Zoeken
 


Verbod op volkstuinen en bio boeren..

Laatste wijziging: dinsdag 21 april 2009 om 17:23, 5713 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 april 2009


  Michelle

Michelle Obama laat een grote groenten-tuin aanleggen achter het Witte Huis met genoeg biologische groenten voor het hele personeel ! Dat moet tevens een signaal naar de bevolking zijn om gezonder te gaan eten.  Loffelijk streven, maar U heeft de rest van de pagina nog niet gelezen.

http://latimesblogs.latimes.com/dailydish/2009/03/michelle-obama.html

Laura Bush had voorheen al opdracht gegeven om zoveel mogelijk organische produkten te kopen voor de keuken in het Witte Huis.

 

Elk klein familie-bedrijf is ten dode opgeschreven. Boerderijen die van generatie op generatie hun eigen groente verbouwden, worden na aanname van de wets-voorstellen illegaal, dus strafbaar. De bevolking wordt verplicht het giftige voedsel van Monsanto te eten. De Codex Alimentarius wint en Monsanto zal nog veel hogere winsten hebben dan ze ooit gehad hebben.

Zie ook: http://shepardpolitics.blogspot.com/2009/03/hr-875-would-essentially-outlaw-family.htmlBron: obamabarak.come2me

Voeg toe aan: