Zoeken
 


Binnenaarde, Deva-Rijk en UFO’s

Laatste wijziging: maandag 18 mei 2009 om 14:14, 5469 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 18 mei 2009

een bericht van Metatron 20-7-2008

 

Gegroet! Ik ben Metatron, Heer van het Licht en ik verwelkom ieder van jullie bij deze levende woorden. Ik omarm ieder van jullie in liefde.

Jullie denken dat je planeet een compact, massief hemellichaam is, maar beste mensen, jullie planeet is inderdaad afgeplat aan de polen en bezit enorme holle ruimtes in haar binnenste die huisvesting bieden aan wat jullie ‘zoekgeraakte’ beschavingen noemen. Jullie planeet is volgens jullie geologen 4,5 miljard jaar oud en dat is een redelijk taxatie volgens de wetten van jullie wetenschap. Wat jullie wetenschappers niet begrijpen is dat dimensionaliteit de wetten van jullie wetenschap beïnvloedt. Vanuit een andere dimensionaliteit zou jullie planeet een conglomeraat van vele aardes zijn die concentrisch in elkaar bestaan met een oneindig aantal parallelle mogelijkheden.

Vraag: Er doen veel verhalen de ronde over ondergrondse beschavingen. Bestaan ze en zo ja, waar?

Metatron: Ze bestaan inderdaad en dat al heel lang. Er is een ras van humanoïde wezens die afkomstig zijn uit de tijd van Lemurië en in een latere fase uit de Atlantische tijd. Zij vonden middelen om de holle ruimtes van jullie aarde binnen te komen. Er zijn enorme holle ruimtes in jullie planeet die eens met elkaar waren verbonden door een enorm netwerk van tunnels. De wezens die hier het eerst arriveerden hadden een lichtere lichaamsvorm, een fysieke vorm die niet zo compact was als die van de mensen die sindsdien aan het oppervlak geëvolueerd zijn. De mensen van Lemurië die voor het eerst deze ruimtes betraden, probeerden te ontsnappen aan de wildheid van de dinosaurussen die heel lang hun continent in grote aantallen bevolkten. Na verloop van tijd ontdekten ze gebieden van grote rust en schoonheid en gingen hier wonen. Toen ze dieper afdaalden bemerkten ze het bestaan van een binnenzon. De centrale zon straalt een soort blauw licht uit en de oude Lemuriërs, die gecombineerde fysieke/etherische lichamen bezaten, ontwikkelden een middel om met dit licht hun omgeving zichtbaar te maken en ontdekten een fantastische schoonheid in de holle ruimtes. Sommigen van jullie denken dat de Lemuriërs een hogere dimensie bereikten, de waarheid is echter dat ze in de aarde afdaalden, maar ze waren wel dicht bij hun ‘ascension’, of overgang naar een hogere dimensie.

Er bestaan letterlijk talrijke holle ruimtes (grotten) in binnenaarde onder de gebieden Arizona, Nevada en Californië. Veel mensen in de vorige eeuw hebben bij toeval deze grotten ontdekt. Deze bestaan in de gebieden van de Grand Canyon, Flagstaff in de streek die jullie Area 51 en de Death Valley in Californië noemen. De inheemse mensen die nu met Hopi, Navaja en Havasupai worden aangeduid bezitten nog steeds legenden met kennis van deze holle ruimtes en tunnels.

Nu moet worden opgemerkt dat in binnenaarde de toegenomen druk en de magnetische, zwaarte- en tektonische krachten een unieke en specifieke vectorruimte creëerden waardoor meer concreet dimensionale parallellen verankerd konden worden. Daarom zijn er in feite in de aarde concentraties die talrijke gestapelde binnendimensies mogelijk maken. In werkelijkheid bestaan deze overal in het Universum, maar zijn aan de oppervlakte van de aarde aanzienlijk minder merkbaar, voelbaar vanwege elektromagnetisme en de druk die we hiervoor hebben genoemd.

Laten we zeggen dat de energetische  vectorruimte in de aarde meer het concentratiepunt wordt, waardoor meer dimensies, meer pixels levenskracht, of etherconcentraties kunnen bestaan. Als we een vergelijking maken (die natuurlijk mank gaat) kunnen we een televisie die een antennesignaal ontvangt vergelijken met een die via een kabel of satelliet wordt ontvangen – het ene beeld is duidelijker dan het andere. Aan het oppervlak geldt het antennesignaal, in de aarde het signaal van kabel of satelliet. Dus, als zodanig zijn er meer kanalen beschikbaar en is de ontvangst duidelijker, maar we spreken over parallelle dimensies als we over kanalen spreken.

Dus nogmaals, er bevinden zich binnenin de aarde gescheiden parallelle werelden, die vlak naast elkaar in concentrische lagen bestaan, waardoor verschillende levensvormen naast elkaar bestaan die niet per se contact met elkaar hebben. En zoals er vele Tv-kanalen voor jullie beschikbaar zijn, zo bestaan er vele parallelle dimensies in dezelfde aarde. In feite gebruiken de vele buitenaardse wezens, die bases in de aarde bezitten, op deze wijze dergelijke parallelle frequentiemodellen die holografisch genoemd kunnen worden. Begrijpen jullie dit?

Dus er bestaan veel levensvormen in de concentrische gebieden op aarde, waarvan een groot aantal die hier veel eerder woonden dan de mensheid en die, evenals jullie, hieraan een zeker recht ontleenden om de aarde als hun eigendom te beschouwen. Maar in feite behoren de Lemuriërs tot degenen die het nauwst verbonden zijn met de mensheid.

Vraag: Waar leven deze wezens en waar lijken ze op?

Metatron: Inderdaad, deze Lemuriërs zijn geestelijk veel verder geëvolueerd dan jullie in deze tijd. Hun lichamen zijn, zoals ik zei, minder compact, maar zijn desondanks toch stoffelijk. Hun huid heeft een groene tint aangenomen en in sommige gevallen een soort blauwgroen, aangezien het water dat ze drinken veel mineralen bevat, waaronder geoxideerd koper en andere metalen in hoge concentraties. Het zijn vredelievende wezens die weten dat er maar één religie bestaat – de liefde van de Bron, en ze hebben een diep besef van wat ‘grote kalmte’ wordt genoemd. Ze zijn zich inderdaad bewust van jullie, maar ze hebben geen behoefte contact met jullie te maken. Misschien zou je willen weten wat de reden hiervan is. Er zijn vele redenen, waarvan de belangrijkste is dat ze jullie gewelddadige aard kennen, jullie angst en jullie gebrek aan grootschalige spirituele groei. Ze kennen jullie fysieke ziektes, waarvan enkele hen zouden kunnen besmetten. Ze verdragen ook niet de straling van jullie zon. Laten we zeggen dat ze geëvolueerd zijn naar wezens die een unieke eigen weg volgen en binnenkort hun tijdelijk verblijf hier gaan beëindigen. Hun lichamen worden onderhouden door een kristallijne magnetische kracht en door een lichtbron uit jullie planeetkern. Hun mentale vermogens stellen hen in staat deze krachtvelden aan te wenden voor hun fysieke en spirituele voeding. Hoewel ze behoren tot de fysieke biologie, is het een vierdimensionale biologie die een stuk minder dicht is dan die van jullie. Velen van hen zijn zeer bekwam in teleporteren.

Er zijn inderdaad contacten geweest tussen de bewoners van Binnenaarde en jullie regeringen, maar ze laten elkaar met rust. Er zijn berichten geweest voor het menselijk ras aan het oppervlak over de komende veranderingen. Zoals we zeiden – een andere tijdcyclus die op zijn laatste benen loopt.

Jullie vroegen waar deze binnenruimtes zich bevinden. Houd het dimensionale parallel aspect in gedachten … de grotere concentraties bevinden zich onder de zeebodem, maar er zijn ook talrijke onder de volgende gebieden – de noordwestelijke regionen van de Verenigde Staten, de bergen van Arkansas, New Mexico, Arizona, Mexico, Centraal Amerika, Peru, Groot-Brittannië, Europa, de Himalayas, Chili, Siberië, Groenland, IJsland en Sri Lanka, alle worden bewoond door ondergrondse kolonies.

Vraag: Hoe diep wonen ze in de aarde en bezit de aarde ingangen naar deze binnenruimtes?

Metatron: We hebben bevestigd dat er bij de polen ingangen bestaan en er zijn ook vele openingen in het oppervlak van de aarde. Het is onmogelijk de diepte aan te geven, want ze bestaan immers in parallelle, dimensionale werkelijkheden, en wanneer we afmetingen zouden noemen zijn deze in jullie fysische termen niet geldig. Sommige kleinere holten en gemeenschappen wonen vlak onder het oppervlak, maar de belangrijkste holle ruimtes zouden zich volgens jullie normen 30 tot 150 kilometer onder het aardkost bevinden. (Jullie geologen kunnen zich dit niet voorstellen vanwege hun opvatting van druk en hitte, maar wij zeggen jullie dat deze plekken bestaan en levensvormen bestaan hier door middel van strikt gecontroleerde krachtvelden).

Maar deze afstanden zijn relatief in relatie tot parallelle multidimensionale realiteiten. Wanneer je bijvoorbeeld een van de dimensionale regionen aan de pool zou willen binnengaan, of een van jullie ‘speciale driehoekige’ (triangulated) dimensionale passages naar een parallelle aarde, in een andere tijdruimtecontinuüm, wat zou dan de afstand zijn vanaf het punt van binnenkomst? Het antwoord is: in centimeters en eonen, afhankelijk van het gezichtspunt. De wetenschap die de oneindigheid van werelden het dichtste benadert is de kwantumfysica en die wetenschap begint pas langzamerhand begrepen te worden in bepaalde wetenschappelijke disciplines op aarde. Het paradigma, evenals de geometrische en mathematische basis moet snel veranderen voordat deze wetenschap nauwkeurig ontsluierd kan worden.

De hoofdingangen naar de binnenruimtes van de planeet bevinden zich in de poolgebieden. Het uitgebreide dimensionaal aspect van jullie multidimensionale aarde(s) is op een kwantum manier verbonden aan de polen. Het magnetisch afplattend aspect van de poolgebieden zorgt voor de holle ruimtes in de planeet. Jullie admiraal Byrd schreef dat hij over de Noordpool vloog en tropische land met stromende rivieren zag. We zeggen jullie dat hij voor een korte tijd door een dimensionale passage vloog en in een parallel aspect van de holle aarde terechtkwam en dat deed hij en anderen verschillende keren. Dimensionaal HyperTransport (HP) kan in de poolgebieden plaatsvinden onder een serie speciale voorwaarden. Het dimensionale transport bij de poolopening kan plaatsvinden onder omstandigheden die te vergelijken zijn met het oversteken van een steile kegelvormige veld in een elliptische (onvolledige) beweging. De sensatie zal zijn dat je plotseling ‘plat’, ingedrukt, of parallel met het oppervlak bent. In feite ben je dan inderdaad in een parallelle dimensie. De bewoners van Binnenaarde bevinden zich in een dergelijke ruimte. Vele rassen en wezens bestaan in jullie ‘multidimensionale’ aarde, waaronder vele die jullie buitenaardsen noemen en die claimen bewoners van jullie planeet te zijn en die hiervan even overtuigd zijn als jullie. Ze zijn hier inderdaad in veel gevallen al veel langer dan de mensheid.

Vraag: Betreft dit ook de wezens die wij Yeti en Deva’s (elementalen) noemen?

Metatron: Nee dus. Deze wezens bestaan ook, maar bevinden zich niet onder de Lemuriërs en vroege Atlantiërs in Binnenaarde.

Vraag: Kunt u iets meer vertellen over de Yeti en zijn dit dezelfde wezens als de zogenaamde Bigfoot wezens?

Metatron: Degene die jullie Yeti of Bigfoot noemen zijn vroege versies  van de genetische experimenten op aarde, hoofdzakelijk tijdens de fase van Atlantis ongeveer 200.000 jaar geleden. In die tijd vonden er vele genetische experimenten plaats op jullie planeet. Deze wezens zijn intelligent, maar genetisch gedegenereerd. Deze grote vormen waren genetisch gecreëerd door menselijk DNA met die van de aap te combineren om een kunstmatige, humanoïd dier te creëren; een dier met een grotere intelligentie - een menselijke intelligentie - maar met gemanipuleerde genetische bedrading of implantaten die bepaalde gebieden van de hersenen ‘loskoppelen’. Dit zijn de overlevenden van wat jullie ‘de anderen’ van Atlantis noemen.

Dit zijn achterblijvers van wezens die gecreëerd zijn met de wrede bedoeling in mijnen, boerderijen en bossen te werken. De gebieden van hun hersenen die emoties en een gestructureerd denken mogelijk maken zijn gemanipuleerd in hun codering en functioneren daardoor minimaal. Hoewel deze verdwijnende schepsels dezelfde bron bezitten als de dolfijnen, zijn ze niet in staat zichzelf uit te drukken of mentaal te evolueren buiten een bepaalde begrenzing. En toch bezitten ze datgene wat goddelijke intelligentie wordt genoemd. Slechts door hun fysieke kracht en de overlevingsmechanismen kunnen ze zich in stand houden en groeien.

Deze wezens leven niet in holle ruimtes binnenin de aarde. Ze leven in holen en grotten van moeilijk toegangbare bergen en diep in bossen en moerassen. Het zijn nachtdieren. Het is een ras dat afneemt, zullen we zeggen, en dat te zijner tijd helemaal verdwijnt. Deze wezens hebben een grote angst voor de mens en ervaren een grote droefheid en verwarring over hun voortbestaan. Ze houden jullie goed in de gaten. Ze weten dat ze jullie broeders zijn, zijn nieuwsgierig en zouden graag bij jullie zijn maar zijn intelligent genoeg om te weten dat dit onmogelijk is. Hun lichamen zijn dik behaard met een vettige huid waardoor ze op extreme locaties kunnen leven en dit zullen ze blijven doen tot ze hun eindfase bereiken. Hun geest wil niet meer, want hun genetische beperkingen zijn de oorzaak dat ze niet kunnen evolueren. Wanneer je in de ogen van een van deze wezens zou kunnen kijken, dan zou je een grote droefheid voelen.

Vraag: Wilt u zeggen dat de Yeti dezelfde geestbron bezitten als de dolfijnen?

Inderdaad. Maar begrijp wel dat het dezelfde bron is, maar niet dezelfde uitdrukking. In tegendeel, deze schepsels bezitten niet dezelfde levendige emotie, intelligentie en vreugde als de dolfijnen. Hun lichaam waarbinnen ze gevangen zitten, weigert dit. Je zou je kunnen afvragen waarom dergelijke geesten dergelijke beperkte voertuigen willen bewonen. Het antwoord is dat steeds minder zielen dit willen en in de nabije toekomst zullen ze als soort niet meer bestaan. Deze wezens kunnen zeer goed overleven en elkaar liefhebben, maar hebben besloten deze expressie te beëindigen. Wanneer de mens maar blijft doorgaan de oceanen te vervuilen en de prachtige energie van de walvissen en dolfijnen te doden, dan zullen ook deze prachtige broeders deze rol afwijzen. Jullie hebben geen idee van het effect van de lichtenergie die de walvissen en dolfijnen in jullie zeeën veroorzaken. Zou het je verbazen te horen dat velen van jullie als dolfijnen bestaan, zowel in het heden als in het verleden? Ook jullie verlenen grote diensten aan zowel de planeet als de mensheid.

Welnu, rasteruitlijning, powermode (krachttechnologie ), witte gaten die op jullie planeet aanwezig zijn, bestaan niet alleen op droog land, maar de meeste bevinden zich op, boven en onder water. Hoofdzakelijk zijn het de dolfijnen en in mindere mate de walvissen die hun energie met deze plekken verbinden om te helpen bij het uitbalanceren van de energie van jullie planeet.

Dat wat het Deva Rijk (Elementalen) wordt genoemd, hebben veel meer levensexpressies in de oceanen en meren dan op het land.

Wat is het Deva Rijk?

Het Deva Rijk bestaat uit essentiële fragmentarische aspecten van de elementalen, het mineralen en plantenrijk die bewust en dynamisch worden uitgedrukt door middel van voertuigen van elektromagnetische energie. Sommige Deva-vormen zijn meer ontwikkeld dan andere. De Elfen bezitten goddelijke intelligentie, terwijl anderen uit het Deva Rijk meer lijken op dieren in termen van gedachtepatronen en groepsbewustzijn. Niet alle Deva-vormen zijn, wat jullie misschien denken, positief of ‘goed’ van aard. Sommigen zijn afkomstig uit elektromagnetische velden en zijn daarom zowel positief als negatief om het elektrische spectrum dat je ziet in balans te houden. Sommige zien de mensheid als broeder, anderen weer niet. Sommigen zijn extreem liefdevol, anderen zijn enigszins boosaardig of plaagziek, gezien vanuit jullie perspectief. Toch zijn beide elektrische levensvormen bij wijze van spreken. (zie Website van Ed Vos)

Alle levensvormen zijn heilig en het is bevorderlijk voor je groei om de talrijke wonderen van het grote mysterie te begrijpen. Begrijp wel dat in licht groeien betekent dat je je angst elimineert, en de beperkingen van je overtuigingen doorbreekt.

Vraag: U sprak eerder over buitenaardse wezens die hun bases hebben in de dimensies van Binnenaarde en dat dit plaatsvindt in holografische dimensies. Velen rapporteren dat ze dergelijke schepen zien. Toch lijkt het mij dat, wanneer ze uit andere niveaus komen, ze niet gemakkelijk gevoeld of gezien kunnen worden. Zijn hun schepen zichtbaar voor de mensheid? Graag enige uitleg.  

Metatron: Dit is een complexe vraag. Welnu, laat ik dit op deze manier uitleggen. Wezens uit andere dimensies, andere niveaus, andere tijden en andere werelden hebben zich absoluut gemanifesteerd en hebben zich laten zien aan de mensheid, zowel in het heden als in het verleden. Hun ‘verschijning’, hun vermogen om zich met het ‘blote oog’ te kunnen laten zien gebeurde soms per ongeluk, en in uitzonderlijke gevallen doelbewust. Zoals de mensen vroeger bij toeval fouten hebben gemaakt met het sequentiële tijdsgordijn tussen de velden van je heden, verleden en toekomst, zo hebben buitenaardsen onopzettelijk levensvormen en wezens gematerialiseerd in de gesplitste frequentiemembraan tussen het ene parallelle of dimensionale gebied naar het andere. Meestal bleven ze voor jullie onzichtbaar bij dit soort acties, zoals ook de weinigen van jullie die in het verleden terechtkwamen, of het ogenschijnlijke verleden, onzichtbaar waren voor de mensen van die tijdsepisode. Dit zeldzame verschijnsel veroorzaakt een onmiddellijke reactie van een onbewust naar bewust gewaarworden, waardoor de overstap naar de verschillende plooien van de tijdsequentie direct wordt geactiveerd. Het is rechtstreeks afkomstig van de multidimensionale kern van de entiteit en is een aanwijzing, hoewel verwarrend voor degene die dit steeds ervaart, dat al dit soort dimensionale grenzen en paradigma’s alleen maar voor praktische doeleinden bestemd zijn.

Zie je, er bestaan verschillende wetenschappen, verschillende fysica voor elke dimensie, zoals er ook verschillende benaderingen en paden van wetenschap en fysica bestaan voor de mensheid in zijn huidige werkelijkheid. Wetenschappen die naar zeer verschillende concepten zouden hebben geleid, werden totaal genegeerd. Er zijn alternatieve benaderingen van de fysica die veel meer onthullen over transport, transmutatie en vervoer dan jullie algemeen geaccepteerde wetenschap begrijpen of willen begrijpen. Was de mens even zorgvuldig omgegaan met bepaalde mentale disciplines als met hun verkenning van oppervlakkige technologische ‘wetten’, dan zou het transportsysteem totaal anders en meer efficiënt zijn geweest dan het nu is. Jullie hebben de buitenkant der dingen omarmd en de vermogens van je innerlijk vermogen in het goddelijk bewustzijn genegeerd.

Zodra de mensheid besluit zich te wijden aan de wetenschap van vervoer en bilocatie (het op hetzelfde moment aanwezig zijn op twee verschillende plaatsen) – en inderdaad het is een wetenschap met wetten die geleerd en beoefende en verfijnd kan worden – zullen bezoeken aan parallelle werelden en vectoren in tijd en ruimte minder toevallig worden en zullen bewust, volgens planning plaatsvinden. Wanneer de mensheid eenmaal de ‘mentale fysica’ leert en de toepassing hiervan, zal ze bevrijd worden, voor een groot deel, van de filterende illusie, de camouflage van de dualiteit van fysieke patronen. Inderdaad jullie zijn pas begonnen te begrijpen hoe de Merkaba en Merkiva, wanneer ze eenmaal door het denken aanvaard zijn als de bouwers in het kristallijne veld, de sleutels vormen om de deur te openen. Dit is een onderdeel van wat enigszins verbeterd zal worden wanneer het 144-raster en haar netwerking van de kristallijne energie aangeboden worden aan degenen die zich eerbiedig op deze goddelijke wetenschap willen focussen. Weet je, elke wetenschap moet afgestemd zijn op het goddelijke en dit wordt momenteel genegeerd door het merendeel van de academici.

Dus terug naar je vraag, terug naar het onderwerp, het interessante punt over waarnemingen van buitenaardse schepen, of zoals jullie ze ook wel noemen ‘vliegende schotels’, die door veel mensen zijn geclaimd. Het is niet zo dat ze daar zijn, hoewel veel mensen dit beweren. Sommigen wel, maar dat is een zeldzaamheid. En degenen die dit beweren verkeren in, wat wij noemen een verschoven, of verlicht bewustzijn. Ze zien het niet met fysieke ogen. Het feit dat de meeste schepen reizen binnen een veld van parallelle dimensiebeveiliging die de zichtbaarheid regelt; in jullie termen - door de camouflagefrequentie van zijn planaire (vlakke, opeenvolgende) dimensionale scheiding. Dus in werkelijkheid worden de meeste schepen niet fysiek gemanifesteerd in jullie dimensie. In het andere geval zien ze een reflactie, een energetische reflectie van deze schepen in jullie dimensie zodra deze het aardse dimensionale spectrum binnenkomt op het moment van vertraging van de lichtsnelheid en de plooien of vouwen in de ruimtegaten (zie voorbeelden).

De atomen, plasma en moleculen die structureel het ‘ruimteschip’ samenstellen worden gevormd door de fysische patroonstructuur verbonden en fysiek in harmonie  met de beknopte aard en patronen van zijn eigen dimensionale veld, zijn oorspronkelijke territoriale werkelijkheid. Welnu, als het schip jullie frequentie binnenkomt, vindt er een grote vervorming plaats. Zijn feitelijke structuur komt in een vormdilemma – moet het zich volledig transformeren naar de speciale werkelijkheidsstructuur van de aarde of terugkeren naar zijn oorspronkelijke structuur. De menselijke toeschouwer probeert het ‘beeld’ in lijn te brengen met het geloofsstelsel of de overtuiging van wat hij accepteert als een betrouwbare mogelijkheid in het universum. Dus het eindresultaat van wat de aardse waarnemer gelooft en dus ziet beweegt zich tussen een vreemd gevormd voertuig of vliegtuig dat zich verbergt achter flikkerende lichten, maar in werkelijkheid geen van beide is. Het voertuig handhaaft wat het kan van zijn oorspronkelijke structuur en verandert wat het moet als het zijn structuur transmuteert naar de wetten van de nieuwe dimensionale frequentie. Omdat de mens hetzelfde beeld ziet en het interpreteert volgens zijn individuele overtuiging en lichtquotiënt, variëren de vele claims en rapporteringen dramatisch naar vorm, grootte en kleur. De paar keren dat het voertuig rechthoekig wegschiet slaagt deze erin zijn oorspronkelijke functies te handhaven.

Dus de waarnemingen die jullie als ‘echt’ zien, zijn op zijn best vervormingen. De meeste schepen komen uit werkelijkheden en bestaansniveaus die veel verder ontwikkeld zijn in technologische wetenschappen dan de huidige aardse wetenschappen. De schepen die jullie waarnemen, zelfs in vervormde toestand, zijn niet afkomstig van wat wij zouden duiden als de hogere bestaansniveaus van zuiver gedachtemanifestatie, of van een bewust wetenschappelijk niveau. Daarom lijkt de parafernalia (bijkomende) reflectiecamouflage iets meer zichtbaar. Deze schepen die vrijwillig verschijnen in jullie dimensies doen dit alleen maar tijdelijk voor een heel korte periode, omdat dergelijke ruimteschepen niet al te lang in dergelijke bestaansniveaus kunnen verblijven. Dit is het gevolg van een geweldige spanning die de structurele integriteit van het schip aantast en een dreigende catastrofale druk veroorzaakt waardoor dematerialisatie door verdamping gaat optreden. Het structureel opvolgen van de fysische wetten van een ander dimensionaal niveau is praktisch een dwingende noodzaak en op dat moment kan de ‘vliegende schotel’ zich geen lange tijd op dat niveau handhaven. Een duidelijke vergelijking is die van jullie onderzeeër die in zijn afdalingsdiepte beperkt is en altijd rekening moet houden met de toelaatbare druk op grote diepte. Begrijpen jullie dit?

Dus de kortstondige waarnemingen zijn het gevolg van het isomorfische vernis van de oorspronkelijke structuur. Wat de mensen vaak rapporteren te zien is de schotelvorm, of de langwerpige sigaarvorm, maar dit zijn slechts schuine percepties die in werkelijkheid niet lijken op het echte, geavanceerde ontwerp van het ruimteschip, zoals het zou verschijnen op de thuisbasis en in zijn planetaire architectonische constructie. Veel mensen zijn zo overtuigd van deze verschijnselen dat ze zelf het beeld creëren. Hoeveel kinderen zagen de Kerstman werkelijk in de lucht terwijl hij zijn rendieren leidde? Inderdaad, de Kerstman bestaat, heeft bewustzijn, want je hebt die denkvorm zelf gevoed door je overtuiging. Besef je nu hoe creatief je bent? Inderdaad, het is een aspect van je bereikte vermogens in de ‘mentale wetenschap’, gemanifesteerd als geloofstelsel.

Begrijp het niet verkeerd - het wemelt in de kosmos van buitenaards leven en velen bestaan inderdaad in en binnen je aarde. Niet alleen maar multidimensionaal, maar sommigen, speciaal jullie voorouders werken nauw samen met jullie in de vibratieverhoging en ontwikkeling van de aarde. Onder de meest prominente buitenaardse wezens met goede bedoelingen bevinden zich de bewoners van de Pleiaden, Sirius A en B, Andromeda en Arcturius. Inderdaad bestonden velen van jullie als deze wezens in Atlantis en bestaan ook parallel in het NU. Wij hebben dit al eerder verteld. Deze wezens kunnen inderdaad fysiek in jullie wereld bestaan en hebben dit al sinds de oudste tijden gedaan. Het gebeurt evenwel vaker door middel van de wetenschap van mentale transformatie, mentaal meesterschap. Hun schepen verschijnen echter niet in jullie dimensie zoals velen van jullie denken. Deze wezens gebruiken wat de sterrenpoorttechnologie (sterrenpoort zie plaatje) wordt genoemd om zich te materialiseren, zoiets als het ‘beam’ transportsysteem (opstralen) in jullie Star-Trek films.

Welnu, interdimensionale bestaansniveaus kunnen zich vermengen met veel planeten en dit beperkt zich niet tot de aarde en het gebeurt ook vaak zonder bewuste kennis van de bewoners van de betrokken niveaus. Weinig mensen zijn zich momenteel bewust van hun multidimensionale werkelijkheden. Het hele concept van jullie aarde herbergt in haar binnenruimte beschavingen, bezoekers met bases en buitenaardse bewoners die voor jullie nogal ‘vreemd’ (alien) zijn. Sorry voor de woordspeling!

Dimensionale parallelle bestaansgebieden (verschillende frequenties) zijn vaak holografische projecties. Als zodanig nemen ze geen ruimte in beslag. Het is geen echte ‘plek’ volgens jullie taal of een duidelijke plaatsbepaling. Een parallel bestaansniveau kan worden ingepast in een specifieke tijd als een mentale realiteit. Het kan een specifieke, op zichzelf staande, afzonderlijke werkelijkheid zijn, maar dit vermindert op geen enkele manier zijn echtheid. In feite zijn veel Christusdrama’s dergelijke doelbewuste holografische inpassingen. Holografische tussenvoegingen kunnen een tijdje bestaan om vervolgens te verdwijnen, aangezien het niet per se een feitelijke, echte kosmische locatie is. Een holografische tussenvoeging, of inpassing wordt gemaakt voor entiteiten als psychologische ‘gestalt’patronen voor emotionele vervulling en lessen op veel niveaus.

De mensen miskennen vaak het grote belang en geldigheid van emotie en verbeelding. Beide zijn kritisch in de mentale wetenschap. In werkelijkheid  zijn emotionele ervaringen en wat jullie beeldende dromen noemen dimensionale bestaansniveaus. In feite is de vergelijkende analogie van een dimensionaal bestaansniveau met een emotionele staat meer verenigbaar en meer geldig dan tussen een bestaansniveau en een specifieke vectorlocatie of wat jullie een plaats zouden noemen, omdat in werkelijkheid noch een emotionele staat, noch een dimensionaal bestaansniveau ruimte innemen volgens jullie definities.

Welnu, de Pleiadiërs en Sirianen, die jullie belangrijkste genetische bron zijn, werken nauw samen met de mensheid. Deze welwillende buitenaardse wezens hebben met jullie gewerkt in het verleden, het heden en de toekomst, om - in jullie termen - de mensheid te helpen bij het terugkrijgen van hun meesterschap. Deze wezens werken met jullie zwaartekrachtvelden, rasters, leylijnen, vortexen en toegangspoorten, speciaal bij het aanhoudend opwaarderen van de aardse dimensionale toegang. Bijgevolg hebben ze hulpmiddelen ontwikkeld om, tot op zekere hoogte, samen met jullie te bestaan en zij kunnen vormen manifesteren om in en op jullie aarde te leven. Zij creëren vaak bioplastische gebieden die gecodeerd zijn met informatie om jullie op ontelbare manieren te helpen. Sommige van jullie symbolische graancirkels zijn één van deze manieren. Ze worden hoofdzakelijk gecreëerd door middel van geconcentreerde, bedachte lichtmanifestaties die gecombineerd worden met de elektromagnetische velden van de aarde om geprogrammeerde geometrische symbolen te vormen. Ze hebben van nature een hoge elektrische lading, wat elke gevoelige mens, die in een nieuw gevormde graancirkel is geweest, kan bevestigen door het energetische gezoem in hem.

Tot besluit

We sluiten het af met de opmerking dat al het leven afkomstig is van het licht en dat licht afkomstig is van bewustzijn. Van gedachten! Jullie missie op de aarde is het ervaren van dualiteit, om te groeien, te leren, het licht te zoeken. Jullie doel is het leven te ervaren om hierdoor te leren. Om het mysterie te onthullen zul je ontdekken dat liefde de vibratie is van alle creativiteit en dat het verkrijgen van kennis, ware kennis een sleutelelement is tot groei.

Welnu, bepaalde filters in je bewustzijn zijn geplaatst zowel door je genetische constructie als door je doel binnen je tijdruimtecontinuüm. Hoe zou jij je echt kunnen focussen op één ervaring binnen de gekozen illusie van een lineaire dualiteit, als je gelijktijdig bewust zou zijn in een andere dimensie te bestaan, die parallelle NU-levens beleven. Je zult begrijpen dat dit niet het doel is van het ego-zelf. Maar deze filters kunnen gepasseerd worden door  het kristallijne veld te betreden, dat zich achterin je hoofd bevindt! Dit vergroot je kennis. Maar besef dat meer kennis verkregen wordt door middel van meditatieve gedachten, het Goddelijke Brein en breng deze kennis in de computer die je het bewust denken of bewustzijn noemt. Leer met beide te werken!

We hebben jullie verteld dat Liefde de sleutel is. Liefde is in werkelijkheid een taal van licht en het bestaat in vele geavanceerde vormen. We hebben jullie gezegd dat Onvoorwaardelijke Liefde de hoogste vorm van liefde is en dat het niet helemaal begrepen kan worden in de 3e dimensie. Misschien kun je het enigszins verbeelden, maar echt beseffen kunt je het niet in de 3e dimensie. Dit wil niet zeggen dat de Onvoorwaardelijke Liefde voor jullie niet bestaat, of niet toegankelijk ik op het aardse bestaansniveau. Het bestaat hier wel, maar het drukt zich uit in de 5e dimensie en hoger. Het concept is misschien enigszins verwarrend voor jullie, omdat je denkt dat je de Onvoorwaardelijke Liefde al meegemaakt hebt. Dat is juist, het is gebeurd … je kunt het en je doet het. Maar je beleeft het niet in dualiteit van de 3e dimensie. De 3e dimensie is een voorwaardelijke dimensie en het is een diep geprogrammeerd, complex ontwerp in polariteit. Liefde bezit zijn tegenpool in de 3D, zoals licht, zoals alles in het elektromagnetisch spectrum. Onvoorwaardelijke Liefde wordt in werkelijkheid beleefd in het nulpuntveld, waar geen polariteit en dualiteit bestaat. Het laagste dimensionale sjabloon voor experimentele aspecten van Onvoorwaardelijke Liefde is 5D en hoger en daar hebben jullie het altijd ervaren. Begrijp je?

Beste mensen, wanneer jullie groeien, vertellen we jullie op een hoger niveau dat jullie reeds volledig bewust zijn van duizenden complexe en uitgebreide expressies van je ziel. Door middel van wat jullie je onderbewustzijn noemen, die de Goddelijke Vonk is, krijgen jullie allen toegang tot die Vonk wanneer je het verstand van het ego tot rust brengt. Door werk, door inspanning, door respect voor al het leven! Het is een schitterende droom en het is even complex als de 12-dimensionale kubus van Metatron (zie plaatje). Maak het mysterie bekend!

Ik ben Metatron en Jullie worden bemind! En zo is het …

 

(vertaald: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl)



Bron: unitynet.nl

Voeg toe aan: