Zoeken
 


Zevende Bewustzijn

Laatste wijziging: vrijdag 8 mei 2009 om 20:21, 2548 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 8 mei 2009

Is een communicatie bewustzijn, is je keelchakra en is bij veel mensen afgesloten. Daardoor was er geen goede samenwerking mogelijk, want je keel heeft ook te maken met horen, dus hoe kun je communiceren als je niet goed luistert. Daardoor was er geen EENHEID in je zelf en ook niet naar anderen toe. Daarom wordt transparanter, helder en duidelijk voor jezelf maar ook naar anderen toe. Alles mag gedeeld worden en iedereen mag alles weten zodat iedereen zijn eigen Bewustzijns gaat begrijpen. De belangrijkste sleutel hiervoor is vertrouwen. Begrijp dat je niet leeg bent van binnen, vertrouw op je eigen innerlijk ZELF, daar zit je geest + verstand + levenswijsheid + levenskracht + meer bewustzijns in.

Je kunt aan geen EENHEID werken als je dit zelf nog niet begrijpt, daarom werk altijd eerst aan jezelf, voordat je anderen wilt helpen. Dit is speciaal bedoeld als je aan een goede samenwerking wilt werken en iets door wilt geven. Je eigen geest is het belangrijkste, daar zit je verstand in en alle anderen bewustzijns. Het gaat erom dat je met je geest gaat werken, dat is logisch denken met je verstand en dit is weten. Je kunt pas weten met je verstand als je dit gaat begrijpen dan pas bereik je ook een eenheid in jezelf. Weet dat HOOFD DENKEN geen weten is of wordt, het remt je af, want het draait door in cirkels.

Leer weer te voelen vanuit je hart dan kun je ook duidelijker en transparanter communiceren en meedenken, zoek dan naar goede oplossingen voor elke relatie. Iemand bekritiseren is het makkelijkste, maar niet het verstandigste. Haal juist vaardigheid uit iemand zodat er gecommuniceerd en samengewerkt kan worden, wees zelf flexibel en soepel dan functioneert iedereen er beter op. Dit kan alleen met respect en goed luisteren naar elkaar, duidelijke taal is echt nodig. Werken aan jezelf is nodig voor je eigen zelf verbetering, maar ook naar anderen toe.

Leer te vertrouwen dat innerlijk weten uit je verstand komt, want weten en voelen is een SLEUTEL, daarom vertrouw altijd wat je als eerste door krijgt, want dat is het weten en dat geeft je gelijk ook meer ZELF vertrouwen. Werken aan jezelf is werken aan een goede toekomst en dit zal je helpen om de juiste keuzes te maken, want verkeerde beslissingen komen je ook duur te staan. Weten en voelen is zo sterk en zo vlug, dat bespaart je tijd en energie, luister naar je eigen intuïtie of instinkt. Wees niet te hard voor je zelf, anders ben je onbewust ook te hard voor anderen, je hoeft niet perfect te zijn, doe je best dat IS de natuurlijke manier, je bent geen computer of robot. Vertrouw jezelf.

Het menselijke bewustzijn ontwikkelt zich trapsgewijs tot een hoger bewustzijn. Begrijp je geestelijk bewustzijn, dan weet je dat er een innerlijke IK zit van binnen en iedereen heeft een innerlijke IK. Als je weet dat iedereen ook zijn eigen weg heeft te gaan, die je niet kunt invullen voor een ander, je kunt ze sleutels aanreiken en ze mogen er zelf een invulling aangeven. Als je met anderen mensen werkt, doe dan NIETS wat jezelf ook niet wilt, dan kun je niemand bezeren en dan behandel je iedereen met respect, dit verdiend ook iedereen. Met vriendelijkheid bereik je meer mee, dan staat die andere persoon open voor je, wat je er zelf instopt krijg je ook weer zelf terug, wat je zaait mag je oogsten.

Onthecht van alles en iedereen vooral als je samenwerkt met anderen mensen, want als je aan iemand of iets vastzit, daar komen belemmeringen door. Begrijp dat iedereen een individu is en zijn eigen pad mag ontwikkelen. Loslaten doe je op een geestelijk niveau, dat is meester worden over jezelf en over je denken dan kun je goed samenwerken met anderen en zijn er geen belemmeringen meer. Respect is heel belangrijk, dit geeft je kans op een zuivere samenwerking. Als je onthecht, laat je los wat overheersend en belastend aanwezig is in je leven of je werk. Onthechten betekent loslaten van een beklemmend ''emotioneel'' gevoel, dan laat je er geen ruimte tussen, dan wordt je ook zelf het probleem. Onthechten geeft een opluchting voor jezelf en het bevrijd je, dus ga boven het probleem staan dan komen de antwoorden en zo los je problemen op. Zo gauw je gaat begrijpen dat alle antwoorden in jezelf aanwezig zijn, wordt je Meester over je Geest en dus over je ZELF. Je leven wordt dan steeds mooier en waardevoller. Je levenspad wordt dan makkelijker begaanbaar, omdat je weet dat je alles zelf kunt veranderen en dit doe je met je eigen gedachtekrachten. Als je wist hoe ''machtig'' sterk gedachten kunnen zijn, zou je die beter onder controle houden. Weet dat je kunt creëren met je eigen gedachtekrachten, dan bepaal je zelf wat je zoal denkt of voelt en dan ben je meester over je denken.

De werkelijkheid ga je dan steeds transparanter, dus duidelijker zien voor je zelf en als je werkt met anderen helpt dit voor een goede samenwerking. Je mag best je visie of zienswijze geregeld veranderen. Dit betekent niet dat je wispelturig bent, dit betekent dat je ook steeds beter geïnformeerd bent. Laat ook oude regels waar je niet meer achterstaat los, bewust worden is geestelijk evolueren. Het gaat erom wat je ziet of hoort, dat dit de juiste informatie is. Dit is bewust worden, daarom EIS altijd de waarheid op voor jezelf is je recht om te weten. Alles wat gebeurd met jezelf, is bedoeld voor jezelf en niet voor een ander. Begrijp zolang je fouten in een ander ziet, heb jezelf ook die fout nog te leren, want dit is dan ook je eigen LES. Als je geen fout in een ander ziet, begrijp je die LES. Dan kun je anderen ermee helpen omdat je het zelf ook begrepen hebt en dit zijn spiegels om van te leren.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: