Zoeken
 


Griepprik kan diabetes veroorzaken bij kinderen

Laatste wijziging: maandag 27 april 2009 om 13:23, 3936 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 27 april 2009


Mijn collega heeft al eens geschreven over de gevaren van vaccinaties en de schade die ze, voornamelijk bij kinderen, aan kunnen richten. Hieronder heb ik een artikel van Infowars.com dat gaat over een studie die is uitgevoerd naar de gevaren van het griep vaccin. Voor het gemak heb ik het vertaald.

Natural News
August 20, 2008

Twee nieuwe studies die aantonen dat vaccins het risico op diabetes verhogen zijn gepubliceerd in het Open Pediatrische Dagboek van de geneeskunde.
In een eerdere studie, die in het dagboek Auto-immuniteit werd gepubliceerd, Dr. J. Bartholomew Classen van  Classen immunotherapieën en David Carey Classen van de Universiteit van Utah vergeleken meer dan 100.000 kinderen die tussen de één en vier dosissen van het hemophilus (Griep) vaccin hadden ontvangen, met meer dan 100.000 kinderen die niet gevaccineerd waren.

Classens ontdekte dat na zeven jaar, de kinderen die ingeënt waren een 26% hoger risico hadden om diabetes te ontwikkelen dan kinderen die niet gevaccineerd waren. Dit bedroeg een extra 54 gevallen van diabetes per 100.000 ingeënte kinderen.

Classens merkte op dat het vaccin zelf slechts wordt ontworpen om zeven sterfgevallen en zeven tot 26 gevallen van permanent letsel per 100.000 kinderen te verhinderen. ”Onze resultaten onderschrijven dat er zeker een overeenkomst is tussen vaccinatieprogramma’s en diabetes,“ Volgens de twee heren.

In een recentere studie, onderzocht Classen gegevens over hetzelfde vaccin, dit keer keek hij alleen naar kinderen die een broer of zus hadden met Type 2 diabetes. Hij ontdekte dat het hemophilusvaccin tot een extra geval van diabetes in één van elke 50 kinderen, of 2% leidde. Dit is 40 keer hoger dan het nu al hoge aantal dat in de studie van de Auto-immuniteit wordt gevonden.

”De recente gegevens tonen aan dat de vaccins bij kinderen, zeker op jonge leeftijd, met een familiegeschiedenis van diabetes vooral gevaarlijk kunnen zijn,“ volgens Classen. ”De ouders van een kind met een sterke familiegeschiedenis van insuline-afhankelijke diabetes, zouden moeten weten dat het gevaar van een volledige reeks vaccins de kans met 5% kan vergroten op de ontwikkeling van diabetes“
Een andere studie, die in hetzelfde Open Pediatrische Dagboek van de geneeskunde wordt gepubliceerd, toonde een verbinding tussen het hepatitis B vaccin en Type 2 diabetes aan.Bron: deverborgenwaarheid

Voeg toe aan: