Zoeken
 


Je eigen bestaansrecht

Laatste wijziging: zaterdag 9 mei 2009 om 22:24, 2752 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 9 mei 2009

 

De echte waarheid komt vanuit Dé Kosmische BRON waar iedereen vandaan komt en deze waarheid hoeft niet verdedigd te worden, omdat dié waarheid van Dé BRON al een zeldzame unieke waarborg van echtheid als een bestaansrecht heeft, maar dit was vergeten. Nu mag iedereen zelf ook zijn bestaansrecht opeisen, want de waarheid kan door de Mensheid zelf herkend worden, omdat deze waarheid in iedereen zijn eigen waarheidsbewustzijn zit. Activeer dit waarheidsbewustzijn in jezelf dan wordt je weer EEN met de waarheid vanuit Dé BRON dan is de Mensheid weer samen met Dé BRON. De werkelijke waarheid kan dan door iedereen herkend worden, dan weet iedereen weer wat de juiste waarheid en geestelijke kennis is, vertrouw hierop dan kom je ook de echte waarheid weer te weten die er ook werkelijk is, want dan hebben al die leugens die nu bestaan geen bestaansrecht meer.

De Mensheid 'moest' de wereld ziel helpen daarom is bijna iedereen nu op Aarde, dit omdat de Mensheid afkomstig is en een deel is van het Universum. Het is moeilijk om iets te begrijpen als het niet van jezelf afkomstig is. Er zijn projecties ''onbewust'' via het Universum op de Mensheid terechtgekomen. Dit is gebeurd na stagnatie van een natuurlijke Evolutie en werd toen een negatieve Re-evolutie. Toen werd liefde haat en zelfvertrouwen werd angst. Daardoor kwamen er oorlogen en problemen, niemand begreep dit en dit werd ook een onrustige tijd sinds deze Re-evolutie overnam, het hoort niet bij je laat dit los.

Deze projecties heeft de Mens opgevangen toen de fontanel te lang open bleef staan, daardoor ontstonden er geestelijke disfuncties, omdat je iets opving dat je angstig maakte omdat je dit niet kon verklaren, je bent echt niet gestoord, het is je overkomen, dus laat dit ook los. De medici schrijft voor de disfunctionering van je brein medicijnen voor, maar dan onderdrukken die pillen ''onbewust'' je verstand en bestaansrecht en je immuniteit ''ziekenhuisje'' en dan heb je geen bescherming meer. Door zelfvertrouwen gaat je ANGST weg dan heeft die angst geen bestaansrecht meer. Geloof en vertrouw weer in je ZELF dan gaat de pijn ook weg. Veranderen dat mag je zelf doen en je doet dit door negatief te transformeren dus veranderen in positief en dan geef je, je eigen grenzen aan. Vertrouwen IS de sleutel en de beste innerlijke medicijn die iedereen nodig heeft, daar start je je eigen GEEST je innerlijke MOTOR er weer mee op en worden er weer positieve breincellen aangemaakt. Door positief te denken maak je ook positieve breincellen aan en is ook nodig voor je lichaamscellen. Wordt bewuster dan weet je dat met vertrouwen je eigen motor weer opstart en dit doe je ook voor jezelf.
Een bestaansrecht betekent recht hebben op een leven, dus het geeft je ook gelijk een bestaanszekerheid om gezond en gelukkig te zijn. Wordt bewust dat iedereen een innerlijke ziel en geest dus een innerlijke zelf heeft. Dit geeft je zekerheid dat er na dit leven ook weer een ander leven bestaat, mede door je innerlijke Ik. Je leeft nu, maar na dit Aards leven, leef je verder door in de ''hemel'' of Kosmos waar ook iedereen vandaan komt en daar ga je ook weer terug naar toe. Daarvoor heb je al in dit Aards lichaam een ander licht lichaam zitten en dan kun je met dit lichtlichaam terug naar je spirituele familie daar boven. Je spirituele familie ken je al vanaf je allereerste bestaan uit de kosmische sfeer.

Je ziel ben je ook zelf en is samen met je geest je innerlijke MOTOR. Je kunt alle bewustzijns in je activeren, door er bewust van te zijn dat je dit in je hebt, daardoor geef je alles IN je ook een bestaansrecht en dit geeft je zekerheid en je kunt er ook op vertrouwen, het is van jezelf. Je hoeft niet een 'uiterlijke' baas of master te zijn, om meester te zijn over jezelf.

Ben je verdrietig of ontevreden met je leven of met je zelf verander dan toch je eigen zienswijze en je eigen denkwijze, je bent je eigen baas en je hebt ook recht op geluk, daarom is het belangrijk dat je eigen bestaansrecht ook op eist. Eis ook je immuniteitsrecht op dit is je eigen ziekenhuisje in je. Hoe meer je gaat begrijpen te sterker je geestelijk wordt, dit is begrijpen over spiritualiteit. Je hebt alles al geweten en het zit daarom ook nog in je alleen mag je dit weer gaan herinneren, daarom als je iets leest of hoort vraag ook aan je eigen waarheidbewustzijn of dit ook de werkelijke waarheid is, dus eis je waarheid op.

Je bestaansrecht zit in je eigen hart en ziel en heeft de juiste fundering nodig het is je motor, daarom voel en leef vanuit je ziel die zit in je hart.

Vaak is je eigen spirituele geestelijke familie vlak bij je maar je herkent ze niet, omdat je te dicht op elkaar zit, onthecht van ze en dit geeft meer ruimte vóór je zelf. Ga niet in iemands problemen mee, want op afstand kun je dit beter analyseren dan bestaat er kans dat je ook je eigen zielsverwanten eerder herkent op een geestelijk niveau. Het kan zijn dat je ''denkt'' in een verkeerde familie terecht te zijn gekomen. Het gaat er vooral om dat je ervaringen opdoet, maar laat de emoties ervan los. Zie het hele leven als één groot innerlijk proces die je verdere levens verrijken. Spiritualiteit is nodig voor je eigen ontwikkeling en begrijpen wordt je weten. Spirituele families weten wat platonische liefde is, is onvoorwaardelijk op een geestelijk niveau liefhebben zonder dat er lichamelijk contact erbij komt. Lichamelijk contact is aards en heeft geen bestaansrecht. Weet dat je eigen zielsherkenningen worden herkend op een geestelijk niveau.



Bron: spiritualwisdom

Voeg toe aan: