Zoeken
 


Derde Bewustzijn

Laatste wijziging: vrijdag 1 mei 2009 om 21:07, 2597 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 1 mei 2009

Wij weten eindelijk de reden WAAROM de mensheid de Aardse lage bewustzijn mentaliteit moest ervaren en WAAROM wij deze realiteit zelf moesten beleven.
De bedoeling IS dat wij via het Aardse 3de lage bewustzijn, onze eigen 4de EGO bewustzijn gaan begrijpen en dit is voor onze eigen evolutie groei en dan kunnen wij terug naar onze 5de bewustzijn omdat wij dit zelf ervaren en beleefd hebben.
Want met ons allereerste bestaan hebben wij het 5de bewustzijn gekregen, en de bedoeling IS nu dat wij onze 4de + 5de bewustzijn zelf gaan begrijpen, want dan hebben wij op onze eigen kracht deze 2 bewustzijns eigen gemaakt.

 

De bedoeling IS dat wij onze 4de EGO bewustzijn gaan begrijpen en dit gebeurt pas als wij onze eigen 4de chakra gaan begrijpen, daar is onze eigen persoonlijkheid meegemoeid, dit is een moeilijkheids graad, omdat het moeilijk is om eigen foutjes te herkennen om IN balans te komen in onze EGO en dit zijn wij zelf. Dan zijn wij HOMOGEEN, dit betekent dat wij IN balans zijn met onze vrouwelijke en mannelijke eigenschappen en gevoelens. Als onze EGO in balans is kunnen wij verder gaan via het 4de + 5de + 6de bewustzijn door deze Geestelijke kennis te begrijpen. Ons brein kan niets geestelijk of spiritueels begrijpen.

VERLICHT zijn wordt mee bedoeld, verlicht zijn van onze negatieviteit die wij opgelopen of opgeslagen hebben al IS het nog zo klein. Tussen onze 4de + 5de bewustzijn zit maar een klein verschil in, wordt bewuster van jezelf, dit is een persoonlijke TAAK. Wij zijn verantwoordelijk voor ons zelf om ook daarna een EEUWIGDUREND leven OP te kunnen EISEN, dit kunnen wij zelf verwezenlijken als wijzelf ook in balans zijn. Het ligt allemaal aan ons zelf. Momenteel wordt er een diversiteit in keuzemogelijkheden aangeboden, dit is om mensen te prikkelen een keuze te maken, dit betekent openstaan voor geestelijk spiritualiteit. Ga zelf op onderzoek uit, lees zoveel mogelijk en van het een kom je in het ander en dan zit je OP het Spirituele PAD. Onderzoek wat je leest of hoort of dit jouw WAARHEID is, vertrouw op je eigen intuïtie en op je instinct.

Als wij beter naar onze intuïtieve ingevingen zouden luisteren, weten wij al dat onze waarheid uit onze GEEST komt en dit is INNER weten, luister naar je instinct want dat is INNER voelen of iets de waarheid is. In onze GEEST zit de waarheid, als wij iets lezen of horen EIS de waarheid OP, zo activeren wij ons waarheidsbewustzijn. Vertrouw er OP dan komen wij altijd de waarheid te weten en dit geeft meer zelfvertrouwen door te weten dat DE waarheid al IN ons zit.

"Ik weet uit eigen ervaring. Doordat ik steeds meer ging groeien en in balans kwam ging ik mijn 6de ZINTUIG steeds meer gebruiken en dit is dan direct weten. Ik EISTE de WAARHEID telkens op, daarom moest ik een paar dingen in mijn artikelen veranderen, omdat ik geestelijk zoveel groeide en dit heb ik ook doorgevoerd in mijn artikelen omdat ik ook alleen de waarheid door wilde geven".

De bedoeling is dat wij allen een nieuwe weg inslaan en open gaan staan voor het geestelijke aspect IN onszelf, niemand hoeft geestelijke armoede te lijden. Dus gelukkig zijn er vele bewuste mensen op Aarde, zij hebben ook vertrouwen en zij geloven in de toekomst. Weet, dat je met meer vertrouwen meer te weten komt!

Zeg nu niet ik hoef dit niet te weten of ik hoef niets te veranderen, als je dit zegt, maakt het al duidelijk dat je onwetendheid wilt blijven anders zou je dit niet zeggen. Deze evolutiegroei IS nodig voor iedereen, maar ook iedereen kan dit begrijpen, het heeft niets met een hoog IQ intelligentie 'wijsheid' te maken, het gaat om geestelijk bewuster te worden, dit is Spirituele SQ, is Geestelijke intelligentie 'wijsheid'. Door onze ogen te openen en beter te luisteren. Weten is begrijpen, een chakra blokkeert al als wij iets nog niet begrepen hebben, daarom zijn er vele nog NIET in balans. Door een zelfonderzoek komen wij dichter bij ons zelf en als je dit leest zit je op het spirituele pad en dit IS een innerlijke REIS en als wij eenmaal hiermee bezig zijn zal iedereen toe moeten geven dit VERVULT en VERRIJKT je helemaal.

Wij hoeven niet in God te geloven voor spiritualiteit, want het IS geestelijke wijsheid, je kunt ook zeggen de Schepper of de Vader, iedereen mag zeggen wat hij wil omdat wij daar vrij in zijn.Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: