Zoeken
 


Astronaut Apollo-14: "Regering houdt buitenaards leven geheim"

Laatste wijziging: dinsdag 21 april 2009 om 21:05, 2353 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 april 2009
 

Voor de Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell die met een Apollo-capsule naar de maan is gevlogen, bestaat er geen twijfel: er bestaat buitenaards leven. Hij is er ook vast van overtuigd dat de Amerikaanse regering van hun bestaan afweet en dit voor de bevolking geheim houdt.

Ufo's
"We zijn niet alleen", zei Mitchell volgens CNN. De man, die in 1971 naar de maan is gevlogen, riep de regering van president Barack Obama op, haar kennis omtrent E.T.'s en ufo's in de openbaarheid te brengen. Mitchell is opgegroeid in Roswell in de staat New Mexico. Dit is de plaats waar volgens ufo-adepten in 1947 een onbekend vliegend voorwerp met een buitenaards wezen is gecrasht, waarop het Amerikaanse leger er alles heeft gedaan om de zaak toe te dichten.

Obama en E.T.
De vroegere astronaut zegt dat in zijn jarenlange zoektocht om op het Pentagon de waarheid van 'Roswell' te achterhalen een admiraal uiteindelijk de ufo-theorie heeft bevestigd en heeft geprobeerd nadere details te verkrijgen om dan vanuit andere hoeken tot staan te zijn gebracht. Nu loochent de militair alles, aldus Mitchell. Omtrent de kwestie van buitenaards leven heeft Obama zich tot nu toe op de vlakte gehouden. Tijdens de verkiezingscampagne is hij daarover één keer gepolst en luidde zijn antwoord dat het er daarbij op aankomt of E.T. een Democraat of een Republikein zou zijn. (dpa/gb)



Bron: hln.be

Voeg toe aan: