Zoeken
 


Bestaat buitenaards leven?

Laatste wijziging: dinsdag 31 maart 2009 om 21:38, 10331 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 31 maart 2009
Bestaan UFO's en buitenaards leven?

Vorige maand berichtten alle zichzelf respecterend media het volgende bericht: ‘Ierse wetenschappers hebben berekend dat op 37.964 planeten in de Melkweg buitenaardse, intelligente wezens zouden kunnen leven. Dat melden diverse Britse media.

Volgens de BBC is het werk gepubliceerd in het tijdschrift International Journal of Astrobiology. De Ierse Astrobioloog Duncan Forgan, werkzaam aan de The Royal Observatory in Edinburgh, maakte een computerprogramma dat alle gegevens van 330 planeten onderzocht op geschiktheid voor 'intelligent leven’. Het programma heeft rekening gehouden met factoren als temperatuur, de beschikbaarheid van water en mineralen. Volgens Forgan gaat het niet om klein leven, zoals amoebes, maar om soorten minstens zo ontwikkeld als de mens. 

Contact
De Ier gelooft dat het nog zeker 300 jaar duurt voordat de mens contact zal maken met het de ruimtewezens. Veel van de planeten die de wetenschappers hebben bestudeerd zijn veel ouder dan de aarde en op basis daarvan beweert Forgan dat de beschavingen daar 'nog geavanceerder zijn'.Vorig jaar constateerden Amerikaanse wetenschappers nog dat er leven mogelijk is op honderden planeten
 

Wikipedia over buitenaards leven: http://nl.wikipedia.org/wiki/Buitenaards_leven

Iedereen wil natuurlijk bewijzen hebben…ik ben op zoek gegaan op het internet naar UFO meldingen en meldingen van buitenaards leven.

Casus 1 – UFO’s boven Londen:

 image  

Deze foto ging de halve wereld over met de melding UFO’s boven Londen. Rechtsboven zie je 4 gelijksoortige anomalieën op de foto. UFO-shots uit het verleden kunnen doen denken aan vier lichtspots die reflecteren in het raam, maar Derek Burden zegt dat hij de foto in de buitenlucht heeft genomen. Ik geloof in reflectie van het licht in het raam. En jullie?
Casus 2 – de draadfiguren:

UFO’s en buitenaards leven: waar of niet waar?


Noot redactie:
Natuurlijk kunnen we buitenaards leven niet ontkennen maar blijf wel objectief en geloof niet alles wat je leest/ziet of hoort. Er zitten hele creatieve grappenmakers tussen.



Bron: blijfdenken

Voeg toe aan: