren meestal vrij rustig en je kon merken dat Paul zijn woorden zeer precies formuleerde omdat de gesprekken afgeluisterd werden. Nu kan hij weer vrijuit praten en plannen maken voor de toekomst. Een toekomst waarin hij kan rekenen op
een wereldwijde steun van mensen die Paul Pantone en de GEET Fuel Processor een warm hart toedragen. De vrijlating van Paul Pantone laat zien dat we SAMEN het onmogelijk geachte waar kunnen maken.Paul Pantone tussen 2 vrienden
 

De afgelopen 2 weken sinds Paul’s vrijlating waren weken waarin de medewerkers van Eco Lodge(ic) Technologies bijna hun tong af moesten bijten om niet direct het goede nieuws van de daken af te schreeuwen. PAUL PANTONE IS VRIJ! Voordat we dit prachtige nieuws naar buiten mochten brengen was het wachten op het moment dat Paul voldoende hersteld was en het groene licht gaf om zijn vrijlating naar buiten te brengen. Paul is vrij, maar we zijn er nog niet. Dit getuige de verklaring van Paul’s zoon David dit hieronder vermeld staat.


Robert Boerman
Eco Lodge(ic) Technologies
Dutch European GEET Office


 

Hallo allemaal,

 

Mijn vader, Paul Pantone, uitvinder van de GEET Fuel Processor is nu uit het Utah State Hospital en is momenteel herstellende van zijn onbehandelde klachten. Zijn energie en gezondheid komen beetje bij beetje weer terug.

 

Ik wil langs deze weg iedereen danken voor de gebeden die zijn gedaan hebben voor mijn vader, de donaties die we hebben mogen ontvangen, alle brieven en steunbetuigingen en zij die onze passie steunen om het recht van de mensheid op schone aarde waarop zijn harmonieus kunnen leven.


Ondanks dat Paul vrij is, heeft hij nog steeds hulp nodig. Voor zijn volledige herstel is op korte termijn bloedonderzoek nodig, evenals röntgenfoto’s van zijn gebroken voet, braces, voedingssupplementen en verder wat nodig is om Paul zijn gezondheid weer terug te geven. Het enige wat Paul hiervan weerhoudt is geld. Paul is vrij maar nog niet gezond. Vandaar bij deze een oproep om Paul te blijven steunen door middel van donaties. Ben je in staat een donatie over te maken, klik dan op de Paypal knop op de openingspagina of maak je donatie over op rekeningnummer 94.36.13.035 t.n.v stichting Eco Lodge(ic), Brummen onder vermelding van 'Donatie Paul Pantone'. Met behulp van jou donatie zal Paul de juiste onderzoeken kunnen ondergaan waarmee hij spoedig zal herstellen om daarna zijn aandacht te kunnen vestigen om zijn GEET technologie ten gunste van de mensheid te ontwikkelen.


Paul's belangrijkste uitvinding is de GEET Fuel Processor (Global Environmental Energy Technology). GEET is de oplossing voor het CO2 probleem. De GEET technologie dient verder ontwikkeld te worden daar de volledige capaciteit van GEET nog niet geheel begrepen wordt. Slechts een klein percentage van de mensheid is bezig met GEET en zich bewust van de mogelijkheden.

Paul Pantone is een van de eerste uivinders die openlijk zijn kennis op Internet heeft vrijgegeven. Ieder mens op deze planeet mag zijn Free GEET Plans gebruiken om zelf een GEET reactor te bouwen om daarmee zijn eigen energie mee op te wekken. De enige beperking die Pantone oplegt is dat eenieder voor eigen experimenteel gebruik 1 motor tot 20 pk met GEET technologie mag uit rusten. De Free GEET Plans zijn accuraat, echter door ondeskundig gebruik en samenstelling van de GEET reactor is het mogelijk dat het verwachte resultaat niet behaald wordt. Ondanks dat het principe van de GEET technologie voor elke verbrandingsmotor hetzelfde is, dient er per motor een GEET reactor gebouwd te worden. Ondanks dat de Free GEET Plans meer dan 10 jaar oud zijn, zijn deze nog steeds actueel en zal er in de toekomst meer over de plannen gepubliceerd worden.

 

De komende tijd zal Paul’s focus liggen om helderheid te verschaffen in de technische data betreffende GEET. Om Paul in de gelegenheid te stellen zijn werk goed te kunnen doen, heeft hij onze hulp nodig. Eenieder van ons heeft een iets waar hij/zij goed in is. Laten we onze krachten bundelen en de Paul helpen in zijn taak de aarde van schone energie te voorzien. Heb je ideeen, suggesties of wat dan ook, neem contact met mij op via: david@geet.nl Ondanks dat er momenteel veel op mij afkomt, zal ik proberen iedereen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.


Verder kan ik melden dat nieuwe informatie zo spoedig mogelijk beschikbaar zal zijn via www.geet.nl. Met jullie hulp zullen wij dit samen voor elkaar kunnen krijgen. Ons doel is om GEET technologie verder uit te werken om daarmee eenieder van schone energie te voorzien met als gevolg een schonere aarde. De eerste stap is om Paul van de juiste middelen te voorzien. Paul kan beschikken over en laboratorium in Amerika, echter dienen deze spullen vervoerd te worden naar Pauls nieuwe locatie. Ook daarvoor is geld nodig. Net zoals voor medicatie en medische ingrepen. Vandaar onze oproep tot donatie. We hebben het hard nodig om SAMEN de verandering door te zetten. En we gaan het SAMEN doen!

 

Doordat Paul nu vrij is, is hij in staat om interviews te doen. Mocht je meer willen weten, neem dan met mij contact op via david@geet.nl Verder wordt er op zeer korte termijn een mailinglijst opgezet waar men op in kan schrijven om zo op de hoogte te blijven van de komende ontwikkelingen betreffende GEET.

 

En nogmaals, allemaal hartelijk dank voor jullie steun!

 

Dankjewel,

David PantoneBron: geet.nl

Voeg toe aan: