Zoeken
 


Decimeren

Laatste wijziging: zaterdag 4 april 2009 om 12:45, 2744 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 4 april 2009

 

(uitdunnen of sterk in aantal terugbrengen)

Terwijl een gechanneld bericht van Aartsengel Michaël de mensheid oproept op de lucht te letten, blijven we met het andere oog naar ‘gewone’ krantenartikelen kijken met ogen die kunnen zien…

We brengen jullie nog even bovengenoemd bericht in herinnering. “Ik heb het al eens gezegd, en ik herhaal het bij dezen; degenen onder jullie die op deze Aarde de dans der planeten kennen, nodig ik uit om naar een uiterst nauwkeurige astrologische configuratie te kijken op 25 maart 2009. Die dag zal een mijlpaal zijn in de geschiedenis van jullie ziel en die van de mensheid.”

En terwijl er ook mensen waren die water en voedsel gingen hamsteren, in de stellige overtuiging dat er oorlog zou komen, was er op 22 maart een bericht in de ‘Sunday Times’ met een opvallende kopregel…

 

BRITSE BEVOLKING MOET TERUG NAAR 30 MILJOEN ZIELEN!

Jonathan Porritt, een van Gordon Browns belangrijkste adviseurs waarschuwt dat de Engelse bevolking drastisch gereduceerd moet worden om de maatschappij of de samenleving, in meerdere opzichten leefbaar te houden.

Porritt zal deze oproep doen op de jaarlijkse conferentie van de ‘Optimum Population Trust’, waarvan hij beschermheer van is. De Trust zal met onderzoekscijfers komen, die moeten bewijzen dat de UK bevolking tot de helft terug gebracht moet worden om voedsel tekorten te voorkomen.

Porritt stelt: “Bevolkingsaanwas plus economische groei (?) zet de wereld onder verschrikkelijke druk. Ieder lid van de bevolking heeft een veel grotere impact op het milieu dan mensen in ontwikkelingslanden. Dus onze bevolking halveren is de enige manier om die impact te reduceren.”

De groei van de wereldbevolking is een van de politiek gevoeligste onderwerpen met betrekking tot milieuproblemen. Lees deze regel nog eens als volgt; de mens is voor politici een milieuprobleem geworden.

Niemand, ook de ‘groenen’ niet, wil zijn handen branden aan de religieuze, culturele en immigratie vraagstukken die er mee gemoeid zijn. Desondanks krijgt Porritt steun van de wetenschap. Professor Rapley, directeur van het Science Museum, zal de OPT conferentie gebruiken om te waarschuwen dat de groei van de bevolking de pogingen om het broeikaseffect terug te dringen kon torpederen.

Volgens Rapley stoot de mensheid jaarlijks het equivalent van 50 miljard ton CO2 in de atmosfeer. Het is, voor mij althans, opmerkelijk dat het broeikaseffect nu plotseling de wereldbevolking in de schoenen wordt geschoven. De twee grootste industrieën die enorme winsten maakten door die bevolkingsaanwas; media en farmaceutica hullen zich in stilzwijgen.

Ze broeden op manieren om de wereldbevolking te decimeren, en het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Nu er, vooral in de Verenigde Staten miljoenen persoonlijke faillissementen dreigen, is de bevolking niet langer een generator van winsten/bloedgeld.

De oplossing komt van de farmaceutica die samen met de Wereld Gezondheid Organisatie een knap plan bedacht om de wereld gezond te houden. Lees dat nog eens op deze manier: “De wereld gezond houden, niet de mensen!”

Gay.

Het woordenboek geeft, inherent aan dualiteit, twee betekenissen voor het Engelse woord ‘gay’. Als zelfstandig naamwoord staat het voor ‘Homoseksueel’ of voor ‘Vrolijk, opgewekt, uitbundig en lustig’.

wetenschappers bedachten vrolijk en lustig een plan om de wereldbevolking te decimeren. Wij twijfelen er niet aan dat AIDS in de VS uitbrak, kort na de door de regering gesponsorde experimenten met Hepatitis B vaccins, op homoseksuele mannen, die tussen 1978 en 1981 als proefkonijn werden gebruikt.

De epidemie werd veroorzaakt door de ‘introductie’ van een nieuw retrovirus, het ‘humaan immuunstoornissen virus’ of HIV, en de introductie van een nieuw herpes-8 virus, dat Aids veroorzaakt! De ‘taboe theorie’ dat AIDS een door mensen gemaakte ziekte is, berust grotendeels op het onderzoek dat er een onbetwistbare link is tussen door de regering betaalde vaccin experimenten en de uitbraak van de Aids epidemie.

Het algemeen aanvaarde verhaal is dat HIV/Aids veroorzaakt werd door een aap die in Afrika mensen aanviel. Maar de eerste AIDS gevallen werden al in 1979 gerapporteerd bij homoseksuelen in Manhattan, enkele jaren voordat het virus in 1982 in Afrika werd ‘ontdekt’…

Er wordt nu zelfs beweerd dat het herpes-8 virus (ook bekend als KS virus), dat in 1994 werd ‘ontdekt’ ook afkomstig was van een primaat uit Afrika dat mensen aanviel. Hoe de 2 mensen bespringende virussen zich uitsluitende beperkten tot homo’s in Manhattan eind 70er jaren is nooit wetenschappelijk verklaard…

Onderzoekers die claimen dat AIDS een door mensen gemaakt virus is, denken dat het zeer waarschijnlijk is dat beide virussen werden geïntroduceerd en verspreid gedurende de rekrutering van duizenden homoseksuele mannen in 1974.

Er waren grote aantallen homo’s in Manhattan die bloed doneerden voor het experimentele Hepatitis B vaccin dat getest werd in de New York Bloedbank in Manhattan 1978.

Uitgebreide bewijzen ter ondersteuning van de theorie dat AIDS ene door mensen ontworpen virus is kunnen heel gemakkelijk gevonden worden door op Internet ‘Man-made origin of AIDS’ in te typen, en in de 2 boeken van dr. Alan Cantwell: "AIDS and the Doctors of Death", en "Queer Blood: The Secret AIDS Genocide Plot."

Er is mij vaker verweten dat ik complottheorieën aanhang, en zelfs dat ik mijn Christusbewustzijn kwijt zou zijn, of dat ik spiritueel uit balans ben. Ik vond een opmerkelijke regel tijdens het onderzoek voor dit artikel: "ALL THAT IS NECESSARY FOR THE TRIUMPH OF EVIL IS FOR GOOD MEN TO DO NOTHING!"

Omdat niets doen mij vreemd is schrijf ik, met het risico op meer ongenuanceerd commentaar, dit artikel voor zielen die ontwaken voor hogere waarheden.

 

Gratis Hepatitis B vaccin.

Omdat ik bewust geen televisie ontvangst heb, ben ik geabonneerd op twee kranten, een regionaal ochtendblad en een landelijk avondblad. In het avondblad van 31 maart kwam ik het volgende artikel tegen, waardoor onmiddellijk mijn alarmbellen gingen rinkelen, en ik weet dat gevoel geen denkfouten maakt…

GEZONDHEIDSRAAD WIL LANDELIJK INENTEN TEGEN HEPATITIS

Rotterdam, 31 maart. De Gezondheidsraad adviseert minister Klink een inentingsprogramma tegen hepatitis B voor alle zuigelingen en pubers.

Je kunt het gewoon op Internet nalezen en downloaden, maar als je de Samenhang der Dingen niet ziet is het artikel volstrekt oninteressant.

[…] Nu worden alleen mensen met een verhoogd risico voor hepatitis B ingeënt, zoals homoseksuelen, druggebruikers, politieagenten en kinderen van gezinnen uit landen met een hoog risico.

Als alle zuigelingen worden gevaccineerd, scheelt dat in vijftig jaar 1.500 doden in Nederland, stelt de Gezondheidsraad. Met een inhaalcampagne bij pubers zouden 500 levens extra worden gespaard. Mensen met hepatitis B kunnen overlijden door het uitvallen van leverfuncties of leverkanker.

Het vaccin voor zuigelingen kan tegelijk met de zogenoemde dktp-prik worden gegeven in het eerste levensjaar. Daarbij gaat het om ongeveer 170.000 kinderen per jaar. Bij de inhaalcampagne voor jongeren, die twaalf jaar zou duren, gaat het jaarlijks om 200.000 pubers.

Ze moeten zich, net als bij de campagne rond het vaccin tegen baarmoederhalskanker in korte tijd drie keer laten prikken voordat het vaccin optimaal werkt. Per jaar kost dat circa 2,5 miljoen euro.

Nederland is een van de weinige landen dat geen algemeen vaccinatieprogramma kent tegen hepatitis B. Volgens de Gezondheidsraad enten 160 landen hun bevolking in tegen die ziekte. Behalve Nederland hebben in de westerse wereld alleen Groot-Brittannië, Ierland en Scandinavië vaccinatiebeleid dat gericht is op risicogroepen.

Ook in die landen wordt overwogen algemene vaccinatie in te voeren. In Italië is het aantal gevallen van acute hepatitis B na invoering van het algemene vaccinprogramma gezakt van elf tot drie per 100.000 inwoners per jaar.

Minister Klink beslist dit voorjaar wat hij doet met het advies. Secretaris Hans Houweling bij de Gezondheidsraad erkent dat acceptatie belangrijk is en „er op dit moment niemand zit te wachten” op snelle uitvoering van een nieuwe landelijke vaccinatie, gezien de problemen rond de campagne tegen baarmoederhalskanker. Van de tienermeisjes die zijn opgeroepen is maar 50 procent verschenen. […]

Ik vraag me ineens af waarover de G20 werkelijk hebben gesproken! Waarover spraken zij, die 20 daar in Londen? Heeft Jonathan Porritt, een van Gordon Browns belangrijkste adviseurs, zijn stellingen met betrekking tot het decimeren van de wereldbevolking ook aan de wereldleiders gepresenteerd?

We hebben van onze Vader/Moeder God de Vrije Keus gekregen, maak er gebruik van als je zo’n uitnodiging voor een gezonde wereld in de brievenbus krijgt. Laat je gevoel spreken, want dat maakt geen denkfouten!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.comBron: unitynet.nl

Voeg toe aan: