Zoeken
 


5de Bewustzijnsniveau

Laatste wijziging: woensdag 6 mei 2009 om 12:49, 2805 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 6 mei 2009

De Mensheid is begonnen met het 5de geestelijke bewustzijn. Er zijn hoogtes
in onze geestelijke bewustzijns, deze noemen wij dimensies of niveaus of lagen. De Mensheid kan zelf doorgroeien tot en met het 10de bewustzijn. Het ligt aan iemand zijn eigen geestelijke /spirituele kennis ''ontwikkeling'' welke hoogte zijn bewustzijn is. De mensheid gaat NU door een zielen evolutie cyclus en dit is een persoonlijke INNERLIJKE reis, want wij gaan weer terug waar wij ooit begonnen zijn.

De mensheid moest teruggaan op eigen kracht maar dan VIA een beperkte lage 3de bewustzijn. Dit IS een innerlijke REIS en gaat via het 3de en het 4de en het 5de bewustzijn; dan zijn wij terug waar de mensheid ooit begonnen is. Nu weten wij eindelijk wat onze MISSIE is, want de mensheid moest dus een innerlijke persoonlijke weg bewandelen en dit geeft een waardevolle betekenis waarom wij allen op Aarde zijn. Wij waren zoekende en nu weten wij eindelijk waar wij naar opzoek waren. Dit is een levensdoel en dit is een persoonlijke innerlijke REIS en bedoeld voor de ZIEL en dit zijn wijzelf. In onze ZIEL zit onze EGO en dit zijn wij ook zelf en de bedoeling is dat wij onze eigen persoonlijkheid gaan begrijpen, zodat wij op eigen kracht terug kunnen gaan waar wij OOIT begonnen zijn en dit verzekerd ons ook van een eeuwigdurend leven. Dit is thuiskomen bij onszelf.

Wij mogen teruggaan via ons HART met eerlijkheid en liefde en vertrouwen en dit is de NATUURLIJKE weg. In het 6de bewustzijn zit het Christusbewustzijn, dit zit vlak boven het hart chakra. In het 4de bewustzijn zit onze ZIEL + EGO en dit zijn wijzelf onze persoonlijkheid, dit zit net beneden het hartchakra. Samen vormen deze 4de+ 5de+ 6de bewustzijns en chakras onze eigen innerlijke ZELF.

Het 4de bewustzijn zit in onze 4de chakra, is heel persoonlijk want onze ZIEL met onze EGO zit hierin. Een positieve gedachte patroon heeft een stimulerende werking op onze denkwijze en op onze ZIEL en dit bepaalt onze persoonlijkheid. YIN en YANG het vrouwelijke en het mannelijke patroon mogen samensmelten; dan komen wij in balans en dit is nodig voor onze ZIEL en dit ZIJN wij ZELF. Als wij in balans zijn opent dit voor onszelf een poort voor een eeuwigdurend leven. Begrijp de symbolen van Yin en Yang dat er geen apartheid of dualiteit in ons is. Wij mogen boven onszelf UITSTIJGEN zodat er geen ''geestelijke'' armoede is.

Het 3de bewustzijn zijn de 3 lagere chakras en zijn erg gecompliceerd omdat het een negatieve en remmende werking heeft op ons EIGEN geestelijke bewustzijn. Laat negatieve denkwijze en mentaliteit LOS, dit blokkeert onze 5de bewustzijn. Zodat wij weer verbinding kunnen maken met het positieve aspect IN onszelf zodat wij onze levenslessen kunnen gaan begrijpen, daarom zijn wij allen ook op Aarde zodat wij weer door kunnen stromen waar wij ooit vandaan zijn gekomen.

Onze brein is opgebouwd uit miljoenen cellen, als cellen negatief worden gevoed door een negatief levenspatroon, wordt het zenuwsysteem geactiveerd en daar door ontstaat een storing in het zenuwstelsel dat langs de wervelkolom loopt. Zenuw pijnen worden door tabletten onderdrukt en daardoor onderdrukken wij alleen onszelf. Doe een zelf onderzoek en weet dan waar de pijn vandaan komt.

Ons hele lichaam wordt door ons eigen bewustzijn ''gedachten en doen'' geregeld. Wij kunnen daarom OOK onszelf HELEN, maar geloof en vertrouw daar ook op. Als wij onze chakras beter zouden begrijpen, voelen wij aan de symptomen 'pijn' die wij hebben, welke drukpunten in verband staan bij welke chakra en daar ZIT het probleem. Op onze RUG kunnen wij het beste de drukpunten voelen en richt je daarna naar voren en zie waar die pijn vandaan komt, dan weten wij bij welke chakra deze pijn hoort. De mensheid moet eindelijk afrekenen met hun negatieve remmende angsten, emoties, schuldgevoelens, dit geeft ook een VERLICHTING.
( Niet alle pijn zijn groeipijnen maar het verlicht pijn als wij bewuster worden.)

Wij kunnen ons bewustzijn zelf veranderen door onze denkwijze te veranderen, want als wij iets NIET willen, zal die pijn verminderen, begrijp waar die pijn vandaan komt. Dit is loskomen van een negatieve EGO, loskomen van opgelegde overtuigingen die niet meer bij ons horen. Misschien hebben wij ooit beloftes gedaan die niet bij ons horen; laat los en schuldgevoelens of verwaarlozing laat los. Of programma's of een menu die wij niet meer willen en dit kunnen wij ons natuurlijk niet herinneren, misschien zit iets in ons eigen onderbewustzijn en dit IS ook ons eigen DNA. Wat hebben wij te verliezen om alles wat negatief is te transformeren en Los te laten, het kan vanuit een vorig leven zijn waar wij geen weet van hebben en Nu zitten wij ook in een andere tijd. ZEG totdat het weg is:

"Al het NEGATIEVE dat ik IN mij heb ook van vorige levens LAAT IK NU LOS''.

Zoek voor meer informatie over EGO en CHAKRA op deze site, bij artikel ''zijn mijn chakras in balans''.Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: