Zoeken
 


Ik ben = Hoge zelf

Laatste wijziging: zaterdag 4 april 2009 om 23:16, 2389 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 4 april 2009

Als je EGO = IK BEN = je Hoge Zelf Bewustzijn in je 5de HART chakra zit, wordt je bewust van je 10Dimensionale 5de Bewustzijn = je multifunctionele innerlijk zelf. Alles speelt zich af IN je zelf en vertrouwen = Bewust-worden, dit verbindt en verenigt je met je eigen innerlijke kracht. Dan wordt je ook verlicht en geheeld zoals Boeddha en Jezus, want je BENT ook een LICHT wezen met een 10delig 5de Bewustzijn. Je EGO zit in je 4de chakra en heeft vertrouwen nodig = Bewust-worden. Denk en voel met je hart, zo breng je, je EGO terug in je 5de HART chakra. Je eigen Bron zit in je Hoger Zelf bewustzijn en is ook beschermd met de waarheids code dus vertrouw hier op.

Geluk kun je zelf verwezenlijken. Als je vertrouwt + gelooft in je innerlijk zelf = je Geest + Ziel + Zintuigen + Hoge zelf + dit 10delig 5de Bewustzijn dan wordt alles in je geactiveerd. Esoterisch = mystiek. Geestelijk onwetend zijn betekent dat je niets weet over Bewustzijns. God + Christus zijn ''namen'' van Bewustzijns die in ons 10delig 5deBewustzijn zit, die wij hebben gekregen bij ons eerste bestaan. De Mens is werkelijk geschapen door de Schepper Almacht Zelf. Daarom vertrouw en geloof ook in je Hoge Zelf en in de Almacht, dan ben je beschermd door de CODE van de Heilige Geometrie, door vertrouwen activeer je alles in je.

Zie GOD niet als een Mens, geloof in God als een bewustzijn dat al IN je zit = geestelijke weten. Zie CHRISTUS niet als een Mens, geloof in Christus als een bewustzijn dat al IN je zit = je bescherming + je immuniteit ''ziekenhuis'' + je vergevingskracht + je innerlijke kracht = voor jezelf dus vertrouw + geloof er in.

Geestelijke kennis = spirituele kennis = wijsheid = waarheid herkennen = weten. Je vindt geluk als je gelooft en vertrouwt in jezelf en het Universele Bewustzijn dit verbindt en verenigt je weer met je eigen innerlijke BRON. Dus alles speelt zich af IN jezelf, daarom hoef je niet in een religie of Kerk te geloven om een gelover te zijn. Je bent een gelover als je gelooft en vertrouwt IN je zelf, wat heb je te verliezen om dit te geloven, je bestaat, dus geloof IN je eigen bestaan.

Begrijp dit: de Mensheid is multifunctioneel geschapen, speciaal om zelfstandig te zijn en ook om eigen foutjes ''negativiteit'' voor zich zelf te kunnen vergeven. Negativiteit heb je opgedaan door je levenslessen te leren, door een vergeving voor jezelf, gaat je opgelopen negativiteit weg en dan ben je verlicht en VRIJ. Vertrouw jezelf dan hoef je niets van een ander te kopiëren. Vraag je Hoge Zelf om je eigen waarheid.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: