Zoeken
 


De Gevaren van Vaccins

Laatste wijziging: zondag 19 april 2009 om 18:42, 2753 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 19 april 2009

De overheid beweert dat vaccins volkomen veilig zijn en besmettelijke ziekten voorkomen. Maar dit wordt tegengesproken door onderzoeken, statistieken en medische studies. De bijwerkingen van vaccins zijn autisme, dyslexie, hersenletsel, wiegedood, leerproblemen, epilepsie, ADD, ADHD, allergieën, kanker, astma, diabetes, obesitas, etc. Vaccins bevatten giftige stoffen zoals aluminium, kwik, formaldehyde, antivries, methanol, latex, MSG, dierlijk weefsel en bloed, aborteerd foetus weefsel, dierlijke proteïnes, dierlijke virussen, bacteriën, etc. Thimerosal is een kwik-houdend conserveringsmiddel dat sinds de jaren 30 in vaccines wordt gebruikt. Kwik is een zwaar neurologisch gif dat in verband gebracht met allerlei neurologische en lichamelijke stoornissen. In Nederland is Thimerosal uit het Rijksvaccinatie programma verwijderd. Thimerosal zit nog wel in alle andere vaccins! Daarnaast bevatten vaccines aluminium, een ander neurologisch gif. Aluminium krijgt niet veel media aandacht, en daarom realiseren ouders zich niet dat het een groot gezondheidsrisico is.

De voordelen van vaccinaties worden zwaar overdreven. Besmettelijke ziekten namen al tientallen jaren lang af vóórdat met vaccinaties werd begonnen en zelfs volledig gevaccineerde bevolkingsgroepen hebben epidemieën gekend. De meeste besmettelijke kinderziekten zijn niet schadelijk en spelen juist een belangrijke rol in de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem. Ouders willen graag hun kinderen voor ziekten behoeden. Homeopathie is veel effectiever in het behandelen en voorkomen van ziekten dan de reguliere allopatische gezondheidszorg. Homeopathische geneesmiddelen zijn effectief gebleken in het omkeren van stoornissen veroorzaakt door vaccines. Chelatie is een ongiftingsproces dat giftige stoffen zoals aluminium en kwik veilig uit het lichaam kan verwijderen. Chelatie, in combinatie met een gezond plantaardig dieet heeft veel kinderen van autisme genezen. Belangrijke informatie over vaccins:

www.nvkp.nl

www.fonteine.com/vaccinaties.html

 

 Bron: Video Google

Voeg toe aan: