Zoeken
 


De Gezondheidsraad in een spoedadvies: Iedereen twee griepprikken?

Laatste wijziging: zondag 10 mei 2009 om 01:27, 3623 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 10 mei 2009

De gezondheidsraad (Farmaceutische lobby machine) heeft op aanvraag van de minister een spoed advies gegeven in verband met de zogenoemde en opgehypte h1n1 "pandemie". De uitkomst is zo voorspelbaar als maar kan. Hoe kun je het makkelijkst je winst verdubbelen, we verdubbelen gewoon het aantal malen vaccinaties per jaar.

Het is een advies, maar als je het verslag en ook de media berichtgeving er over na slaat, dan lijkt het meer een opdracht dan een advies.

"De overheid moet voor iedere Nederlander twee griepprikken aanschaffen die bescherming bieden tegen het virus dat de Mexicaanse griep veroorzaakt. Er moet een voorraad antigen komen die bescherming biedt tegen het Mexicovirus. Daarnaast moet een voorraad zogeheten adjuvant worden gekocht, een stof die het immuunsysteem gevoeliger maakt voor een antigen, waardoor er minder van nodig is."

Maar als je denkt dat je zelf kunt bepalen of je z'n vaccinatie neemt is nog helemaal niet zeker. In dit advies wordt nog maar even duidelijk gemaakt dat als het aan de gezondheidsraad ligt, het WHO de leidinggevenden zijn in opdracht tot vaccinatie of niet. En als dezen of één van onze (zal niet zeggen omgekochte) niet goed bij zijn hoofd zijnde ministers dus beslist dat er een algehele vaccinatie moet komen dan ben ik benieuwd wat er gebeurt met de weigeraars!

"Een besluit tot aanschaf van vaccin tegen de Mexicaanse griep dient los gezien te worden van het besluit om de ingekochte vaccins daadwerkelijk in te zetten. Dat tweede besluit dient gebaseerd te zijn op zorgvuldige weging van epidemiologische, klinische en virologische gegevens. Alhoewel hierbij vanzelfsprekend ook een eigen Nederlandse verantwoordelijkheid geldt, is, naar het oordeel van de commissie, het advies van de WHO hierin richtinggevend."

In Amerika en Engeland is de zelfde propaganda gaande met teksten als; "oke,deze is dan niet dodelijk, maar, ooo, let maar op deze welke straks komt, phoe phoe, die is gevaarlijk, dus neemt u nu maar vast een prikje, al bang?, dan gaan we nog ff door, die wordt erg die in t na jaar, enz, enz, enz"

Voor meer informatie/video's ga naar wacholland.orgVoeg toe aan: