Zoeken
 


Londense tiener spot mogelijk UFO's via Google Maps

Laatste wijziging: woensdag 1 april 2009 om 22:46, 2505 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 1 april 2009

 

 

Londen is in de ban van een nieuw buitenaards verhaal. De 18-jarige Faye Sharpe ontdekte via de Street View-dienst van Google Maps enkele merkwaardige voorwerpen in de lucht. Dat meldt de Britse krant The Sun vandaag.

Faye Sharpe surfte voor het plezier naar Google Maps en tikte haar straatnaam in. "Ik wou eens kijken of ik geen vrienden op straat kon zien lopen via Google Maps", aldus de tiener, "Tot mijn grote verbazing kreeg ik iets anders te zien. Ik dacht eerst dat het een vliegtuig was, maar toen ik inzoomde was het duidelijk dat het om iets anders ging. Misschien zijn het wel UFO's."

Nick Pope, die zich al jaren verdiept in het mysterie rond buitenaards leven en UFO's, vindt het alvast een fascinerende foto. "De foto toont negen vliegende objecten in een perfecte formatie. Ik weet alleen dat de Red Arrows (het Britse Royal Force Air Aerobatic team) dit kunnen en zij zijn het duidelijk niet. Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat het kan zijn." (ka)

30/03/09 11u36


Bron: hn.be

Voeg toe aan: