Zoeken
 


Hoera een nieuwe bewuste site is geboren.

Laatste wijziging: dinsdag 26 mei 2008 om 14:40, 26765 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
Groningen, dinsdag 26 mei 2008

Welkom op StarPeople
Vandaag is er een nieuwe website geboren! Er zijn inmiddels veel meer Nederlandstalige websites op het vlak waar wij ons begeven maar wij denken dat onze aanpak en visie een goede toevoeging is op het bestaande pakket. Een team vol met enthousiasme staat al maanden te popelen om aan de slag te gaan! Vandaag is het dus zover!

Doel:
Starpeople is opgezet door een groep jonge mensen die graag het nieuws willen brengen dat de reguliere Media links laten liggen. Dit met de bedoeling mensen te stimuleren om te veranderen in denkers in plaats van volgers. Laat je inspireren door een andere waarheidsvisie en bepaal uiteindelijk zelf hoe je erin staat. Wij hopen met deze site een bijdrage te kunnen leveren om mensen te helpen hoe om te gaan met de eenzijdige informatie vanuit Overheid en Media.

Visie:
De mens is een uit meerdere delen bestaand wezen dat zich na innerlijke/spirituele groei tot een bewustzijn ontwikkeld dat zich – oneindig – uit kan drukken. StarPeople wil de mens deze innerlijke groei laten meemaken door het aanreiken van informatie, die vaak niet getoond dan wel niet op serieuze wijze benaderd wordt door de reguliere media.

StarPeople nodigt je uit om bij jezelf naar binnen, èn daarbuiten, op onderzoek te gaan en zo de vragen beantwoord te krijgen die je hebt over bepaalde vraagstukken waarmee je te maken krijgt tijdens je leven hier op aarde. Spiritualiteit verlangt niet dat je in iets gelooft. Het nodigt je uit om te ervaren. Spiritualiteit laat je leven in contact met je hart, je ziel, je hoger bewustzijn èn de hele wereld om je heen.

Toekomst:
Je ziet nu onze site voor je en wij willen daar een noot aan toevoegen. Dit is namelijk nog lang niet alles van wat we wilden realiseren.  Alle plannen die we hadden (en nog steeds hebben) zullen stapsgewijs worden doorgevoerd. Hierdoor zal de site steeds kleine veranderingen ondergaan! Langzaam zullen we onze site uitbreiden naar een interactieve site waar ook jij je stem kan laten horen. Waar ook jij je kan mengen in allerlei interessante kwesties. Voorlopig staat dit, en dit is de fundering waarop we verder kunnen bouwen, met jou!

Wij wensen je veel leesplezier!Voeg toe aan: